Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.587
|
čitano: 13.101.340
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
assassin.st kaže...

Xperia je po specifikacijama bolja, ali nije bezveze na njuškalu Mini više cijenjen.

da xperia ima na sebi oznaku samsung bila bi i ona skuplja na njuskalu..

14 godina
Remzi kaže...

Trebam jedno mišljenje od vas, na vama je samo da odaberete između dva moba i molim pojasnite zašto jedan od njih PRVI      DRUGI

drugi mob naručen i kupljen samo se čeka da stigne pa bacim neke slike i možda neki video {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
14 godina
domac5 kaže...
ja se ipak nebi slozio da xperia p radi bolje od sgs 3 mini... iako je isti chipset samsung radi bolje jer softwer je bolje napravljen... meni osobno na njemu je prednost i samoled ekran

Xperia P je po specifikacijama odličan uređaj, ali SGS3 mini definitivno ima softverski bolje odrađen posao i zato sve prednosti Xperie P padaju u vodu (aluminijsko kućište i kamera).

Dalo bi se raspraviti koji je ekran bolji, Samsung ima Amoled, ali pentile WVGA (1pixel=2subpixela), a Xperia P ima IPS LCD qHD s white magic tehnologijom (1pixel=4subpixela, 3RGB + 1 bijeli). Plus što mini nema ambient light senzor pa se mora ručno podešavati svjetlina ekrana.

Ponavljam, koristio sam oba, zbog svih Sonyjevih failova što se tiče optimizacije njihovog UI-a, uvijek bih išao na Galaxy S3 mini.

NeoOS kaže...
assassin.st kaže...

Xperia je po specifikacijama bolja, ali nije bezveze na njuškalu Mini više cijenjen.

da xperia ima na sebi oznaku samsung bila bi i ona skuplja na njuskalu..

Da Xperia P ima isto softver kao i S3 mini, vrijedila bi barem 400kn više nego S3 mini trenutno.

Istina je da je Samsung, kao i Apple, postao statusni simbol pa mu to diže cijenu, taj faktor nisam uračunavao pri usporedbi mobitela, govorim samo ono što sam vidio iz osobnog iskustva pri radu s navedenim uređajima.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 11:28 (assassin.st).
12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
VILLA18900 kaže...
assassin.st kaže...
domac5 kaže...
mar123 kaže...

koji su trenutno najbolji mobiteli za negdje 1000-1300 kn? bitna mi je kamera, mora imat prednju, dobru bateriju, i da ne steka.

i da, sto veci ekran to bolje.

htc sensation,xperia p(ali baterija nije bas najbolja)

Galaxy S3 mini bi ja rekao. HTC Sensation vjerojatno ostaje na 4.0 ICS-u jer niti One S ne dobija 4.1 JB, a Xperia P nije trebala ići dalje od 2.3 GB što se tiče optimizacije softvera od strane Sonyja.

One s ima jelly bean 4.1 a što se tiče xperia uopće nije istina i rade savršeno dobro čak i bolje od s3 mini

Pardon, neće dobiti 4.2 JB sa Sense 5 UI.

Xperiu P mi ima cura, S3 mini sam danas uzeo. Razlika nebo i zemlja što se tiče stabilnosti, možda je samo do tog uređaja, a ne do cijele serije, ali ne vjerujem.

Istina, samo meni je dok sam imao p radila odlično al sa s3 mini neznam jer nisam imao prilike koristit ga

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

koji je najbolji mob do 1500 kn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mlinka93 kaže...

Ako stigneš dok je akcija skupit koju kunu više, definitivni best buy... {#}

12 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
mlinka93 kaže...

ni za isusa to sranje uzimati uzmi android ( da ti normalno radi biraj barem dualcore i 1gb rama to je najbitnije da nesteka puno)

15 godina
neaktivan

gledao sam nešta na njuškalu , šta kažete za ovaj , dal se isplati dat 300 kn više za ovo

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-l-oglas-8580436

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mlinka93 kaže...

gledao sam nešta na njuškalu , šta kažete za ovaj , dal se isplati dat 300 kn više za ovo

Ni slučajno. Od ovoga je bolja Xperia P, a nađeš je za 500kn manje.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
assassin.st kaže...
mlinka93 kaže...

Ni slučajno. Od ovoga je bolja Xperia P, a nađeš je za 500kn manje.

Kao recimo ova koju ja prodajem {#}

Nego, koji je najjeftniji mobitel s LTE-om, koliko sam ja vidio, radi se o uređaju "one sv"?

Ima što jeftnije od toga?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
ramzocro-HCR kaže...
mlinka93 kaže...

ni za isusa to sranje uzimati uzmi android ( da ti normalno radi biraj barem dualcore i 1gb rama to je najbitnije da nesteka puno)

8S nije sranje.. Pogotovo ako su mu najbitniji pozivi, sms i surfanje, mob bi mu bio odličan, bez obzira što je na Windows Phoneu

14 godina
NeoOS kaže...
VILLA18900 kaže...
ramzocro-HCR kaže...
mlinka93 kaže...

8S nije sranje.. Pogotovo ako su mu najbitniji pozivi, sms i surfanje, mob bi mu bio odličan, bez obzira što je na Windows Phoneu

Za tu cijenu ga nebih uzimao zato sto ima boljih mobitela

13 godina
neaktivan

BOK LJUDI!

Evo ja sam u nekoj dilemi.. iman 1500 kn i  sad neznam koji mob da uzmem. Gledo sam ZTE Blade 3 i govore mi da je omjer kvalitete/plaćenog dobar ali da je jako siromašan mobitel. Sad, meni ne treba niš posebno. Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli.. pa se vama obraćam u nadi da mi pomognete!

HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
dantee1950 kaže...

BOK LJUDI!

Evo ja sam u nekoj dilemi.. iman 1500 kn i  sad neznam koji mob da uzmem. Gledo sam ZTE Blade 3 i govore mi da je omjer kvalitete/plaćenog dobar ali da je jako siromašan mobitel. Sad, meni ne treba niš posebno. Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli.. pa se vama obraćam u nadi da mi pomognete!

HVALA!

jel kupujes s njuskala ili samo nove?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
dantee1950 kaže...

Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli

Samo zato sto je tvoje misljenje o njima, recimo nisko to ne znaci da su losi telefoni. Ista situacija je i sa Huawei telefonima, postoji dosta, dosta skeptika, pogotovo na ovom forumu ovdje da su to, da se ne lazemo KRŠ od telefona, da se ne isplati, da se kvari, neko ih zovu i Hyundai ili sta vec, sprdaju se samo tako. Alcatel ima kvalitetne telefone, prijem signala im je ispred svih ostalih telefona za medalju i to su cinjenice, pa sad, najbolje ti je da vidis sta imas na raspolaganju, pogledas koji review, youtube koji snimak i eto ga. Ali nemoj da omalovazavas telefone samo zato sto nisu popularni na ovom podrucju ne isplati se {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
dantee1950 kaže...

BOK LJUDI!

HVALA!

Imas huawei y300 i ja imam alcatel idol 6030x i mob je odlican

13 godina
neaktivan

prestigio 4055

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

jer se isplati kupit sony xperiu s stara 5 mjeseci u odlicnom stanju za 1700kn?

1 DA
17 NE

0 0 hvala 0
14 godina
zanimatelj kaže...

Reci mu da spusti na 1500

15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Ne razumijem se puno u mobitele, ali ja mislim da je za taj novac bolje uzeti LG Optimus P880 http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-4x-hd-p880-bijeli-samo-225eur-pdv-oglas-8456477

13 godina
neaktivan
lovvro kaže...
zanimatelj kaže...

Reci mu da spusti na 1500

nezeli ga dat za 1500kn...mozda ako spusti na 1600

13 godina
neaktivan

koji bi bilo mob najbolje kupit do 1600kn na njuskalu??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

s3 mini, xperiu s ili galaxy s2

13 godina
neaktivan

od njih 3 najbolji bi bio?

0 0 hvala 0
14 godina
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...

s3 mini, xperiu s ili galaxy s2

s2

13 godina
neaktivan

svejedno mi je :D

17 godina

Jedno informativno pitanje, koliko vrijedi Xperia L nova kupljena u Tmobileu?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav  koji mob4,3" bi bio best buy ,prema karakteristikama nekako mi se dopao sony xperia s?

kakva su vam iskustva sa tim mobitelom te prodajom preko njuške novo 2300 sa garancijom jel to isplatiovo?

12 godina
neaktivan

sony xperia S je super mobitel , brz je i sve super otvara bez nekog stekanja...
ima moj ujak Sony xperiu S i zadovoljan je njome...

12 godina
neaktivan
BugUser kaže...

Pozdrav  koji mob4,3" bi bio best buy ,prema karakteristikama nekako mi se dopao sony xperia s?

kakva su vam iskustva sa tim mobitelom te prodajom preko njuške novo 2300 sa garancijom jel to isplatiovo?

imam ja i vrhunski je jos mi se nijednom nije restartirao il da steka pri koristenju

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice