Prestigio 4044

poruka: 13
|
čitano: 9.022
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Prestigio 4044

Uređaj je trenutno kod linksa dobavljiv za 1199kn i za tu cijenu nudi dosta (dual-core 1,2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB interne memorije + SD card utor, Android Jelly Bean, 8 MP kamera, Dual-Sim). Zanima me ima li ga tko i kakvi su dojmovi pri svakodnevnom radu, trajnost baterije, brzina, vidljivost ekrana i slično.

DV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prestigio 4044

Također razmišljam o navedenom mobitelu , informirao sam se malo preko nekih reviewa , evo jedan domaći : http://mob.hr/prestigio-multiphone-4044-duo-recenzija/ 

12 godina
neaktivan

Kupio sam ga prije tjedan dana. Wi-fi mu ne valja nista, ima kratki domet. Ostalo je super za sad :)

14 godina
neaktivan
Prestigio 4044

Kakvo je stanje s baterijom, ja sam već dva promijenio i baterija traje max 5 sati....

body1407
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni traje dva dana, uz normalno korištenje. Mail, internet, pozivi, poruke (ono, ne visim baš previše na njemu)...

Kadir beneath Mo Moteh
14 godina
neaktivan
sg8 kaže...

Kupio sam ga prije tjedan dana. Wi-fi mu ne valja nista, ima kratki domet. Ostalo je super za sad :)

koliki domet ima? jel radi preko dva zida na udaljenosti od 5 metara?? Ili si mislio na još kraće??

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 23:04 (medjimurac).
16 godina
Prestigio 4044

Onima koji zele dobar i jeftin mobitel, a da im se zezat sa narucivanjem preporucam da pogledaju stranice tipa pandawill.com pošto Prestigio samo kupuje generičke kineske mobitele sa Mediatek chipsetima, naljepjuje svoju naljepnicu i povećava cijenu 2x.

Primjer: http://www.pandawill.com/umi-x2-smartphone-50-inch-1080p-fhd-screen-gorilla-glass-mtk6589-quad-core-android-42-1g-16g-grey-p74765.html

Za 1290kn, dobijete Quad procesor (Mediatek MT6589 na 1.2GHz), 5" 1920x1080 IPS ekran sa Gorilla Glassom, PowerVR SGX544MP grafičku, 16GB ROM-a i 1GB RAM-a.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // Silujem ljude koj kažu da je nekaj gamersko
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi našao gdje drivere za njega poludio sam tražeći?

15 godina
neaktivan
Prestigio 4044

Drivere za što?

Jel ga windows ne prepoznaje?

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio 4044

Pozz jeli zna netko kako ovaj model telefona rootati trazio po google ali mi izbaci samo na cirilici pa ako netko zna da postavi link neki 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Prestigio 4044

Imaš i ovdje uputstva kako rootati.

Ja sam si preveo sa ruskog foruma na engleski pa sam sve bez problema sredio u par minuta...

http://forum.androidsrbija.com/viewtopic.php?f=343&t=4858

Ako uspiješ rootati, ovdje imaš i nekoliko custom romova. (Lewa, MIUI, Slimdroid 4.2.2, etc..)

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=497193&st=1040

EDIT: ako se odlučiš zamijeniti stock sa nekim drugim poznatijim romom stavio sam ti u prilog slike da vidiš kako izgledaju u odnosu na stock.

LEWA OS 5 LEWA OS 5
MIUI (bez tema) MIUI (bez tema)
MIUI Marvelous HD Tema MIUI Marvelous HD Tema
Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 13:09 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio 4044

Jel jos tko koristi ovaj model i jel imate problema sa ocitavanjem temperature uredjaja kod mene uvjek pise 25°C

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prestigio 4044

Imam veliki problem sa baterijom,napunim bateriju i posle toga ne koristim tel odprilike 2 sata,a ostane mi 75%,da ne pricam kada ga malo vise koristim kako mi se trosi,instalirao sam batery doctor aplikaciju,iskljucujem wi-fi kada ga ne koristim,smanjio sam osvetljenost ali ne znam i dalje u cemu je problem :( Da li moze neko da mi pomogne? :) Telefon je nov...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice