Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

ubacio sam serga v2 i radi super, ali me muci jedna stvar, kada odabirem mrezu ne napise mi ime mreze nego ponudi neke brojeve pa me zanima zna li netko ucemu je problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500
tadeii kaže...

ubacio sam serga v2 i radi super, ali me muci jedna stvar, kada odabirem mrezu ne napise mi ime mreze nego ponudi neke brojeve pa me zanima zna li netko ucemu je problem?

Jesi riješio problem? Meni se ovo nije dešavalo nikako. 

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Je li imao tko iskustva s Mojim Servisom? jeste li nosili ikada mobitel na servis kod njega? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

probao sam reparticionirati memoriju s ovim http://chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-App-for-repartitioning-your-phone-s-internal-memory, i nakon starta samo stoji prestigio logo, probao sam restore roma preko recoverya, instalacija novog custom i stock roma, ali ništa ne pomaže, nisam obračao pažnju za koji je model čipa ovaj alat, ne znam zašto sam to napravio. Moželi tko pomoći kako da ga vratim u žive...

edit: sad sam nešto probavao preko spfflash toola i sad ne mogu ni u recovery, samo ona crvena lampica kad ga spojim na punjač, molim vas pomagajte...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 17:21 (tadeii).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
DragoNin kaže...
anarchyST kaže...

Evo ugrubo sam preveo na hrv onaj česki tutorijal za root JB-a...

Cijeli proces traje nekoliko minuta, i trebao bi biti bezbolan, ali naravno, sve radite na vlastitu odgovornost.

Najprije skinite potrebne alate i drivere:

http://uloz.to/x8MnaGh/pap4500t-recovery-flash-zip

pass: TECKO

Otpakirajte zip i kopirajte SuperSU-v1.04.zip, koji se nalazi u ROOT folderu, na SD karticu.

E sad:

1. Izvadite bateriju iz mob-a i otvorite Device Manager (biti će potrebno za instalaciju driver-a za MT65XX, driveri su u otpakiranom zipu)

2. Spojite mob sa računalom, pričekajte da ga Windows prepozna (MT65xx preloader)

3. Ručno instalirajte "MediaTek PreLoader USB VCOM Port" driver (...\PAP4500T-recovery-flash\PAP4500T recovery flash\Drivers)

4. Odspojite mob i  pokrenite Flash_tool.exe

5. Kad se program pokrene klik na „scatter-loading“ i izaberite ...PAP4500T Recovery CWM/MT6577_Android_scatter_emmc.txt

6. Gore u izborniku kliknite na „Download“, a kad se pojavi pop-up kliknite „Yes“

7. Stavite bateriju natrag i spojite mob sa računalom, Flash_Tool će počet automatski instalirati CWM recovery na mob

Ako je sve prošlo u redu pojavit će se mali prozor sa zelenim krugom

Ako javi grešku jednostavno izvadite bateriju i ponovite korake 6 i 7.

Kad uspješno instalirate CWM recovery, uđite u isti (Vol+ + power button) i instalirajte  onaj SuperSU-v1.04.zip kojeg ste na početku kopirali na SD karticu.

Kad budete resetirati uređaj, CWM recovery će vas pitati da li želite vratiti orginalni recovery, izbor je vaš.

I to bi bilo to, rootani ste...

Pozdrav, Pratio sam tutorial korak po korak, driveri su instalirani, sve je kako treba biti, ali nakon 100 pokušaja, opet mi izbaciva ovaj prozorčić.

Molim vas, ako itko zna, u čemu je stvar?

Jako puno ljudi ima isti problem, ja sam bio među njima i riješio sam problem tako što sam kreirao vlastiti MT6577_Android_scatter_emmc.txt i zamijenio ga postojećim... Slijedio sam upute našeg tipa sa xda

Like many of other users, I had problem with Smart Phone Flash Tool and error message in attachment:

BROM ERROR : S_FT_NEED_DOWNLOAD_ALL_FAIL (4050)

The problem was in file MT6577_Android_scatter_emmc.txt which is different for JB and version for ICS doesn't work. Here is the solution:

1. download, extract and run MTK Droid Root & Tools > http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2160490
2. enable USB debugging on the phone
3. connect phone to the PC
4. after few seconds, left side of the window should populate with phone details
5. press button BLOCKS MAP
6. press button CREATE SCATTER FILE
7. this will create your own scatter file
8. finally, replace old scatter file with new one

Now you can install CWM recovery and root the phone, the procedure is explained on following links:

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=261

or

http://forum.xda-developers.com/show...0&postcount=34

Best regards from Zagreb, Croatia

Domagoj

Ja sam na svome PAP 4500,1gHz,odradio sve i sve je prošlo bez problema ali kad flasham Super Su nema ga nigdje i Root Checker mi kaže da mob nije rootan....!!!!!Pokušao sam vise puta sa deinstalacijom drivera i ponovnom instalacijom ali moj mob jednostavno odbija poslušnost pa se pitam u čemu bi mogao biti problem.....

13 godina
neaktivan

Ja sam na svome PAP 4500,1gHz,odradio sve i sve je prošlo bez problema ali kad flasham Super Su nema ga nigdje i Root Checker mi kaže da mob nije rootan....!!!!!Pokušao sam vise puta sa deinstalacijom drivera i ponovnom instalacijom ali moj mob jednostavno odbija poslušnost pa se pitam u čemu bi mogao biti problem.....

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Je li vi imate opcije kamere? I je li si možete namještati gdje želite da vam slike budu smještene? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Bump. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Je li vi imate opcije kamere? I je li si možete namještati gdje želite da vam slike budu smještene? 

Kamera ima za podesavanje opcija, i moze se odabrati dal da snima na karticu ili telefon.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

A gdje pronaći te opcije, možeš li ih uslikati?
Pošto ih ja nisam nigdje našao.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

A gdje pronaći te opcije, možeš li ih uslikati?
Pošto ih ja nisam nigdje našao.  

Mob mi je od zene. Valjda cu se sjetiti kad se vrati kuci :D Sad je vani s kcerkom.

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Lako tako šetati kćerku! Belji se

Može, bio bih zahvalan ako bi to mogao pronaći. Jer sam ja tražio i nisam nigdje našao tu opciju. 

Da, koja ti je verzija mobitela?
Ja sam na .14.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

Lako tako šetati kćerku! Belji se

Može, bio bih zahvalan ako bi to mogao pronaći. Jer sam ja tražio i nisam nigdje našao tu opciju. 

Da, koja ti je verzija mobitela?
Ja sam na .14.  

Onaj noviji bijeli. Znam da postoje "stari" i "novi" model, al posto nije moj, nisam se previse obazirao na verzije i cackanje po njemu.

Gore je najnoviji sluzbeni update. Nista nije naknadno mjenjano ili dirano.

Kako se radi Screenshot na njemu?

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

U isto vrijeme što brže stisni tipku za stišavanje, i tipku za gašenje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
turbojc kaže...

U isto vrijeme što brže stisni tipku za stišavanje, i tipku za gašenje. 

Ne mogu naci gdje se odabire spremanje slika.

Opcije su dolje desno, kao slideri na linijama:

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Tako je sve i kod mene. Ali mislim da ovo lokacija pohranjivanja je kao geo taging, ili nešto slično. Znači sliku si napravio u Zagrebu, i sl. 

Ne znam, čekajmo da se još netko javi.

Baš loše što se ne može nigdje izabrati, 2009 sam imao bolji mobitel nego sada. Bar što se tiče opcija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Je li itko zna gdje bih mogao skinuti download za update na .18 verziju? kao što sam išao s .12 na .14? 
Tražio sam na xda, ali bezuspješno.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Prestigio 4500

Ima li negdje baterija za ovaj mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

U trgovini gdje si ga i kupio bi trebalo i biti, jer se baterije prodaju za taj mobitel. Kod mene u trgovini gdje sam ja kupio svoj PRestigio sada ima za više modela Prestigia kupiti baterije. Odi i pogledaj. Vjerojatno si kupio u Linksu?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Prestigio 4500
U Extremu, dostava postom. Ne isplati mi se za bateriju.
Trazim u Linksu, al nemam pojma kak se zove pa je malo teze naci. Pogotovo prek mobitela...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Evo tražim i ja u linksu, editam poruku ako nađem. 

Bome u linksu nema, baš čudno.

Mislim da kod mene u Brodu ima u jednoj trgovini, ali kao što i sam kažeš, dati još dodatnih 30 kn za poštarinu baterije, ipak je malo previše. Ne znam, probaj se javiti Linksu, ili na službenoj FB stranici Prestigia, ali hrvatskoj, možda ti oni mogu pomoći. Ili im šibni email. Ne znam što dalje reći. Ali znaj da se baterije mogu kupiti, nije problem. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 14:52 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

da li je ko imao slučaj da mu kapacitivne tipke na dnu mobitela ne rade? neki puta mi se dogodi, sve češće, da tipke ne reagiraju... tj. tipka opcije radi, home ne radi uopće, a back kasni i ne prima svaki put... kao da se mobitel pregrije nakratko i reagira na te tipke, ostalo sve radi... ne pomaže mu ni gašenje, već mora proć neko vrijeme...

model je 4500T, 1.2 ghz, 4.1.1, .24, sve stock. nije rootan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Probaj očistiti ekran. Možda ti je i do prstiju. Probaj s nekim drugim prstima stisnuti pa vidi što se događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

pozz. jel tko rootao 4500? jel problem? kako radi 4.1 na njemu? koliko prostora bude na krau slobodnog?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:31 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
exer1234 kaže...

pozz. jel tko rootao 4500? jel problem? kako radi 4.1 na njemu? koliko prostora bude na krau slobodnog?

Izvoli za rootanje: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40920260&postcount=261
Nije problem

Radi fino i fluidno, meni je na knap uvijek, 80MB slobodne interne memorije, ne planiraj da ćeš imati puno aplikacija 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

rootao sam ga malo prije, sry krivo sam napisao. 4.1 imam, pitanje, jel probao tko 4.2.2?

kod mene na 4.1 ima uvijek oko 250 mb slobodnog.a nije da nemam aplikacija

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 23:46 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni je već duže vrijeme na 4.2.2 fino rootan...sve radi kako treba.... uvijek slobodno 550 mb a kad boostam ide do 700....nikakvi problema sa radom do sada....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 0:13 (ATI HD3870).
15 godina
neaktivan
Je li vi pričate o RAM memoriji, ili slobodnoj memoriji na mobitelu?
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

meni je već duže vrijeme na 4.2.2 fino rootan...sve radi kako treba.... uvijek slobodno 550 mb a kad boostam ide do 700....nikakvi problema sa radom do sada....

da-- dal mislis na RAM ili? :D ...

pa ak si stavio 4.2.2 ROM,daj mi link? ne mogu nigdje naci 

14 godina
odjavljen
na 80MB sam mislio za internu memoriju, RAM-a ima dosta slobodno
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice