Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.505.399
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Frenkyca kaže...

Dvoumim se izmedu ova 3 prodao sam svoj s4 pa eto vrijeme je za novi.... kamera mi je dosta bitna jer cesto slikam muzika bas i ne tako po mome nekako z2 najvise nekako odgovara....

Iskreno za tvoje potrebe, koji god uzmeš od ta 3 nećeš pogriješiti, ja bi uzo najjeftinijeg (G2) i ostatak strpo u džep i na nešto pametnije uložio

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Ako uzimas preko operatera zasto ne z3?

Vidio sam da je u tmobileu isto ko z2 na pretplatu a u vipu je cak 100kn jeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzimam novi mob, izbor sam sveo na 2 modela, specifikacije su im gotovo iste, rezolucija ekrana, procesor, ram, veličina ekrana (M2 ima mrvicu veći).

Oba mi se sviđaju, međutim malo me više vuče na Xperiu M2 zbog nešto veće baterije i dizajn mi se nekako više sviđa.

7 Sony Xperia M2
5 HTC Desire 610
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 12:21 (lolipopmen).

0 0 hvala 0
13 godina

Ja bi isao na desire 610 zbog boljeg ekrana i zvuka/zvucnika

Doduse xperia m2 ima bolju bateriju i dobit ce 5.0 update

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 12:56 (maks0806).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
lolipopmen kaže...

Uzimam novi mob, izbor sam sveo na 2 modela, specifikacije su im gotovo iste, rezolucija ekrana, procesor, ram, veličina ekrana (M2 ima mrvicu veći).

Oba mi se sviđaju, međutim malo me više vuče na Xperiu M2 zbog nešto veće baterije i dizajn mi se nekako više sviđa.

m2 je previse spor telefon za tu cijenu

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Oba su snap 400...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav!
Neki jeftiniji smartphone do 1000 po mogućnosti i manje kuna.
Zahtjev: što bolja kamera, veći zaslon i ostalo naravno da bude što bolje ali za tu cijenu. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 14:24 (cdinamo).

0 0 hvala 0
13 godina
maks0806 kaže...

Oba su snap 400...

Testiraj telefon pa ces znati sta pricam, smijesno koliko ima smeca of aplikacija koje preopterecuju ram. Ako ces custom ROM raditi, onda ok ali ovako telefon je zadnji izbor!

14 godina
odjavljen

Od kad Sony ima smeća od aplikacija koja preopterećuju RAM? Sony jedini ne stavlja hrpu smeća ko neki drugi (Samsung) i nema smeće od UIa/skina (Samsung). 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

2 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Xperia M2 radi stvarno dobro s obzirom na RAM/cijenu, isprobao sam i iznenadila me brzina, a Sony ima dosta svojih aplikacija ali nema ni jedne koja bi u pozadini probleme radila

1 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Ako uzimas preko operatera zasto ne z3?

Vidio sam da je u tmobileu isto ko z2 na pretplatu a u vipu je cak 100kn jeftiniji

Uzimam sa njuskala mob tj jedan od ta 3... ali problem je sto z2 ima jako malo na njuskalu... pa sad dolazi u obzir s5 ili g2

13 godina

Uzmi g2 i ustedi soma kn

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Frenkyca kaže...

Uzimam sa njuskala mob tj jedan od ta 3... ali problem je sto z2 ima jako malo na njuskalu... pa sad dolazi u obzir s5 ili g2

Osobno bi prije uzeo G2, ne zbog soma kn razlike nego zato jer sam isprobo jedan i drugi mob i g2 mi je jednostavno bolji, ima bolji dizajn, ful tanke rubove, bolji je za koristit, softver je cist oke prilagodjen i ima odlicnu bateriju, s 5.0 androidom ce bit jos i bolja.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
17 godina
Edge kaže...
Frenkyca kaže...

Osobno bi prije uzeo G2, ne zbog soma kn razlike nego zato jer sam isprobo jedan i drugi mob i g2 mi je jednostavno bolji, ima bolji dizajn, ful tanke rubove, bolji je za koristit, softver je cist oke prilagodjen i ima odlicnu bateriju, s 5.0 androidom ce bit jos i bolja.

Ma malo me koce te tipke sto su odozada na G2 i onak je izboceno to iza kao... mada bih trebao otici u t centar pa ga malo primit u ruku i prckati po njemu pa da vidim

14 godina
odjavljen

Navikneš se, a i svi koriste ono što je dostupno na ekranu, kao tap2wake i tap2sleep. Ono što je najbitnije, radi daleko bolje od S5.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 17:13 (Deawood).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze preporuka za neki mobitel do 2000+- kn, po mogucnosti novi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi, imam novu ponudu, manje vise ponuda :D

U pitanju je mobitel Cubot S308.

Iskreno, licno mi te kineske marke oci bodu kad ih cujem. Ali, reko sta ja znam, mozda je ipak neki kvalitet, ko ce ga znati.

Neko iskustva sa njima??

Kako mi objasnise, neki cojk koji se uglavnom razumije u mobitele, uglavnom upucen je u tehniku, i ima Galaxy S5, i kad je vidio koji je mobitel, kaze da je "jaci" od S5.

Eh sad, posto se i ja manje vise razumijem u tehnologiju (neke od osnovnih stvari), smatram da je to ipak nemoguce. Doduse, mozda ima jaci procesor, ali po izgledu, dodatnim stvarima mu nemoze ni opepeliti.

Sta bi vi rekli??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Ljudi, imam novu ponudu, manje vise ponuda :D

U pitanju je mobitel Cubot S308.

Iskreno, licno mi te kineske marke oci bodu kad ih cujem. Ali, reko sta ja znam, mozda je ipak neki kvalitet, ko ce ga znati.

Neko iskustva sa njima??

Kako mi objasnise, neki cojk koji se uglavnom razumije u mobitele, uglavnom upucen je u tehniku, i ima Galaxy S5, i kad je vidio koji je mobitel, kaze da je "jaci" od S5.

Eh sad, posto se i ja manje vise razumijem u tehnologiju (neke od osnovnih stvari), smatram da je to ipak nemoguce. Doduse, mozda ima jaci procesor, ali po izgledu, dodatnim stvarima mu nemoze ni opepeliti.

Sta bi vi rekli??

Ne gleda se jačina procesora po brojkama... Može procesor 1,3 quadcore biti bolji od 2,3 quadcora...

Ustvari brojke su nebite.. Pogledajte HTC One, ima kameru 4MP, a usporedi tu kameru od 4 MP-a, i neku na kineskom mobitelu od 16 MP-a..

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 18:01 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan

Mogu birat između: HTC 610 Desire ili Huawei ascend p7? Nisam nikad imao pametni telefon pa ne znam jel moguče napravit veliku grešku pri odabiru između dva navedena s obzirom na meni ne baš poznate marke. Cijena im je ~ 2500kn, drugi je malo skuplji.

0 HTC 610 Desire
3 Huawei ascend p7
Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa dobro, sve ima svoje.

Ali sto se tice tih lijevih marki, oko toga sam veoma sumljicav.

Uglavnom, namjeravao sam kupiti LG G2 32GB (polovan, sasvim malo koristen, vani je mobitel), ali mi u medjuvremenu rekose za ovo kinesko cudo, kao jaci je, al nije nesto puno skup, cak i jeftiniji od LG G2 koji namjeravam.

A u prijasnjim postovima sam pisao da mobitel mi sluzi na duzi period, tako da mi je sumljiv taj CUBOT.

17 godina
Uzmi G2.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
MrRango kaže...

Pa dobro, sve ima svoje.

Ali sto se tice tih lijevih marki, oko toga sam veoma sumljicav.

Uglavnom, namjeravao sam kupiti LG G2 32GB (polovan, sasvim malo koristen, vani je mobitel), ali mi u medjuvremenu rekose za ovo kinesko cudo, kao jaci je, al nije nesto puno skup, cak i jeftiniji od LG G2 koji namjeravam.

A u prijasnjim postovima sam pisao da mobitel mi sluzi na duzi period, tako da mi je sumljiv taj CUBOT.

To kinesko čudo je najmanje duplo slabije od G2, ako ne i više puta.

Taj Quadcore MTK chip s A7 jezgrama je u usporedbi s Snapdragonom 800 iz G2 u najmanju ruku jadan. A7 jezgra na taktu od 1.3 GHz je barem 3 puta lošija od Krait 400 jezgre koja je clockana na 2,3 GHz.

17 godina

Evo jedan mobitel iz snova....{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo kupio sam si z3 no nisam ga jos ni probao hahah odnio sam ga na otkodiravanje tam ce bit do cetvrtka i javim vam kakav je  mob onda za ove koje ga zele kupit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lolipopmen kaže...

Uzeo sam jučer Xperiu M2, zasad ne primječujem nikakvu sporost, mob super radi, ekran je ok, kamera isto, a za bateriju ću vidjet nakon što je malo dulje koristim.

Jako sam zadovoljan s mobitelom.

13 godina

Pozdrav

Neznam dali znate ali u americi ubrzo pocinje black friday što znaci da ce bit bijesnih akcija.

Pošto imam rodbinu u americi planiram preko njih uzet mobitel.

Ajmo hipotetski reći,da imate neograniceno novaca koji biste mobitel uzeli (ovo pitam zato jer

cak ce i cijena onih novih/skupih mobitela pasti).

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Note4/Nexus6 ako ti velicina ne smeta

Ovako xperia z3, ostalo bas i nema nekog smisla sad

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
djigibao kaže...

Evo jedan mobitel iz snova....{#}

Phonebloks

11 godina
neaktivan

razmisljam o kupnji novog mobitela ne zelim uci i prevelike troskove pa mi je negdje oko 1500kn budzet.Sta je po vasem misljenu bolje nova lumia 625 za 1500 ili rabljeni iphone 4s koji se moze naci za 1200

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
racunarac kaže...

razmisljam o kupnji novog mobitela ne zelim uci i prevelike troskove pa mi je negdje oko 1500kn budzet.Sta je po vasem misljenu bolje nova lumia 625 za 1500 ili rabljeni iphone 4s koji se moze naci za 1200

Ma kakav Ajfon... Uzmi Lumiju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice