Problem sa HTC Inspire 4G

poruka: 2
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa HTC Inspire 4G

Dakle problem mi je slijedeci, mobitel je iz afganistana ili tako nesta, ugl otkljucan na sve mreze sve radi, ja sam stavio original sustav od AT&T i 3G mreza mi ne radi, a za 4G znam da jos nije kako treba dosla u cijelu hrvatsku, ali mi je nejasno zasto nece 3G ako tko ima iskustva sa time vec svaka pomoc je dobro dosla.

Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa HTC Inspire 4G

Znam da je dosta prošlo od otvaranje teme, ali otkako nije zatvorena onda nadam se vrijedi postati odgovor.

Problem je u radio-adapteru ugrađenom u Inspire 4g. To je mobitel proizašao iz AT&T, te je dizajniran da radi na quad-band GSM (850, 900, 1800, 1900).  Što se podatkovnih hardverskih područja tog mobitela tiče, raditi će na HSDPA 14.4 Mbit/s, HSUPA 2 Mbit/s, UMTS, EDGE. Premda je softver koji pogoni radio (čitaj "prijemnik podatkovnog signala") napravljen tako da će se spojiti na onu mrežu koja daje najjači signal, u 99% posto slučajeva čovjek je s OVIM mobitelom na OVIM prostorima osuđen na brutalnu torturu EDGE povezivanja. Taj način korištenja mobilnih podataka "puca" do 26K/s, barem je u mojem slučaju tako.

Prvi post-BUM!

EDIT*

-------------------------------------------------------------------------------

Ono u što ću uložiti trud i volje jest to da se postavke interneta (Trenutno radi na T-Mobile SIM-u) prilagode da češće ako ne i stalno okreće HSPA+ ili barem 3G mreži. 

Dodatak: Ono đub*re od "E" oznake se promijeni magično u "G" ili "H" oko centra Zagreba, i to mobitel pretvara u munju glede surfanja. Prelazi brzinu od 10Mbit/s ;), ovisi što se radi. 

A bunch of phoneys...get it? Phone-y? Yeah OK sorry
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:48 (MobyFreak).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice