Novi iPhone 3GS

poruka: 37
|
čitano: 13.338
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

@ naxeem - ne brini se za brzinu, "poznavajući" tebe, nećeš napraviti jailbreak niti ćeš trpati hrpu aplikacija na njega, tako da će ti uvijek biti top-notch. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi iPhone 3GS
Random. kaže...

@ naxeem - ne brini se za brzinu, "poznavajući" tebe, nećeš napraviti jailbreak niti ćeš trpati hrpu aplikacija na njega, tako da će ti uvijek biti top-notch. :)

Ne, nemam namjeru ništa petljati osim s onim s čime se može. Kupio sam nekoliko aplikacija, ali za par dolara i sve radi čak i brže nego sam očekivao. Velike PDF-ove od 20-100 MB učitava malo sporije i na ovome od 91MB se požalio da mu nedostaje memorije, ali nemam namjeru tolike dokumente učitavati baš često.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Sad sam nesto gledao po specifikacijama iPhonea na GSMareni i vidio sam da nema radio... sta iPhone stvarno nema radio? ROTFLMAO

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

bog ekipa, zanimalo bi me da li se iphone 3gs koji je kupljen u SAD-u može koristiti u hrvatskoj? ako nemože da li neko zna kako bi moglo?
unaprid hvala na info!! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS
pozdrav ljudi!!
muči me jedan problem...imam 3GS 8GB... dns mi je počeo javljat konstantno (bilo u stanby ili da nešto radim na njemu) da spojen pribor nije optimiziran za ovaj Iphone, a ništa nije spojeno... probao sam ga spojit na punjač i tad opet javlja... kad mi to javi ne mogu slušat glazbu ni preko zvučnika ni preko slušalica :S pozivi rade normalno na oba zvučnika i na slušalicama... napravio sam backup na prijašnji IOS i opet isto pa vratio na zadnji i opet isto... kad mi javi to onda mi nestane pokazatelj kolko je glazba pojačana... ipod svira ali nema zvuka.. neznam kaj da radim...

help pls! unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi iPhone 3GS

Probaj očistit 30 pin konektor tj. USB na iPhone možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi iPhone 3GS
Zna li itko rjesiti problem u kojem slusalice (koje nisu Od applea) ne daju normalan zvuk na 3gsu? Hvala
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice