Xperia je po specifikacijama bolja, ali nije bezveze na njuškalu Mini više cijenjen.
da xperia ima na sebi oznaku samsung bila bi i ona skuplja na njuskalu..
Xperia je po specifikacijama bolja, ali nije bezveze na njuškalu Mini više cijenjen.
Xperia P je po specifikacijama odličan uređaj, ali SGS3 mini definitivno ima softverski bolje odrađen posao i zato sve prednosti Xperie P padaju u vodu (aluminijsko kućište i kamera).
Dalo bi se raspraviti koji je ekran bolji, Samsung ima Amoled, ali pentile WVGA (1pixel=2subpixela), a Xperia P ima IPS LCD qHD s white magic tehnologijom (1pixel=4subpixela, 3RGB + 1 bijeli). Plus što mini nema ambient light senzor pa se mora ručno podešavati svjetlina ekrana.
Ponavljam, koristio sam oba, zbog svih Sonyjevih failova što se tiče optimizacije njihovog UI-a, uvijek bih išao na Galaxy S3 mini.
Da Xperia P ima isto softver kao i S3 mini, vrijedila bi barem 400kn više nego S3 mini trenutno.
Istina je da je Samsung, kao i Apple, postao statusni simbol pa mu to diže cijenu, taj faktor nisam uračunavao pri usporedbi mobitela, govorim samo ono što sam vidio iz osobnog iskustva pri radu s navedenim uređajima.
koji su trenutno najbolji mobiteli za negdje 1000-1300 kn? bitna mi je kamera, mora imat prednju, dobru bateriju, i da ne steka.
i da, sto veci ekran to bolje.
htc sensation,xperia p(ali baterija nije bas najbolja)
Galaxy S3 mini bi ja rekao. HTC Sensation vjerojatno ostaje na 4.0 ICS-u jer niti One S ne dobija 4.1 JB, a Xperia P nije trebala ići dalje od 2.3 GB što se tiče optimizacije softvera od strane Sonyja.
One s ima jelly bean 4.1 a što se tiče xperia uopće nije istina i rade savršeno dobro čak i bolje od s3 mini
Pardon, neće dobiti 4.2 JB sa Sense 5 UI.
Xperiu P mi ima cura, S3 mini sam danas uzeo. Razlika nebo i zemlja što se tiče stabilnosti, možda je samo do tog uređaja, a ne do cijele serije, ali ne vjerujem.
Istina, samo meni je dok sam imao p radila odlično al sa s3 mini neznam jer nisam imao prilike koristit ga
koji je najbolji mob do 1500 kn ?
Ako stigneš dok je akcija skupit koju kunu više, definitivni best buy... 
ni za isusa to sranje uzimati uzmi android ( da ti normalno radi biraj barem dualcore i 1gb rama to je najbitnije da nesteka puno)
gledao sam nešta na njuškalu , šta kažete za ovaj , dal se isplati dat 300 kn više za ovo
http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-l-oglas-8580436
gledao sam nešta na njuškalu , šta kažete za ovaj , dal se isplati dat 300 kn više za ovo
Ni slučajno. Od ovoga je bolja Xperia P, a nađeš je za 500kn manje.
Ni slučajno. Od ovoga je bolja Xperia P, a nađeš je za 500kn manje.
Kao recimo ova koju ja prodajem 
Nego, koji je najjeftniji mobitel s LTE-om, koliko sam ja vidio, radi se o uređaju "one sv"?
Ima što jeftnije od toga?
ni za isusa to sranje uzimati uzmi android ( da ti normalno radi biraj barem dualcore i 1gb rama to je najbitnije da nesteka puno)
8S nije sranje.. Pogotovo ako su mu najbitniji pozivi, sms i surfanje, mob bi mu bio odličan, bez obzira što je na Windows Phoneu
8S nije sranje.. Pogotovo ako su mu najbitniji pozivi, sms i surfanje, mob bi mu bio odličan, bez obzira što je na Windows Phoneu
Za tu cijenu ga nebih uzimao zato sto ima boljih mobitela
BOK LJUDI!
Evo ja sam u nekoj dilemi.. iman 1500 kn i sad neznam koji mob da uzmem. Gledo sam ZTE Blade 3 i govore mi da je omjer kvalitete/plaćenog dobar ali da je jako siromašan mobitel. Sad, meni ne treba niš posebno. Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli.. pa se vama obraćam u nadi da mi pomognete!
HVALA!
BOK LJUDI!
Evo ja sam u nekoj dilemi.. iman 1500 kn i sad neznam koji mob da uzmem. Gledo sam ZTE Blade 3 i govore mi da je omjer kvalitete/plaćenog dobar ali da je jako siromašan mobitel. Sad, meni ne treba niš posebno. Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli.. pa se vama obraćam u nadi da mi pomognete!
HVALA!
jel kupujes s njuskala ili samo nove?
Gledo sam i nove Alcatele al budimo realni, to su alcateli
Samo zato sto je tvoje misljenje o njima, recimo nisko to ne znaci da su losi telefoni. Ista situacija je i sa Huawei telefonima, postoji dosta, dosta skeptika, pogotovo na ovom forumu ovdje da su to, da se ne lazemo KRŠ od telefona, da se ne isplati, da se kvari, neko ih zovu i Hyundai ili sta vec, sprdaju se samo tako. Alcatel ima kvalitetne telefone, prijem signala im je ispred svih ostalih telefona za medalju i to su cinjenice, pa sad, najbolje ti je da vidis sta imas na raspolaganju, pogledas koji review, youtube koji snimak i eto ga. Ali nemoj da omalovazavas telefone samo zato sto nisu popularni na ovom podrucju ne isplati se 
BOK LJUDI!
HVALA!
Imas huawei y300 i ja imam alcatel idol 6030x i mob je odlican
prestigio 4055
jer se isplati kupit sony xperiu s stara 5 mjeseci u odlicnom stanju za 1700kn?
| 1 | DA |
|---|---|
| 17 | NE |
Reci mu da spusti na 1500
Ne razumijem se puno u mobitele, ali ja mislim da je za taj novac bolje uzeti LG Optimus P880 http://www.njuskalo.hr/lg-ostali/lg-optimus-4x-hd-p880-bijeli-samo-225eur-pdv-oglas-8456477
Reci mu da spusti na 1500
nezeli ga dat za 1500kn...mozda ako spusti na 1600
koji bi bilo mob najbolje kupit do 1600kn na njuskalu??
s3 mini, xperiu s ili galaxy s2
od njih 3 najbolji bi bio?
s3 mini, xperiu s ili galaxy s2
s2
svejedno mi je :D
Jedno informativno pitanje, koliko vrijedi Xperia L nova kupljena u Tmobileu?
Pozdrav koji mob4,3" bi bio best buy ,prema karakteristikama nekako mi se dopao sony xperia s?
kakva su vam iskustva sa tim mobitelom te prodajom preko njuške novo 2300 sa garancijom jel to isplatiovo?
sony xperia S je super mobitel , brz je i sve super otvara bez nekog stekanja...
ima moj ujak Sony xperiu S i zadovoljan je njome...
Pozdrav koji mob4,3" bi bio best buy ,prema karakteristikama nekako mi se dopao sony xperia s?
kakva su vam iskustva sa tim mobitelom te prodajom preko njuške novo 2300 sa garancijom jel to isplatiovo?
imam ja i vrhunski je jos mi se nijednom nije restartirao il da steka pri koristenju