Nokia 5800 XM Pomoc

poruka: 249
|
čitano: 63.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nokia 5800 XM Pomoc
DamageHigh kaže...
zorzino kaže...

Pozdrav svima,molim da mi objasnite kako deinstalirati program(garmin) sa mobitela nokia 5800 navi,hvala unaprijed.

DommY kaže...
zorzino kaže...

spojit mobitel sa komp. te sa memorijske zbrisat fajl(garmin)? ili?

odi u aplikacije>opcije>rasporedi>klikni na garmin>opcije>izbrisi

Ma lol...

Tako obrišeš samo ikonu....SmijehSmijeh

Options -- Application mgr. -- Installed apps. -- Garmin Mobile XT -- Options -- Uninstall (prevodite si na hrv. neda mi se sad mjenjat jezik...)

To ti možda ne obriše i mape, pa nakon uninstalacije izbriši i folder Garmin ako ostane...

tako obrisem ikonu samo za garmin ili za sve ostale aplikacije?

Nokia 5800 XM
16 godina
DommY kaže...
DamageHigh kaže...
zorzino kaže...

Pozdrav svima,molim da mi objasnite kako deinstalirati program(garmin) sa mobitela nokia 5800 navi,hvala unaprijed.

DommY kaže...
zorzino kaže...

spojit mobitel sa komp. te sa memorijske zbrisat fajl(garmin)? ili?

odi u aplikacije>opcije>rasporedi>klikni na garmin>opcije>izbrisi

Ma lol...

Tako obrišeš samo ikonu....SmijehSmijeh

Options -- Application mgr. -- Installed apps. -- Garmin Mobile XT -- Options -- Uninstall (prevodite si na hrv. neda mi se sad mjenjat jezik...)

To ti možda ne obriše i mape, pa nakon uninstalacije izbriši i folder Garmin ako ostane...

tako obrisem ikonu samo za garmin ili za sve ostale aplikacije?

Ups..ispričavam se...i kad tako radiš on automatski briše cijelu aplikaciju...sad sam išao probat...

Ali osmišljeno je da se briše onako kako sam ja napisao...=)

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

e jel mi moze nko objasnit kako da instaliram FreeSigner program na nokiu?

dode nes zaboravio sam

i ako moze dload link!

EDIT: dode Potvrda istekla!

Nokia 5800 XM
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 20:18 (DommY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

hitno!!!!!!

pomoc

kad upalim mob dode mi bjeli ekran i pise ono NOKIA i nece dalje!

sta da radim!??

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Probaj hard reset(stisni zelenu,crvenu i tipku fotoaparata i upali mob).Ako nemaš backup izgubiti ćeš sve postavke,kontakte itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sus kaže...

Probaj hard reset(stisni zelenu,crvenu i tipku fotoaparata i upali mob).Ako nemaš backup izgubiti ćeš sve postavke,kontakte itd.

a necu to radit -.- :s 2. rjesenje?

Nokia 5800 XM
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
sus kaže...

a nema ga

16 godina
odjavljen
DommY kaže...
sus kaže...

Probaj staviti drugu sim karticu u njega... Pa vratis nazad svoju, ako profunkcionira. Vjerojatno se zblesirao s 'inicijalizacijom' sim kartice.

Ako nece probaj maknuti memorijsku karticu ili izvaditi bateriju pa je vratiti nazad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 17:45 (Mrgud Veliki).
16 godina
Mrgud Veliki kaže...
DommY kaže...
sus kaže...

Probaj staviti drugu sim karticu u njega... Pa vratis nazad svoju, ako profunkcionira. Vjerojatno se zblesirao s 'inicijalizacijom' sim kartice.

Ako nece probaj maknuti memorijsku karticu ili izvaditi bateriju pa je vratiti nazad.

bateriju jesam 3 puta!! karticu neznam kako izvaditi -.- a neznam stacu

Nokia 5800 XM
16 godina
odjavljen
DommY kaže...

Sim se vadi ispod baterije - odnosno tamo se gurne prema van... Vidjeti ces. Pa sve ti je lijepo u manualu cak mislim i nacrtano.

Ako to ne prodje, ostaje ti zezanje sa resetom ili googlanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 17:50 (Mrgud Veliki).
16 godina
DommY kaže...
Mrgud Veliki kaže...
DommY kaže...
sus kaže...

1. Probaj izvadit memorijsku, pa bez nje upali.

2. (iako sumnjam) Stavi drugi sim...otvoriš poklopac, izvadiš bateriju, uzmeš stilus i kroz onu rupu ispod baterije sa stilusom izguraš sim van...

3. Hard reset...meni se to da dođe do nokije dogodilo 1. i hard reset je rješio stvar =)

01000100011000010110110101100001011001110110010101001000011010010110011101101000
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

eto jos prije sam rjesio tako da sam izvadio mem card i kad se upalio stavio opet unutra i sve pet!

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mene GPS muči brutalno. Dakle imam i Garmina i ove nove mape iz Nokie, uključen je i A-GPS. Ali nikad ne nađe poziciju, koliko i gdje je najbolje držati mob da uhvati prvi signal....???
16 godina
Diss kaže...
Mene GPS muči brutalno. Dakle imam i Garmina i ove nove mape iz Nokie, uključen je i A-GPS. Ali nikad ne nađe poziciju, koliko i gdje je najbolje držati mob da uhvati prvi signal....???

Stavi ga negdje vani s čistim pogledom na nebo, po mogučnosti bez oblaka i zgrada oko moba...ostavi ga minutu-dvije i ako ga ne nađe imaš problem...nosi na servis...

Nalazi li ti signal kada odeš Applications -- Location -- GPS Data -- Position?

Ako ti tu ne nađe nosi na servis, a ako da onda su ti neke postavke u garminu krive...

Evo meni je našlo sad u kući (iznad njega krovni prozor), pada snijeg, za 10 sec...

17 godina
neaktivan
Diss kaže...

Kad udjes u garmin imas gore lijevo crtice koje prikazuju signal. Tapni na njih pa u dnu imas GPS info. Tu mozes vidjeti da li garmin uopste hvata ikakav signal.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Diss kaže...

Stavi ga negdje vani s čistim pogledom na nebo, po mogučnosti bez oblaka i zgrada oko moba...ostavi ga minutu-dvije i ako ga ne nađe imaš problem...nosi na servis...

Nalazi li ti signal kada odeš Applications -- Location -- GPS Data -- Position?

Ako ti tu ne nađe nosi na servis, a ako da onda su ti neke postavke u garminu krive...

Evo meni je našlo sad u kući (iznad njega krovni prozor), pada snijeg, za 10 sec...

Idem se zabundat i van s mobom... Izlanuo se Pa da vidimo kaj ga muči

RADIIIIIII JEEEEEJ hvala vam

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 17:21 (Diss).
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

meni garmin također neradi neče nač satelit zato koristim ovi maps

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otkljucao interni gps prijemnik? Hvata li ikakav signal? Vidi li ijedan satelit? Ukljucen A-gps?

16 godina
neaktivan
Zar se svi pdf vieweri plačaju ili ima koji free?
17 godina
Diss kaže...

Imas al na netu. Moras nac.

Ovi u OVI store-u se svi placaju koliko ja znam...

- Psiho246
16 godina
Nokia 5800 XM Pomoc

Da, svi koji postoje za symbian s60 se, khm, plaćaju...

Provjeri privatnu poruku!

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 13:55 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vidim da samo nudi u mob spremati kontakte... Kako namjestiti da na karticu... Meni je smao ta interna memorija ponuđena.
16 godina
odjavljen
Diss kaže...
Vidim da samo nudi u mob spremati kontakte... Kako namjestiti da na karticu... Meni je smao ta interna memorija ponuđena.

Sto si ga ti kupio polovnoga ? Meni sve Nokie automatski stavljaju u memoriju tefelona... Jednom sam zbog toga pogubio masu kontakata, pa se naucio da prvo to promijenim.

Odi u kontakte, pa na opcije, pa na postavke. Za kontakte za prikaz moras oznaciti sim memoriju i ispod toga stavis da se spremaju na sim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 3:01 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan
Diss kaže...

daj, molim te !

barem to ima sve sređeno.

cr*ked.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
Diss kaže...

Sto si ga ti kupio polovnoga ? Meni sve Nokie automatski stavljaju u memoriju tefelona... Jednom sam zbog toga pogubio masu kontakata, pa se naucio da prvo to promijenim.

Odi u kontakte, pa na opcije, pa na postavke. Za kontakte za prikaz moras oznaciti sim memoriju i ispod toga stavis da se spremaju na sim...

O bože kak su retardirano to napravili. Mora ti se prikazivati sa SIM i automatski se tam i sprema... Joooj sad sve uređivati ponovo

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Ako ima tko iskustvo sa ovi maps,skinuo sa nokijine stranice, instalirao,pojavila se karta i onda skoči prozorčić

licenca ističe za sedam dana.....u čemu je problem?  zar nije besplatno i bez ograničenja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diss kaže...
Mrgud Veliki kaže...
Diss kaže...

O bože kak su retardirano to napravili. Mora ti se prikazivati sa SIM i automatski se tam i sprema... Joooj sad sve uređivati ponovo

HEhehehe

Na tezi nacin si naucio da treba prvo sincati mob sa outlookom pa onda podesiti telefon da sprema u mem telefona i sincati nazad ;)

I mali savjet ako mijenjate proizvodjaca telefona nikad nemojte prezime i ime odvojeno ukucavati jer razliciti proizvodjaci na razlicite nacine to tumace.

ja umjesti da pravim ovako

ime: john

prezime: smith

pisem

ime john smith

i nda je svejedno da li ce ti mob to protumaciti kao prezime ili ime jer je to jedini podatak.

16 godina
odjavljen

napravi backup i onda hard reset. ili napravi update firmware-a.

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jebetinokiu5800XM kaže...

hard reset sam već napravio i ništa...možeš molim te ovu drugu opciju malo pojasnit

Pa ako hard reset ne pomaže ne znam koliko će pomoć update... Koju trenutno verziju imaš?

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XM Pomoc

Kako vidjeti lyrics kada pjesma svira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice