GSmart Aku A1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
idol se pojavio u tarifi 75 na preplati do sad je bio u onoj poslovnoj tarifi

Ako kupim mobitel u tcom-u na bonove , dali mogu ubaciti unutra karticu od tele2 ili treba nešto otključavat?
Mislio sam kupiti y300 ali nema u tele2 ja mislim...
Ako kupim mobitel u tcom-u na bonove , dali mogu ubaciti unutra karticu od tele2 ili treba nešto otključavat?
Mislio sam kupiti y300 ali nema u tele2 ja mislim...
Ne mozes onda ubaciti karticu od tele 2. Mozes ili u neovlastenom servisu odkljucati, ali time gubis garanciju ili u tcomu ali to je skupo.
Da sam na tvom mjestu ako vec imas tele 2 karticu uzio bi ga ovdje http://www.edigital.hr/Mobilni_uredaji/Huawei_Ascend_Y300_mobitel_(Android)-p40337.html?bid=&partner=10001. Otkljucan je na sve mreze.
8 | Xperia Z |
---|---|
7 | Note II |
Nisam oduševljen Xperiom tako da bi ti ja preporučio da pogledaš možda S4,HTC One ili LG Optimus G..Note2 je za moj ukus malo prevelik za mobitel, a i malo je zastario..
Koji je onda najbolji mobitel koji mogu uzeti u tele2 do 1000 kn ?
Koji je onda najbolji mobitel koji mogu uzeti u tele2 do 1000 kn ?
ZTE Blade III

Pozdrav,trebam preporuku mobitela do 3000kn +-
Android.

Pozdrav,trebam preporuku mobitela do 3000kn +-
Android.
Njuskalo ili trgovina?
Svejedno,bitno da je sto uscuvaniji a po mogucnosti novi zapakirani,dosad sam imao htc one x pa nebi isao na nesto slabije

Započeo sam sa nekim jadnim mobitelima do 500kn evo već došao do budžeta od 300km 1200kn, uglavnom našao sam 2 mobitela Sony Xperia ION (ako može da mi napišete kakav je mobitel jer slabo znam o njemu ima li dosta custom romova i to) cijena 300km (1200kn) i Iphone 4 32GB verzija extra očuvan sa svime (1200kn)... Te sam nalaetio na Iphone 5 kojemu je cijena 2500kn verzija od 32GB, to sam se cjenkao s čovjekom a mobitel je max očuvan, znači ova prva dva nemaju veze sa IP5 samo pitam jeli to dobra cijena za njega, bi li se to moglo isplatit jer ga svakako kanim preprodat, a sigurno kupujem jednog od ta prva dva, samo mi kažite koji je bolji IP4 ili SXION?
Molim preporuku, range na njuškalu 1800-2300kn.
Imam Galaxy S (prvi) i navikao sam se na Android, ali me Nokia jako privlači iako ću možda morati žrtvovati par aplikacija koje svaki dan koristim.
Hvala.
7 | Nokia Lumia 920 (zapakirana) |
---|---|
8 | Galaxy S3 |
1 | nešto treće? (molim komentar) |
Ako zelis Lumiu, imas za oko 2200kn Lumiu 820 mada bi se ja protegnuo jos 400kn i uzeo 920 za 2600.
Edit: tek sam sad skuzio da trazis na njuskalu, ja bi isao na Lumiu 920 jer ju mozes nabavit novu zapakiranu za te novce, mozda cak i manje, a galaxy tesko. A i meni je osobno wp8 ipak mrvicu drazi od androida

Imam Galaxy S (prvi) i navikao sam se na Android, ali me Nokia jako privlači iako ću možda morati žrtvovati par aplikacija koje svaki dan koristim.
Hvala.
Uzmi Nexus
Hvala.
Iskreno,uzeti S3 polovan kod nove Lumie 920 je apsolutna ludost.
P.S.Pogledajte temu Kineski Smartphonei,upravo bratu došao Cubot GT99(slične specke ko S3),
mobitel strava,bolja izrada od moje Xperie S,a koštao 1150kn(s svim nametima).
Svejedno,bitno da je sto uscuvaniji a po mogucnosti novi zapakirani,dosad sam imao htc one x pa nebi isao na nesto slabije
Uzmi Xperiu Z
Započeo sam sa nekim jadnim mobitelima do 500kn evo već došao do budžeta od 300km 1200kn, uglavnom našao sam 2 mobitela Sony Xperia ION (ako može da mi napišete kakav je mobitel jer slabo znam o njemu ima li dosta custom romova i to) cijena 300km (1200kn) i Iphone 4 32GB verzija extra očuvan sa svime (1200kn)... Te sam nalaetio na Iphone 5 kojemu je cijena 2500kn verzija od 32GB, to sam se cjenkao s čovjekom a mobitel je max očuvan, znači ova prva dva nemaju veze sa IP5 samo pitam jeli to dobra cijena za njega, bi li se to moglo isplatit jer ga svakako kanim preprodat, a sigurno kupujem jednog od ta prva dva, samo mi kažite koji je bolji IP4 ili SXION?
Isplati se uzeti IP5 i preprodati.
I Xperia ION je svakako bolji odabir od IP4.
P.S.Pogledajte temu Kineski Smartphonei,upravo bratu došao Cubot GT99(slične specke ko S3),
Koliko je koštao Xperia S? Pokušavam doći do informacije o cijeni novog mobitela, a ne ide mi
Koliko je koštao Xperia S? Pokušavam doći do informacije o cijeni novog mobitela, a ne ide mi
http://www.nabava.net/mobiteli__100?&q=xperia s
3, 494 kn
HTC ONE ili S4?
Daju se oba dva nači za oko 3000kn.
No neznam koji odabrati?
gledao sam xperiu z,nesviđa mi se zbog zastarjelog proca te TFT ekrana,ostalo je savršeno.
Nexus 4 mi je dosta ružan,slab te imam loša iskustva s LG-om.
Možda još neka druga preporuka?
HTC ONE ili S4?
No neznam koji odabrati?
gledao sam xperiu z,nesviđa mi se zbog zastarjelog proca te TFT ekrana,ostalo je savršeno.
A da ih isprobaš? Uključujući i Xperiu Z, zato jer to s ekranom je over hypano, a proc nije zastarjeli iako procovi na HTC One i S4 imaju noviju arhiktekturu i viši takt real-life performanse su jednake, jedino na sintetičkim testovima su HTC One i S4 bolji.
Ako baš moraš birati između ta dva onda svakako HTC One, jedino što mu je kamera "flop".
HTC ONE ili S4?
No neznam koji odabrati?
Osobno sam imao One 2 puta, a s4 isprobao par puta i ja bi rekao da je One bolji. Bolji software, hardware, ekran. S4 ima izmjenjivu i vecu bateriju i citac sd kartica i to je to od prednosti, ali daje bas los osjecaj u ruci zbog te plastike. Svoj zadnji One nisam nosi u maskici i svarno je gust koristit taj aluminiji ali ipak kao i sa svakim mobitelom koji ne nosis u maskici moras jako pazit da ne padne. Znaci meni bi One bio definitivno pobjednik, ali najveci problem s One-om je ta kvaliteta posto se mnogo ljudi zali iima probleme a servis prakticki nista ne rijesi tako da dobro razmisli i o tom i obavezno ga na licu mjesta dok kupujes dobro pregledaj.
Lošiji ekran, slabija baterija, loš dizajn.. Mislim da nije velika razlika u cijeni izmedu Xperia i recimo SG4.. Xperia je mozda po specifikacijama jača od Note2 ali Note je brutalno optimiziran i ne zaostaje po nicemu za Xperiom, dapače. Mislio sam rec da je stariji model po što sad izlazi Note3..
šta uzet do cca 600kn?ja sam mislio alcatel s pop mini ili vip racer 3 (to je zapravo zte kiss 3,ako se ne varam)
Lošiji ekran, slabija baterija, loš dizajn.. Mislim da nije velika razlika u cijeni izmedu Xperia i recimo SG4.. Xperia je mozda po specifikacijama jača od Note2 ali Note je brutalno optimiziran i ne zaostaje po nicemu za Xperiom, dapače. Mislio sam rec da je stariji model po što sad izlazi Note3..
Ekran uopce nije tako los, je losiji od nkog ips-a ili amoleda kada su jedan pored drugog ali inace nema neke prevelike razlike. Dizaj na xperii losiji nego na s4?!?!
Ma vidiš da lik žešće fanboya, a pojma nema. Pogotovo ovo za dizajn ROFL
A kad na SGS4 uključiš sve one fancy gluposti baterija traje sat-dva.
I ne niti jedan Samsungov mobitel nije baš nešto optimiziran zato jer je puno svakakvih gluposti na tom softveru (U.I) što ždere bateriju, lagga na homescreenu...
šta uzet do cca 600kn?ja sam mislio alcatel s pop mini ili vip racer 3 (to je zapravo zte kiss 3,ako se ne varam)
Koliko ja znam S Pop Mini ne postoji..
Koliko ja znam S Pop Mini ne postoji..
one touch s pop