Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.908
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebao bi preporuku moba oko 1500-2000kn, moze preporuka za novi iz ducana i rabljeni. Dosad sam imao Nexus 5 i bio bi zadovoljan kada bi pronasao nesto slicno njemu po brzini i fluidnosti ako je moguce u tom cjenovnom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
gamer34 kaže...

Trebao bi preporuku moba oko 1500-2000kn, moze preporuka za novi iz ducana i rabljeni. Dosad sam imao Nexus 5 i bio bi zadovoljan kada bi pronasao nesto slicno njemu po brzini i fluidnosti ako je moguce u tom cjenovnom rangu.

no hard feelings, ali jesi li procitao barem zadnih 4-5 stranica. Mislim da ima preporuka jedno 10 mobitela.

11 godina

Pozdrav, trebam preporuku za mob cijenovno izmedu 1000-1500kn. Trazim nesto za mladeg brata, do sada je koristio moj stari asus zenfone. Sad nisam dugo gledao kakve cu cijene kod nas i vani sto se tice smartfona i sta valja, pa moram pitati. Naravno dolaze u obzir i kvalitetbi kinezi, a i polovni tipa s5, g3 

Kakvi su zenfone 2 i dodge f5 ima netko iskustva s njima? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pozz.. planiram uzet huawei p9.. zanima me ako ga netko ima sto misli o njemu-

Jel me netko trazio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako nekome treba neki low-end android (6.0 MM), imam jednog viska alcatela pixi 4. i to novog i zapakirano, dobivenog danas od T-coma (moze PM). Cini se kao solidan i zanimljiv uredaj, barem na papiru?! Svida mi se "zadnja" verzija androida i bljeskalica na prednjoj kameri.

14 godina
neaktivan

Molio bih one koji se malo bolje razumiju u mobitele da mi pomognu. Trenutno kod sebe imam LG K10 i Samsung Galaxy J5 2016 (pored J5 piše zaokružena 6-ica). Interesuje me koji mobitel je bolji i zašto? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina

Samsung. Ekran, izrada, softver, ram, kamera. Cjelokupno malo bolji mob od K10

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
15 godina

Jel može neko preporučit neki kvalitetni USB kabel za punjenje od 2 metra (s eBaya npr.). Isprobao sam onih nekih par jeftinijih od cca dolar, ali nisu bili baš dugoga vijeka, brzo se dogodi da još kolko/tolko pune ali se njime ne može spojiti mob na komp, pa me zanima ako ima ko kakvu preporuku?

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koji je bolji, i zašto?

Po meni P9 lite ima bolju bateriju i proc, ali ima i veću rez pa mu je to više manje jednako po proc snazi, jedino je baterija dosta bolja. Koji je bolji općenito? Ja nisam baš za Huawei jer je ipak kinez, iako znam da su danas napredovali puno u odnosu na prije par godina, opet nemam neko povjerenje u njih

8 Huawei P9 Lite
0 Sony Xperia XA
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Plaaniram uzet Nexus 5x i skuzio sam da je njegov kabel na obje strane USB C pa s njim nije moguce spojiti mobitel na kompjuter. E sad me zanima jel zna netko moze li se negdje u HR kupiti neki adapter da bi mogao spajati mob na komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hacker002 kaže...

Koji je bolji, i zašto?

Po meni P9 lite ima bolju bateriju i proc, ali ima i veću rez pa mu je to više manje jednako po proc snazi, jedino je baterija dosta bolja. Koji je bolji općenito? Ja nisam baš za Huawei jer je ipak kinez, iako znam da su danas napredovali puno u odnosu na prije par godina, opet nemam neko povjerenje u njih

Cuj, i sam Google se odlucio da za njih Huawei radi mobitel, radije nego netko od ovih ostalih. To ti isto mora nešto značiti:

https://www.google.com/nexus/6p/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
herkulcro kaže...

Pozdrav, trebam preporuku za mob cijenovno izmedu 1000-1500kn. Trazim nesto za mladeg brata, do sada je koristio moj stari asus zenfone. Sad nisam dugo gledao kakve cu cijene kod nas i vani sto se tice smartfona i sta valja, pa moram pitati. Naravno dolaze u obzir i kvalitetbi kinezi, a i polovni tipa s5, g3 

Kakvi su zenfone 2 i dodge f5 ima netko iskustva s njima? 

F5 nemam pojma, ali Viper je mrak. Ne bih se bunio ni protiv Chargera. Oba vrlo... fluidni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 18:22 (Yo Momma).
11 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Jel može neko preporučit neki kvalitetni USB kabel za punjenje od 2 metra (s eBaya npr.). Isprobao sam onih nekih par jeftinijih od cca dolar, ali nisu bili baš dugoga vijeka, brzo se dogodi da još kolko/tolko pune ali se njime ne može spojiti mob na komp, pa me zanima ako ima ko kakvu preporuku?

Mogu ti jedino preporučiti da kupuješ s provjerenih sajtova, kao što je Gearbest ili Tinydeal.  Kineski no nejmeri siguran su zajeb, ko što su ova dva sajta sigurno dobra kupnja (neka te ne zavara to što katastrofalno barataju engleskim :) Ipak su oni Kinezi i nisu s ovog planeta.

11 godina
neaktivan

oprostite sto je kriva tema al nisam znao gdje da svrstam to.
znaci vec duze vrijeme nemam staklo na kameri i sad su mi se nakupile mrlje na leći pa me zanima jel ikako moguće to očistiti s necim?
evo stavio sam sliku da vidite kako to izgleda

0 0 hvala 0
17 godina
maramice za ciscenje naocala, imas i tekucinu za to i onda sa krpom od mikrovlakana obrisat. Prije toga ispuhat s necim, ne sa svojim dahom, probaj sa cetkicom koje zene koriste za nanosenje pudera.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina

Pozdrav društvo. Bio sam vrlo blizu odabira OnePlus3 mobitela, ali iz financijskih razloga se budžet nešto smanjio, pa sam sada primoran uzeti mobitel do cca 2500 kuna iz hrvatskih trgovina. Baš gledam neke Huaweijeve modele, ali svi koji su kod nas dostupni su recimo P8 lite, P9 lite sa 2 GB memorije i slično. Imate li neku možda bolju preporuku, a da nije LG Nexus? Najbitnije mi je da uređaj ima utor za micro SD kartice, a ostalo je vama na volju. Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Vrijedi li LG K8 30kn mjesečno na Vip pretplati ili ima za korisnicu nešto bolje.5" je max jer je moj RN2 prevelik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Bio sam vrlo blizu odabira OnePlus3 mobitela, ali iz financijskih razloga se budžet nešto smanjio, pa sam sada primoran uzeti mobitel do cca 2500 kuna iz hrvatskih trgovina. Baš gledam neke Huaweijeve modele, ali svi koji su kod nas dostupni su recimo P8 lite, P9 lite sa 2 GB memorije i slično. Imate li neku možda bolju preporuku, a da nije LG Nexus? Najbitnije mi je da uređaj ima utor za micro SD kartice, a ostalo je vama na volju. Unaprijed hvala :)

P8 lite je rijetko dobar stroj. Da kupujem mobitel, ozbiljno bih razmišljao o njemu.

14 godina
Yo Momma kaže...
alen4430 kaže...

P8 lite je rijetko dobar stroj. Da kupujem mobitel, ozbiljno bih razmišljao o njemu.

Hvala kolega. Vidim da je cijena P8 lite oko 1500-1800 kuna, ovisno u kojoj trgovini gledam. Misliš da se ništa ne može dobiti bolje za kojih 1000 kuna više? Našao sam P9 lite mobitel, ali samo sa verzijom od 2 GB RAM memorije..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
13 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
Yo Momma kaže...
alen4430 kaže...

Hvala kolega. Vidim da je cijena P8 lite oko 1500-1800 kuna, ovisno u kojoj trgovini gledam. Misliš da se ništa ne može dobiti bolje za kojih 1000 kuna više? Našao sam P9 lite mobitel, ali samo sa verzijom od 2 GB RAM memorije..

nexus 5x mozda? xiaomi redmi note 3 pro ili mi5i (za te novce iz vana, u rh preskupi)? 

14 godina

Pa nisam baš ljubitelj LG-a, tako da nažalost ovaj mobitel ne dolazi u obzir. Nezgodno mi je kod tog Nexusa što nema utor za micro sd kartice, to me nekako najviše odbilo od svega..

EDIT: Gledao sam mobitele koje bih mogao kupiti samo u Hrvatskoj, tako da nažalost kupovina vani ne dolazi u obzir..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 12:59 (alen4430).
17 godina
odjavljen
alen4430 kaže...

Pa nisam baš ljubitelj LG-a, tako da nažalost ovaj mobitel ne dolazi u obzir. Nezgodno mi je kod tog Nexusa što nema utor za micro sd kartice, to me nekako najviše odbilo od svega..

EDIT: Gledao sam mobitele koje bih mogao kupiti samo u Hrvatskoj, tako da nažalost kupovina vani ne dolazi u obzir..

Ima velik izbor mobitela u tom cjenovnom rangu, mozes ici na malo jeftinije varijante, kao sto je Xiaomi Redmi 3 serija, a mozes ici i na"marku" kao sto je Galaxy A5 (2016). Preporuka je da ako hoces Samsung mobitel nemoj ici na jeftiniju varijantu od ovog A5 jer tu Samsung postaje plasticni shrot. 

Pogledaj si malo mobove u neutrino mobile trgovini, mislim da su oni jedni od povoljnijih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 13:56 (Edge).
14 godina
alen4430 kaže...

Ja bi ipak razmislio jos jednom o 5x da sam na tvom mjestu. Ni ja nisam bio neki fan LG-a, no onda sam uzeo N5 i imao ga skoro 3 godine bez ikakog problema. Trajao bi mi on jos barem godinu dana da ga nisam razbio. Takoder, mislim da trenutno nema bolje ponude u trgovini od Nexusa 5x s 32gb memorije u Instaru za 2350kn. Koliko ti je uopce potrebna kartica ako imas 32gb memorije?

14 godina
neaktivan

Preporuka za mobitel do max 3500-3700 kn. Baterija mi igra veliku ulogu posto dolazim sa iPhona 5S koji sam punio vise puta dnevno. Bilo bi idealno da ima mogucnost za sd karticu i da ima preko 2gb rama posto ocekujem da mi radi jednako brzo i za 2-3 godine. Najidealnije sto sam naso je LG g3, ali kolko sam cito po forumima baterija mu je kriticna nakon cca pol godine koristenja. Mobitel mi koristi za whatsapp, surfanje, facebook, instagram i tu i tamo kakva igrica.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

CAT S40 novi, s jamstvom za 1800kn

EDIT: ovi koji kažu ne, može argument zašto? Novi je 700 kn skuplji a alternative slične cijene ne vidim?

1 Da
3 Ne
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 18:35 (Prince-Arthas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Edge kaže...
alen4430 kaže...

Ima velik izbor mobitela u tom cjenovnom rangu, mozes ici na malo jeftinije varijante, kao sto je Xiaomi Redmi 3 serija, a mozes ici i na"marku" kao sto je Galaxy A5 (2016). Preporuka je da ako hoces Samsung mobitel nemoj ici na jeftiniju varijantu od ovog A5 jer tu Samsung postaje plasticni shrot. 

Pogledaj si malo mobove u neutrino mobile trgovini, mislim da su oni jedni od povoljnijih.

Da, tamo mi je najviše za oko zapeo Huawei Honor 7, koji je u ovom cjenovnom rangu, tj.malo iskače, za 100 kuna, košta 2600 točnije. Niti jedan drugi koji bi mi odgovarao nisam pronašao baš. Samsung 2016 ne želim baš, jer sam imao S3 i taj mobitel sam platio 3000 kuna prije 2 godine, i od kada sam ga kupio, niti jedno ažuriranje za OS nisam dobio..

gamer34 kaže...
alen4430 kaže...

Ja bi ipak razmislio jos jednom o 5x da sam na tvom mjestu. Ni ja nisam bio neki fan LG-a, no onda sam uzeo N5 i imao ga skoro 3 godine bez ikakog problema. Trajao bi mi on jos barem godinu dana da ga nisam razbio. Takoder, mislim da trenutno nema bolje ponude u trgovini od Nexusa 5x s 32gb memorije u Instaru za 2350kn. Koliko ti je uopce potrebna kartica ako imas 32gb memorije?

A znam, gledao sam i ja taj 5X, samo mi se ne sviđa to stanje sa memorijom. Pa nažalost, dosta mi je potrebna jer sam u Lumiji imao memorijsku od 32 gb koja mi je bila dosta puna, a i interna memorija je bila također pri kraju. Reklao bih da sada već imam oko 20-25 gb podataka (slike, videi, dokumenti) i slično, tako da mislim da sa 32 gb memorije ne bih bio siguran duže vrijeme, pogotovo sa novim mobitelom koji snima kvalitetnije i fotografije i slike, a opet sa druge strane, nema proširenje memorije, tako da mi to nažalost ne odgovara..

14 godina
Može neka preporuka mobitela do max 750kn sa svim davanjima.

Trebaju mi 2 komada za roditelje.
5" 1gb RAM, 8gb ROM... I najbitnije stabilan (provjeren na duže) softver bez glicheva te da prodržava Hrvatski.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alen4430 kaže...
Edge kaže...
alen4430 kaže...

Da, tamo mi je najviše za oko zapeo Huawei Honor 7, koji je u ovom cjenovnom rangu, tj.malo iskače, za 100 kuna, košta 2600 točnije. Niti jedan drugi koji bi mi odgovarao nisam pronašao baš. Samsung 2016 ne želim baš, jer sam imao S3 i taj mobitel sam platio 3000 kuna prije 2 godine, i od kada sam ga kupio, niti jedno ažuriranje za OS nisam dobio..

gamer34 kaže...
alen4430 kaže...

A znam, gledao sam i ja taj 5X, samo mi se ne sviđa to stanje sa memorijom. Pa nažalost, dosta mi je potrebna jer sam u Lumiji imao memorijsku od 32 gb koja mi je bila dosta puna, a i interna memorija je bila također pri kraju. Reklao bih da sada već imam oko 20-25 gb podataka (slike, videi, dokumenti) i slično, tako da mislim da sa 32 gb memorije ne bih bio siguran duže vrijeme, pogotovo sa novim mobitelom koji snima kvalitetnije i fotografije i slike, a opet sa druge strane, nema proširenje memorije, tako da mi to nažalost ne odgovara..

jesi pogledao xiaomi redmi note 3 pro? ima 3gb rama, micro sd slot do 246gb? full hd, hexa core, SD 650, 4000maH baterija, metalno kuciste, fingerprint.. blablabla http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=xiaomi+redmi+note+3

14 godina
neaktivan
Ima li tko iskustva sa OnePlusom 3? Kakva je baterija nakon nekih mjesec dana, jel sve radi ko i prvi dan?
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mozda neki LG Magna ako ga mozes nac za tu cijenu. Imam ga ja i mobitel sasvim dobar samo bode tih 8gb memorije a dostubno ni 4gb mislim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice