Otključavanje mobitela

poruka: 13
|
čitano: 19.608
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Otključavanje mobitela

ovako imam jedan s3 zaključan na vip e sad vezan je za ugovornu pretplatu koja jos nije izasla sad me zanima, ja sam jedan telefon koji je bio zaključan na bon bon otključo tako ad sam tražio operatora ključ samo je ovaj bio na bonove a s3 mi je na pretplatu jeli moguće otključat mobitel koji je na pretplatu prije isteka pretplate ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Otključavanje mobitela
Aha, mob kupljen u vipu mozes isto otkljucati kod njih ako si jos pod ugovorom, besplatno kada istekne ugovor.
http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja/-/journal_content/56_INSTANCE_81Fc/10307706/10337909
14 godina
Otključavanje mobitela

moram nosit u centar osobno ili mogu sredit preko maila da dobijem kod ? naravno ako platim otključavanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

0 1 hvala 0
14 godina
Otključavanje mobitela

500 kn im je dekodiranje u centru ... a mene zanima dekodiranje bez gubljenja garancije jel gubim ukoliko dekodiram na gore navedene načine ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Pozz

Imam mobitel samsung galaxy y GT-S5360 i zaboravila sam lozinku za otkljucavanje zaslona.. ne mogu ga nikako preko USB-a spojit na komp da preko nekog programa otkljucam jer mi je zakljucan pa nemogu do ikonice da ga spojim a nezz ni kiji mi je mail da preko njega otkljucam.. postoji li kakav treci nacin??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Zanima me koje su općenito najbolje stranice za kupnju unlock codova? Znači sigurne i provjerene.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Otključavanje mobitela

Pozdrav svima na forumu.Evo imam jedan problem nadam se da cete mi ga pomoci rijesiti.Nalazim se u inozemstvu(Venecuela),pomorac sam i htio bih otkljucati mobitel Samsung Galaxy mini 2 GT-S6500D da mogu koristiti drugu,stranu SIM karticu.Trenutno sam ugovorom vezan za T-Com,odnosno mobitel sam dobio kao nagradu za potpisivanje dvogodisnjeg ugovora.Kako bi se moglo to napraviti?Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Molim Vas za pomoć.

Htjela bih kupiti mobitel u bonbonu (koji je zaključan na t-mobile mrežu). Da li ga mogu odmah dekodirati nakon kupnje i bez gubitka garancije?

ili moram čekati godinu dana?

uglavnom cilj mi je ne izgubiti garanciju.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Molim vas za pomoć.

Imam jedan mobitel koji je zaključan na HT mrežu,a problem je da mi mobitel prima samo jednu karticu,tj samo moji broj.Druge kartice HT mreže ne mogu na taj mobitel.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Kupio sam u inostranstvu dva ista mobitela od jednog lokalnog telekoma a koji su zakljucani.Kad sam dosao kuci dao sam da se dekodira.Medjutim serviser kojem sam dao da obavi navedenu operaciju dekodirao je jedan a drugi ne moze otkljucati jer po IMEI broju ne moze da dobije kod. Kao da nije nigdje registrovan mobitel, tj. ne postoji. Kako je to moguce.Za jedan je uspio dobiti kod za drugi ne moze.Sad se pitam da nije mozda razlog sto sam uspjesno otkljucan mobitel koristio u inostranstvu sa karticom telekoma od kojeg je kupljen dok drugi nisam ni otpakovao.Tek kad sam se vratio u zemlju, ukljucen je. Sta da radim, koji mu je lijek.Da li ima neki savjet, pomoc.Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Otključavanje mobitela

Pozz svima! 

Mene zanima kako serviseri uopće saznaju taj NCK kod preko IMEI broja?

Koje metode koriste, programe ili uređaje, gdje se to može kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Otključavanje mobitela

Neki od ovakvih boxova + software na računalu za koji kupuju kredite.

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice