Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.113.459
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
asus nexus kaže...

Koju biste mi xperiu preporučili za taj iznos?

Definitivno xperiu s xperia p imas i za 1000kn nac.

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

I još da ovo pitam,koji mi htc preporučujete za taj iznos? Ima li netko iskustva sa nekim desire?

0 0 hvala 0
15 godina

desire je iz isusovog doba...za te pare sensation ili evo 3d

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...

desire je iz isusovog doba...za te pare sensation ili evo 3d

I ta oba su iz prahistorije

14 godina
Oboje su iz doba kao i s2.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
15 godina
dual core i 1 gb rama prahistorija? ok danasnji novi za tu cijenu su bar 30% losiji
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedne dileme, S3 sam već imao, ali kupio bih ga vjerovatno opet. Ali u zadnjih par dana me vuče Nexus 4 kao lud. Ljudi koji su koristili oba (ako ih ima tu) recite mi. 

Mobitel koristim za sljedeće - poruke(facebook, whatsapp, viber), igranje igara (čitajte Real Racing 3 only), ponešto customiziranja, browsing stalno.. 

Važno mi je da telefon radi dobro, S3 znam kako radi jer sam imao, zadovoljan sam bio, ali zašto ne probati nešto novo ako ima ljudi koji mi mogu reći iz iskustva što je bolje jer nisam imao prilike isprobati Nexus, a ovim revieowima na netu se baš ono i ne zadovoljavam. 

5 Galaxy S3
12 Nexus 4
GL&HF
13 godina
neaktivan

Ako ti je s3 bio dobar ja bi na tvome mjestu kupio s3 Lte....vise rama nego na obicnome i nebi smio stekat...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S3 LTE - nema li ta verzija dual core procesor? 

GL&HF
14 godina
Americka verzija ima dual core, kod nas je quad.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
neaktivan

Problem je samo što mi je na njuškalu recimo teško naći LTE verziju, a ne planiram uzet u trgovini ovako negdje jer je preskup (tj. nije teško naći ali trenutno nemam 3000kn, pokusavam negdje nabaviti novac)

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 0:44 (AmD).
13 godina

pozdrav ekipa vidim da se odlično razumijete u smartphone pa da vas pitam jedno pitanje . Planiram kupiti Alcatel One Touch Idol, stvarno me impresionirao sa svojom težinom i s tim koliko je tanak.Da ne zamaram volim na mobitelu igrati igrice, tipa Temple Run,Real Racing itd pa me zanima dali ima u tom cjenovom rangu ( oko 1600 kn) neki mobitel bolji od Idola sto se tiče gaminga ? 
Dakle, što mislite, jeli Idol dovoljno jak?

Dosad sam imao ZTE Blade 3, rootao sam ga i prodao za 600 kn pa računam da dodam jos neku lovu i da kupim nesto bolje ;)

0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav ekipa
Za nekih tjedan dana bih trebao uzeti novi mobitel,e sad je odluka pala na galaxy s3 lte ili xperia z,ali mozda i htc one x+. Najvise me brine kod sonya tft ekran i tih zvucnik,a kod htc-a samo 1gb rama,  a koji bi i zasto po vasem misljenju bio bolji, mob cu koristiti za surfanje,slusanje glazbe ,igrice, pozive :),   nesto sam citao da iako xperia ima vecu bateriju ona se dosta brzo prazni

edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 1:21 (mazy651).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mazy651 kaže...

Pozdrav ekipa
Za nekih tjedan dana bih trebao uzeti novi mobitel,e sad je odluka pala na galaxy s3 lte ili xperia z,ali mozda i htc one x+. Najvise me brine kod sonya tft ekran i tih zvucnik,a kod htc-a samo 1gb rama,  a koji bi i zasto po vasem misljenju bio bolji, mob cu koristiti za surfanje,slusanje glazbe ,igrice, pozive :),   nesto sam citao da iako xperia ima vecu bateriju ona se dosta brzo prazni

edit: ako znate koji bolji slobodno napisite, evo sad si cak i razmisljam o iphoneu 5 ,ali opet on je najslabiji po specifikacijama

Ekran je izvrstan, ta priča je PRE PRE napuhana o tome da Xperia Z ima loš ekran. Zvučnici su okej, ali jedino kod najviših glasnoća taj zvuk nije baš najsretniji. Baterija je IZVRSNA, sad sam 14h na mobu i baterija mi je na 90%.

15 godina
mazy651 kaže...

Pozdrav ekipa

probaj proguglati pojmove tipa: 'sgs3 sds', i 'most unrealiable smartphone'. mozda ti pomogne u odluci, mozda ne. pozz:)
12 godina
neaktivan
Skansi kaže...

pozdrav ekipa vidim da se odlično razumijete u smartphone pa da vas pitam jedno pitanje . Planiram kupiti Alcatel One Touch Idol, stvarno me impresionirao sa svojom težinom i s tim koliko je tanak.Da ne zamaram volim na mobitelu igrati igrice, tipa Temple Run,Real Racing itd pa me zanima dali ima u tom cjenovom rangu ( oko 1600 kn) neki mobitel bolji od Idola sto se tiče gaminga ? 

Dosad sam imao ZTE Blade 3, rootao sam ga i prodao za 600 kn pa računam da dodam jos neku lovu i da kupim nesto bolje ;)

Ako kupujes novi onda da al nije namijenjen za igre jedino s njuskala nabavi s2 ili xp S oni zu za igre

17 godina
neaktivan

Dvoumim se između nokie 720 i 820.

820 ima 50% brzi procesor, 1GB RAMA, giroskop i nokia mape za cijeli svijet,

ali nema gorilla glass.

720 mi je napeta zbog ljepšeg izgleda, dosta jače baterije 2000 vs 1650 mAh i zakrivljenog gorila stakla.

Cijena oba mobitela je više manje ista.

Zanima me ima li tko neki od ovih mobitela da prokomentira trajanje baterije. I što mislite koliko dugo će 720 biti upotrebljiv s obzirom na samo 512 RAMa.

0 0 hvala 0
17 godina
Glamdring kaže...

Dvoumim se između nokie 720 i 820.

820 ima 50% brzi procesor, 1GB RAMA, giroskop i nokia mape za cijeli svijet,

ali nema gorilla glass.

720 mi je napeta zbog ljepšeg izgleda, dosta jače baterije 2000 vs 1650 mAh i zakrivljenog gorila stakla.

Cijena oba mobitela je više manje ista.

Zanima me ima li tko neki od ovih mobitela da prokomentira trajanje baterije. I što mislite koliko dugo će 720 biti upotrebljiv s obzirom na samo 512 RAMa.

Ja se isto dvoumim izmedju ta 2 mobitela {#}

Moj S3 mini uskoro ide na prodaju {#}

Steam profile: Virty
15 godina
neaktivan
720 ce pasti cijena, tako da bolje pricekati
ima i nesto bolju kameru
ali naravno navigacija i 512mb su isto velike mane
osobno sad bi uzeo 820
17 godina
neaktivan

Cijene svih lumnija su već snižene, ali ionako mislim ubosti preko njuškala. Jedino bih mogao pričekati da 720 dođe u ponudu operatera, ali s obzirom kakve su im ponude i tarife ne isplati se uzet mobitel za kunu a kamoli smartphone na ugovor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 8:40 (Glamdring).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
720 ce pasti cijena, tako da bolje pricekati
ima i nesto bolju kameru
ali naravno navigacija i 512mb su isto velike mane
osobno sad bi uzeo 820

Ne razumijem to za navigaciju :D

Zar svi nokia telefoni nemaju Nokia Drive i Maps?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina

Molim vas preporuku "pametnog mobitela" do 2000kn.

Bitna je kamera, kvalitan wifi, brzina gps-a, ekran min 4" i da mogu tipkat po suncu :) ne znam kak se to stručno kaže ali ugl.. motorola defy koju imam taj uvjet ne zadovoljava.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 8:51 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neki imaju samo za jednu državu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dvoumim se između dva modela: Sony xperia S ili xperia P ?  S ima malo bolje karakteristike, ali je zato i skuplji. Koristit cu ih za muziku,par igara,zvanje i internet.

1 Sony xperia P
15 Sony xperia S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Molim vas preporuku "pametnog mobitela" do 2000kn.

Bitna je kamera, kvalitan wifi, brzina gps-a, ekran min 4" i da mogu tipkat po suncu :) ne znam kak se to stručno kaže ali ugl.. motorola defy koju imam taj uvjet ne zadovoljava.

Htc one x,lg optimus 4x,sony xperia s...

13 godina
neaktivan
Skansi kaže...

Imam ti xperiu s i pouzdano ti mogu reci da u ovim igrwma nema ni jednog trzaja...

14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Imam ti xperiu s i pouzdano ti mogu reci da u ovim igrwma nema ni jednog trzaja...

On vjerojatno uzima novi, a za te novce može samo sanjat o xperii S

Live and let live.
13 godina
neaktivan

Ako uzima novo ovaj alcatel je dobar....

0 0 hvala 0
14 godina
mazy651 kaže...

Pozdrav ekipa

itko konkretno? 

14 godina
odjavljen
mazy651 kaže...
mazy651 kaže...

Pozdrav ekipa

itko konkretno? 

Otiđi u Tcom ili neki drugi prodajni centar i isprobaj S3 i Xperiu Z pa se odluči.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 13:06 (Deawood).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice