Nokia E66 software update failed

poruka: 4
|
čitano: 1.909
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Hej, pozdrav! Evo danas sam radila update software-a otisla od laptopa, a kad ono laptop mi je otisao u standby i sve je otislo k vragu! Vec jednom mi se to desilo na starom mobitelu, Nokia 6233, pa su mi u kvartu napravili kroz 1 h! Moja Nokia e66 radi, zavibrira mi mobitel kad ga palim, samo ekran je prazan kada nema softwarea. citala sam nesto da se uz flashiranje sa JAF-om moze ponovo sve srediti? hai? totalni sam neznalica u svemu ovome, ali koristim google...Zanima me jel mogu to rijesiti uz JAF ili cu morati nositi u servis! I ako mi netko moze objasniti kako i sto napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina

Možeš preko krekanog J.A.F.-a ili Phoenixa... ja preferiram nekako Phoenix Service Software. Također nađi na 4shared NaviFirm v0.3 i skini firmware... staviš te fileove u Phoenixovu mapu, /products/xx-xxx (ovdje napišeš "ime" mobitela, npr. za Nokiu 6233 "RM-145", pazi da napišeš velikim slovima). Onda pokreneš phoenix i neće ti biti problem naći flash opciju (trenutno ne mogu pogledati).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Nokia E66 software update failed
blagus kaže...

Možeš preko krekanog J.A.F.-a ili Phoenixa... ja preferiram nekako Phoenix Service Software. Također nađi na 4shared NaviFirm v0.3 i skini firmware... staviš te fileove u Phoenixovu mapu, /products/xx-xxx (ovdje napišeš "ime" mobitela, npr. za Nokiu 6233 "RM-145", pazi da napišeš velikim slovima). Onda pokreneš phoenix i neće ti biti problem naći flash opciju (trenutno ne mogu pogledati).

Ej, nisam vidjela ovaj post! Ali uspjela sam ;) Radi mi super mobitel! Skinula sam najnoviji software za VIP! Bolji mi je mobitel nego kad sam ga kupila, haha, vise nista niti ne steka! Zamisli, a rekli su mi u servisu da dodje oko 120 kuna popravak, ovo se rijesi u 5 minuta! Cool

14 godina
neaktivan

E da i Quick office mi je potpuno besplatan sa mogucnosti kreiranja dokumenata, sto prije nisam imala, isto kao i Ovi maps

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice