Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.545
|
čitano: 13.089.568
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
LovroRhymes kaže...

Huawei y200 ili  Sony xperia e
Koji je bolji? :) 

Sony Xperia E.

Vjerovatno ćeš tražiti objašnjenje. Jedina prednost koju Huawei ima je IPS ekran, ali Xperia E ima neke druge prednosti. Dvije glavne prednosti Xperie E iznad Huaweia je to što Xperia E ima duplo više rama i na Jelly Beanu je što znaći JAKO puno, barem meni. A i XE je manja od Huaweia (malo, nezamjetno, ali čisto da spomenem) i laganija je za par grama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 18:30 (Deawood).
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozz, istekao mi je ugovor i vrijeme je za novi mobitel, ali ne mogu se odlučiti između HTC One-a i Samsung Galaxy S4. Kojeg se po vama isplati više uzeti? Za sada mi se htc malo više sviđa. 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Soapy kaže...

Pozz, istekao mi je ugovor i vrijeme je za novi mobitel, ali ne mogu se odlučiti između HTC One-a i Samsung Galaxy S4. Kojeg se po vama isplati više uzeti? Za sada mi se htc malo više sviđa. 

Ili HTC One ili Sony Xperia Z, kad držiš SGS4 u ruci imaš osjećaj kao da držiš kinesku igračku.

14 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Koji ti se više sviđa, njega uzmi. Teško da ćeš pogrješiti i sa jednim od njih ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan

Ako moze pomoc pri odabiru između sljedecih smartphonea: lg nexus 4, htc one sv, htc one s...kad vec xperie acro s nema kod nas. Naravno, mozete i vi nesto predlozit. Da ima dobru kameru, ekran, dovoljno memorije...hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rarra kaže...

Ako moze pomoc pri odabiru između sljedecih smartphonea: lg nexus 4, htc one sv, htc one s...kad vec xperie acro s nema kod nas. Naravno, mozete i vi nesto predlozit. Da ima dobru kameru, ekran, dovoljno memorije...hvala.

Nexus 4 je klasa iznad njih. Redoviti software update-i od googla, čisto super fluidno android iskustvo, obilje romova i kernela to choose from and combine, stvarno fenomenalan uređaj.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
protjeran
cecenac kaže...
rarra kaže...

Nexus 4 je klasa iznad njih. Redoviti software update-i od googla, čisto super fluidno android iskustvo, obilje romova i kernela to choose from and combine, stvarno fenomenalan uređaj.

Zaboravljas snapdragon s4 quad core koji je samo malo slabiji od 600, a ostali su svi dualcore

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY
14 godina

Ekipa, kolika bi realna nadoplata po vama bila pri zamjeni Xperia P + kunice za iPhone 4S? Xperia jos 14mj garancije, a iPhone jos 2 mj garancije.

Ide anketa:

0 manje od 200kn
1 200-300kn
6 400-500kn
8 vise od 500kn
7 nemoj mijenjati
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 2:22 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A sto bi to mjenjao za 4s? S konja na magarca...

15 godina
neaktivan

Jel se "isplati" davat tisuću kuna više pa umjesto s3 uzet s4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Jel se "isplati" davat tisuću kuna više pa umjesto s3 uzet s4?

Pa i nije baš. I nema baš velike razlike između ta dva uređaja. S4 je u svemu malo bolji, al sumnjam da ćeš osjetit razliku.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan

Koja od ova dva:

17 Huawei ascend y300
2 ZTE blade III
Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Koja od ova dva:

Pogledaj

Po meni definitivno Huawei ima bolji ekran, ima dual core CPU, ima jelly bean.

Da nisam kupio Samsubg galaxy ace 2, kupio bih Huawei

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 12:31 (IMVK).
14 godina
EchoOne kaže...

Mislim da ženska osoba koja mobitel koristi uglavnom za surfanje, igrice,   fb, viber, whatsapp, kamera, mail i slične stvari neće osjetiti niti jednu od prednosti androida naspram iOS-a i mislim da je za nju iPhone bolji izbor.

Ja osobno imam One X i teško da bih prešao na iOS, ali mislim da je za nju ovo bolja opcija.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
EchoOne kaže...

Mislim da ženska osoba koja mobitel koristi uglavnom za surfanje, igrice,   fb, viber, whatsapp, kamera, mail i slične stvari neće osjetiti niti jednu od prednosti androida naspram iOS-a i mislim da je za nju iPhone bolji izbor.

Ja osobno imam One X i teško da bih prešao na iOS, ali mislim da je za nju ovo bolja opcija.

Oke, ako je ženska osoba.. Al nadoplaćivati za praktički isti uređaj sa manjim ekranom, bez garancije (2 mjeseca se ni ne broji)... po meni je apsurdno.

14 godina
neaktivan

MOgu li negdje u EU nabaviti google nexus 4 za 1500kn? Ovdje je 300$, ali ne možemo iz Hrvatske kupovati na google playu. http://www.google.com/nexus/4/#camera

14 godina
neaktivan
77ari kaže...

MOgu li negdje u EU nabaviti google nexus 4 za 1500kn? Ovdje je 300$, ali ne možemo iz Hrvatske kupovati na google playu. http://www.google.com/nexus/4/#camera

Zasad nemožeš, a kad uđemu u EU plaćat ćeš dodatan pdv ako budeš naručivao izvanka.  I inače 300 dolara ti je 1800 kuna, a ne 1500.

14 godina
neaktivan
cecenac kaže...
77ari kaže...

Zasad nemožeš, a kad uđemu u EU plaćat ćeš dodatan pdv ako budeš naručivao izvanka.  I inače 300 dolara ti je 1800 kuna, a ne 1500.

Dodatan pdv je ako kupujem iz EU ili izvan EU?

16 godina
neaktivan

izvan

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Samsung Galaxy Young u Tele2 na bonove 1095kn. Cura mi traži neki manji smartphone za cca 1100kn pa da li smatrate da je ovaj ok? Vidim da nema bljeskalicu, a za gorilla glass nisam siguran.

Zanima me ima li ga tko i kakve su fotografije? Ako su ok onda bi joj ovog preporučio ili vi možda smatrate da se može naći bolji za tu cijenu, ali do max 3,5".

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TiMi79 kaže...

Samsung Galaxy Young u Tele2 na bonove 1095kn. Cura mi traži neki manji smartphone za cca 1100kn pa da li smatrate da je ovaj ok? Vidim da nema bljeskalicu, a za gorilla glass nisam siguran.

Zanima me ima li ga tko i kakve su fotografije? Ako su ok onda bi joj ovog preporučio ili vi možda smatrate da se može naći bolji za tu cijenu, ali do max 3,5".

Xperia E. Kupio sam taj Galaxy Y za koristiti kao drugi mob. Ocajan.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY
14 godina
neaktivan

S3 ili HOX?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
TiMi79 kaže...

Postoji i starija verzija ovog ovog galaxy-a, da možda ne misliš na nju, jer ovo je potpuno novi uređaj, koji je izašao nedavno.

http://www.samsung.com/hr/consumer/mobile-phones/mobile-phones/smart/GT-S6310ZWNVIP

16 godina
moderator

Ljudi stalno mješaju Y i Young model....

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5280&idPhone2=4117

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
17 godina
neaktivan
Lovro2209 kaže...

S3 ili HOX?

One X.

EDIT: Ustvari evo anketice 

10 HTC One X
15 Samsung Galaxy S3
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 1:07 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...
Matijasever kaže...
TiMi79 kaže...

Postoji i starija verzija ovog ovog galaxy-a, da možda ne misliš na nju, jer ovo je potpuno novi uređaj, koji je izašao nedavno.

http://www.samsung.com/hr/consumer/mobile-phones/mobile-phones/smart/GT-S6310ZWNVIP

Ovaj isto dolazi u obzir, ali je u t-mobilea, pa ne znam da li je otključan?

Samsung Galaxy Fame za 1098 kn.

15 godina
neaktivan

Imam s3,ali razmisljam o kupnji xperie z ili nexusa 4

7 Galaxy S3
22 Xperia Z
1 Nexus 4
Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 0:45 (lilwrba).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lovro2209 kaže...

S3 ili HOX?

S3 ;)

13 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

daj mi reci onda galaxy young i zte blade 3, koji je bolji.. Meni se cini bolji od zte ako izuzmemo ekran (velicinu). A ti sad kazes da je mob ocajan

13 godina
protjeran
TiMi79 kaže...
Matijasever kaže...
TiMi79 kaže...

Totalno sam smetnuo sa uma. Ovaj je solidan mob. Nisam ga osobno probao, ali mi se cini dobar.

Mene zanima dali je netko sa jednog touch flagship mobitela presao na obicni poput Nokie E72, E6 ili tako nesto slicno. Stvarno mi je dosadilo sto niti jedan ne vrijedi potrosenu lovu. Ovaj Xperia Z sve super osim sto ga moram slati na servis zbog mrtvih pixela, a uređaj pri surfanju sa Chromeom grije kao mutav na podrucju procesora. Na svu srecu je to na gornjem djelu, a mobitel je toliki da kad ga drzim u jednoj ruci, ne doticem taj dio, ali svejedno, ocito je bolje preci na nesto starije. Ako je netko napravio isti potez, neka mi napise dali je pozalio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 9:42 (Matijasever).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice