@ naxeem - ne brini se za brzinu, "poznavajući" tebe, nećeš napraviti jailbreak niti ćeš trpati hrpu aplikacija na njega, tako da će ti uvijek biti top-notch. :)
@ naxeem - ne brini se za brzinu, "poznavajući" tebe, nećeš napraviti jailbreak niti ćeš trpati hrpu aplikacija na njega, tako da će ti uvijek biti top-notch. :)
Sad sam nesto gledao po specifikacijama iPhonea na GSMareni i vidio sam da nema radio... sta iPhone stvarno nema radio? ROTFLMAO
bog ekipa, zanimalo bi me da li se iphone 3gs koji je kupljen u SAD-u može koristiti u hrvatskoj? ako nemože da li neko zna kako bi moglo?
unaprid hvala na info!!
muči me jedan problem...imam 3GS 8GB... dns mi je počeo javljat konstantno (bilo u stanby ili da nešto radim na njemu) da spojen pribor nije optimiziran za ovaj Iphone, a ništa nije spojeno... probao sam ga spojit na punjač i tad opet javlja... kad mi to javi ne mogu slušat glazbu ni preko zvučnika ni preko slušalica :S pozivi rade normalno na oba zvučnika i na slušalicama... napravio sam backup na prijašnji IOS i opet isto pa vratio na zadnji i opet isto... kad mi javi to onda mi nestane pokazatelj kolko je glazba pojačana... ipod svira ali nema zvuka.. neznam kaj da radim...
help pls! unaprijed zahvaljujem
Probaj očistit 30 pin konektor tj. USB na iPhone možda pomogne.