NFC problem

poruka: 3
|
čitano: 1.270
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
NFC problem

Pozdrav,

Imam problem na novim Samsung galaxy S6, kad priložim uređaj čitaču za NFC, (radi se o kontroli pristupa putem kontrolera) u Eventu mi uvijek izbaci drugi(random) broj za NFC te ne mogu postaviti određeni broj da se prijavljujem na čitač sa mobitelom. Isti problem imao sam i sa Samsung galaxy S4 uređajem.

Molim pomoc.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: NFC problem
Pucman91 kaže...

Pozdrav,

Imam problem na novim Samsung galaxy S6, kad priložim uređaj čitaču za NFC, (radi se o kontroli pristupa putem kontrolera) u Eventu mi uvijek izbaci drugi(random) broj za NFC te ne mogu postaviti određeni broj da se prijavljujem na čitač sa mobitelom. Isti problem imao sam i sa Samsung galaxy S4 uređajem.

Molim pomoc.

Vjerojatno ti je prvi broj uvijek 08. Radi se o random UID (serijski broj tag-a). Ako hoces komunicirati s readerom, morao bi koristit HCE i na readeru ako podržava implementirati potrebne protokole.

http://developer.android.com/guide/topics/connectivity/nfc/hce.html

Druga varijatna ti je zaljepiti tag na mobitel/futrolu s feritnom podlogom ako ti je mob metalni.

Btw. O kojem čitaču se radi?

12 godina
neaktivan
Re: NFC problem

Riječ je o običnom NFC 13.56Mhz čitaču za kontrolu pristupa. Imaš ih na ebayu koliko želiš.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice