Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.056.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Esprit kaže...

Sta je bolji izbor izmedju Galaxy Nexus - HTC Sensation XE - Samsung Galaxy S2

Ono sto mi treba od sadasnjeg telefona jeste da je pouzdan i brz, da ima dobar displej i da mu je kvalitetna vanjska izrada.

Ako nećeš SII onda Nexus, Veća rezolucija od XE-a: 1280x720 -> 960x540 više memorije, sigurno dobiva buduće nadogradnje itd.

http://geekaphone.com/compare/Samsung-GALAXY-Nexus-vs-HTC-Sensation-XE

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Bolji je Galaxy Nexus..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma Galaxy Nexus je nekako i moj favorit ali eto htio sam cuti jos koje misljenje. Sutra ga vjerovatno uzimam. Hvala ;)

0 0 hvala 0
16 godina

ljudi kakav je mobitel HTC Desire HD,ne mogu uzeti EVO kao sto sam vec rekao,a HTC me najvise privlaci zbog Sense UI...

neki kazu da ONE V nije nesto pa sam onda naletio na Desire HD,a i ima ekran od 4.3''

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Google is your friend.

13 godina
neaktivan
i ja sam htio sebi uzet desire hd,dobar ekran,android,fino izradjen i dizajniran,ali mu je po meni problem baterija,kazu da nemoze izdrzat jedva pola dana sredjeg koristenja,znaci ja bi je punio svaka 3-4 sata sigurno,tako da sam odusto od kupovine njega,trenutno razmisljam i najverovatnije cu uzet il NX7,SEX NEO V,ili mozda arc ako nadjem dje polovnog ARC-a sa garancijom
16 godina

@akiris

nisam glup citao sam i na drugim forumima al volim cuti vise misljenja..

@kass

da evo i ja citam da je baterija problem,al ovamo ovaj sto radi recenzije na mob.hr kaze da moze izdrzati cijeli dan bez problema uz normalno koristenje a meni bi i bilo tako,nekad neka igrica,malo surfanja itd.

cini mi se kao najbolji izbor od ovog sto si mogu uzeti,ima vise RAM-a od ONE V i ljepse mi izgleda,a i veci je ekran...

inace vidim da na gingeru + neka aplikacija power control i da baterija onda i duze traje..nezz

NEO V,ONE V,Galaxy S i ovaj mislim da je DHD najbolji izbor...

16 godina
neaktivan
Pezer kaže...

@akiris

nisam glup citao sam i na drugim forumima al volim cuti vise misljenja..

@kass

da evo i ja citam da je baterija problem,al ovamo ovaj sto radi recenzije na mob.hr kaze da moze izdrzati cijeli dan bez problema uz normalno koristenje a meni bi i bilo tako,nekad neka igrica,malo surfanja itd.

cini mi se kao najbolji izbor od ovog sto si mogu uzeti,ima vise RAM-a od ONE V i ljepse mi izgleda,a i veci je ekran...

inace vidim da na gingeru + neka aplikacija power control i da baterija onda i duze traje..nezz

NEO V,ONE V,Galaxy S i ovaj mislim da je DHD najbolji izbor...

Najbolji izbor je One V. Daleko bolji ekran od DHD-a, neovisno što je manji, još je novi uređaj, koji će dobiti Android 5.0,... DHD je 2 generacije star uređaj.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

a citam da se kod ljudi znalo javljati da ONE V gubi naglo signal i da se na zaslonu pojave neke mrlje sto li vec,a posto to nije rekao jedan covjek nego ima dosta o tome,to me brine...

13 godina
protjeran

Mislis dead pixel - vruci, mrtvi..

16 godina

ne nego kao neke zute mrlje na krajevima zaslona koj ise vide na bijeloj i sivoj pozadini...

13 godina
protjeran

Molim te, nemoj više.

BTW. vas dvoje vec 2-3 stranice "vučete" svoju teoriju pa na kraju opet pitate koji je bolji mobitel.

Svi vam sve objasne, a vi opet.

A koji bi, a sta sad, a zasto......

Jos kako sam procitao.. to ce vam/ti biti 1. smartphone. OMG! Pa ne bi da je zlatan, koji god da uzmes super je! Da je meni bar takva prilika pa da biram high end smartphone za moj 1. smartphone uređaj. Neki ima bolji procesor, neki bolji ekran.. Dajte ljudi... {#}

PLEASE PLEASE
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:20 (Akiris).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

svaki mob ima mana i ako budes tako gledao, neces kupiti ni jedan

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
16 godina

dobro mane,al da gubi signal naglo ili da mu tako zaslon ode,samo sam to spomenuo...

Akiris sta se ti palis ti si mi gore nahvalio Optimus 2X a na mob.hr citam da je katastrofa od mobitela i u tom cjenovnom rangu daleko od toga da je najbolji za kupiti...

I o cemu ti kakve teorije vucem,citam na drugim forumima od ljudi koji se razumiju vise od mene i to tu napisem,koji je problem??

pitao sam bio samo kakav je DHD uređaj,ako ga netko ovdje ima i nista vise...

Prvo jer mi ima nejasnoca oko toga svega,kao prvo zasto je One V skuplji(ne puno al opet),ako je po specifikacijama kako ih ja citam DHD bolji uređaj...

I na kraju biram high-end uređaje al nema love na bacanje pa da si kupim mob tek tako i onda ako ne valja sutnem ga samo i kupim si drugi,zato se i raspitujem ovoliko...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:29 (Pezer).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Nećeš ti nikad kupit smartphone ako tako nastaviš.

A , i ako ga kupiš, cvilit ćeš za svaku sitnicu. {#}

15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

dobro mane,al da gubi signal naglo ili da mu tako zaslon ode,samo sam to spomenuo...

Akiris sta se ti palis ti si mi gore nahvalio Optimus 2X a na mob.hr citam da je katastrofa od mobitela i u tom cjenovnom rangu daleko od toga da je najbolji za kupiti...

I o cemu ti kakve teorije vucem,citam na drugim forumima od ljudi koji se razumiju vise od mene i to tu napisem,koji je problem??

pitao sam bio samo kakav je DHD uređaj,ako ga netko ovdje ima i nista vise...

Prvo jer mi ima nejasnoca oko toga svega,kao prvo zasto je One V skuplji(ne puno al opet),ako je po specifikacijama kako ih ja citam DHD bolji uređaj...

I na kraju biram high-end uređaje al nema love na bacanje pa da si kupim mob tek tako i onda ako ne valja sutnem ga samo i kupim si drugi,zato se i raspitujem ovoliko...

to pokriva garancija, nista neuobicajeno

vidim razne komentare tipa

mob A ima 2MB vise rama, ali mob B ima pola inca veci ekran

mob A ima 50mhz brzi proc, ali 10mAh manju bateriju

itd...

moj savjet, zaboravi to i baziraj se na kvalitet izrade, kameru i ekran (vidljivost na suncu npr)

ne na puke specifikacije

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:34 (apoteka).
16 godina

@Akiris o cemu ti jbte??

pitam ono sto procitam,na nekim stranim forumima, da vidim jel tako i kod nas...

I meni nije sitnica kod mobitela ako mi gubi signal sam od sebe,mislim tu su aplikacije i to sve,vise nisu samo pozivi bitni,al opet to je i dakje najbitnije na mobitelu...

eto toliko do mene,ispricavam se sto sam ti cupao zivce postovima -.-'

@apoteka

ma to me i najvise zbuni,kad pitam nesto ono mi kaze ima samo 512mb RAM i onda mi nije jasno jel mobitel stvarno spor i laga kad ima ''samo '' toliko ili to oni meni uspoređuju sa SGS3 xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 23:40 (Pezer).
16 godina
neaktivan

Sigurno bi se mobitel prodavao da gubi signal samo tako, ako je i bilo nekih bugova već je odavno došao hot fix.

One V je ok mobitel, ali je opet mobitel nižeg cijenovnog razreda. Definitivno puno bolja opcija od DHD-a. Osobno, jedina "mana" One V-a jest ekran od samo 3.7"; ako se to može uzet kao mana. Jedan od većih pluseva je definitivno kamera, interna memorija ( makar je potreban dodatni microSD ), ICS, novi Sense, a i baterija je više nego dobra.  

http://www.gsmarena.com/htc_one_v-review-750p2.php

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
protjeran

Eto , kada toliko raspravljate izmedju 4-5 modela, evo i mene.

Cijena LG Optimus Black 231€ , LG Optimus 2x 254€. Sve je novo, ozbiljna radnja itd itd

Nesto mi nije jasno kako je za nepunih 25€ skuplji LG Optimus 2x... nesto tu smrdi.. ili je LG Optimus Black u zavrsnoj izradi bolji, tj. u svemu ostalom bolji, dok nema dualcore... a o2x sa dual core, nema nikako distance u cijeni sa Black-om koji ima stariji CPU i jos uz to - SINGLE! ?

Koji uzeti? I don't know bcs the price is a little bit tricky....
Sluzio bi za igranje, naravno hd filmovi, kamera tu i tamo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 0:00 (Akiris).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ma uzmi koji god, {#} Nakon nexusa,nea,evo 3D, Bit će dobar DHD  {#} 

Akiris kaže...

Koji uzeti? I don't know bcs the price is a little bit tricky....

Sluzio bi za igranje, naravno hd filmovi, kamera tu i tamo..

Bolje uzeti 2X zbog dual corea, interne memorije, bolje kamere. Uz custom rom dobar je on phone.

15 godina
neaktivan

@Pezer

Odluci se covjece jednom...Desire HD nije nesto telefon los ekran,kamera je OK...One V ce dobiti i Android 5 (kao sto je kolega rekao) ,a s DHD o tome mozes sanjati..One V je super uredjaj.A ti kako si krenuo kupices Nokiu 3310...

De odluci se jednom.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ističe pretplata, gledam dalje...

Zanima me jel opće ima neki smartphone dobar do 2,5 k kn (u dućanu, na pretplatu)?

Ne želim ići do 5k za ove high end stvari; ova fora da se 2 godine plaćaju rate po 100kn mi je ista stvar..

Opcija da se produži pretplata pa uzme iz oglasnika mob je vrlo relevantna tu, ali za sada ako mi može netko odgovoriti na originalno pitanje.

THX

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bartender kaže...

ističe pretplata, gledam dalje...

Zanima me jel opće ima neki smartphone dobar do 2,5 k kn (u dućanu, na pretplatu)?

Ne želim ići do 5k za ove high end stvari; ova fora da se 2 godine plaćaju rate po 100kn mi je ista stvar..

Opcija da se produži pretplata pa uzme iz oglasnika mob je vrlo relevantna tu, ali za sada ako mi može netko odgovoriti na originalno pitanje.

THX

Uzmes Arc S ili One S..

16 godina
neaktivan

Ovisi kolika ti je bila pretplata, no za 2-2.5k kn sigurno možeš uzet i high end mobitele u nekom paketu 100/200.

Lumia 800, One X , One S, a i SGS III dolazi kroz par tjedana. Koji god da uzmeš nečeš promašit. 

15 godina
neaktivan

evo HTC one X, jednokratno dođe u tele2 ponudi na ovoj razvikanoj revoluciji - 3500 kn, to je dosta više od 2.5k ://

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U VIP-u bez limita 222 tj. za 111kn mjesečno košta 2499 kn. Uostalom One S dolazi kroz 10ak dana, a njegova cijena će bit sigurno niža. Lumia 800 u tom istom paketu košta 2099 kn. Ako želiš baš bez pretplate onda ti ostaje preko njuškala SGS II za 2.5k kn. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:24 (Leglo).
13 godina
neaktivan
i meni je prelijep ali sam ja pravo zahtjevan korisnik,i meni nebi dugo izdrzala
16 godina

kako pogresno shvacate -.-' -.-'

Nexus je bio NARUCEN i onda kad sam vidio da nakon tjedan dana ne dolazi,zvao sam ih i rekli su mi da taj mobitel vise NECE dolaziti i da moram izabrati neki drugi(u tom trenutku EVO je kostao 730KM),morao sam naci drugi izbor,odlucio sam se za NEO,al sam saznao da postoji samo NEO V i brzo je ispao iz ''utrke'' jer je EVO-u pala cijena...

I na kraju sam rekao da cu EVO 3D i nisam ovdje nista pisao jer sam samo cekao da pare sjednu da mogu naruciti,al oni poludili i svako dva dana dignu cijenu i  jos mi fali da dok dođe do mene cijena jos skoci,a ovdje su 1-2 covjeka spomenula kao da su imali problema s njima...

Toliko od mene u ovoj temi...

@Akiris pa zasto se raspitujes,meni si gore nahvalio Optimus 2X,kakve su sad dileme??

0 0 hvala 0
13 godina

Jel ce samsung galaxy s+ dobit ics? ii Obican galaxy s ima vecu podrsku zajednice, tj.vise custom romova itd. ako se ne varam?

Naime imam mogucnost uzet Obican galaxy s sa garancijom do 1 mj 2013.god za 1400 kn ili galaxy s + sa garancijom jos 20 mjeseci za 1600kn.

Nz sad koji mi se vise isplati.

Pomagajte :), sutra pada odluka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Jel ce samsung galaxy s+ dobit ics? ii Obican galaxy s ima vecu podrsku zajednice, tj.vise custom romova itd. ako se ne varam?

Naime imam mogucnost uzet Obican galaxy s sa garancijom do 1 mj 2013.god za 1400 kn ili galaxy s + sa garancijom jos 20 mjeseci za 1600kn.

Nz sad koji mi se vise isplati.

Pomagajte :), sutra pada odluka

Uzmi obicni Galaxy S...

12 Galaxy S
3 Galaxy S+
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice