Jel ostao koji invite? Ja bi uzeo jedan ako ima.
Kolega Sony je stavio par postova gore link gdje se svakodnevno dijele pozivnice.
Jel ostao koji invite? Ja bi uzeo jedan ako ima.
Kolega Sony je stavio par postova gore link gdje se svakodnevno dijele pozivnice.
Dobio sam invite i vec je mob na putu :)
treba nekome pozivnica?
Jel itko dobio update na xn38?
ja sam dobio
narucio sam mob s oneplus.de i isao sam preko mailboxde.com.
scheduled delivery je u 20.10. preko UPS-a
e sad za vas koje ste uzimali dostavom, jave li oni i neko okvirno vrijeme dostave, ne odgovara mi ujutro jer tada imam faks.
znam da kurir ostavi poruku ako vas ne nadje i da mu se javite u roku 24h, ali me zanima moze li se to izbjeci?
Poklanjam invite koji se treba iskorisiti za nešto manje od 24 h. Kontakt na pm.
Jel ostao koji invite, ja bi kupio jedan uređaj?
Poklanjam invite, vrijedi do sutra u 19h. Kontakt na PM.
Otišlo.
Traži se pozivnica
Imam invite,Lemr pogledaj inbox
molim pozivnicu ako netko ima :)
EDIT: dobio na Oneplus forumu, ne treba vise.
imam invite tko želi neka se javi u pm,istice za tocno 24h
Pozdrav,
imam i ja 1 invite. jos danas se moze mob uzeti. mail mi je stigao jucer.
Imam jedan invite za podjetit ako nekome treba. Imate par sati za claim, i nakon toga 24 sata za naručivanje.
Nov sam ovdje pa me zanima gdje mogu kupiti oneplus jer na njihovoj stranici ne salju za Hrvatsku
Hvala
Nov sam ovdje pa me zanima gdje mogu kupiti oneplus jer na njihovoj stranici ne salju za Hrvatsku
Hvala
mailboxde.com
Među prvim postovima na ovoj stranici.
Jel ima još koji invite viška? :)
Uzimao bi takodjer 1+1 trenutno imam G2 ali htio bi malo promjene. Jel bi mi se isplatilo preci na njega ?
I jel itko imao kakve kvarove s mobitelom. Gledao sam pa bi narucio ovu verziju od 300 € s invite u njemacku i dalje bi to ja rijesio sam. Jel za njega ne postoji nikakva garancija, iako sumnjam da mu nesto i moze biti kad je snapdragon maticna.
Uzimao bi takodjer 1+1 trenutno imam G2 ali htio bi malo promjene. Jel bi mi se isplatilo preci na njega ?
I jel itko imao kakve kvarove s mobitelom. Gledao sam pa bi narucio ovu verziju od 300 € s invite u njemacku i dalje bi to ja rijesio sam. Jel za njega ne postoji nikakva garancija, iako sumnjam da mu nesto i moze biti kad je snapdragon maticna.
Ima garancija. 2 godine je mislim garancija na uređaje koji su naručeni na adresu u Europu
Ako netko bude imao pozivnicu bio bi zahvalan. Unaprijed hvala
Kako je potrebno postaviti adrese sa onim maiboxde i sa svojom kucnom adresom ? Kolko sam skuzio tamo na accountu za kupnju je potrebno postaviti mailboxde adresu? Gdje se postablja kucna adresa?
Da li se postavlja cijela ona adress npr. Mailbox.com.e.K, Mirko Mirković, ID 00000 Aussere Werbestr. 57 ili samo neki dio te adrese?
Na onom linku nije bas najbolje objasnjeno.
Ima mozda neko pozivnicu?
Bio bih zahvalan.
pozivnica nema i teško da ih i bude uskoro, barem dok ne riješe jučerašnju navalu preordera...