Nezadovoljan sam mobitelom zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 5.522
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nezadovoljan sam mobitelom

Kupio sam danas mobitel i s njim je sve u redu,ali nisam zadovoljan s njim tj.kako on funkcionira.Skinio sam folio i koristio ga malo.Da li ga mogu zamjeniti za drugi?Kupio sam ga preko web shopa.

U3PM

2 0 hvala 0
17 godina
U3PM kaže...

Kupio sam danas mobitel i s njim je sve u redu,ali nisam zadovoljan s njim tj.kako on funkcionira.Skinio sam folio i koristio ga malo.Da li ga mogu zamjeniti za drugi?Kupio sam ga preko web shopa.

Svi znaju koji mobitel imaš...

{#}

Na prvi pogled rekao bih da si troll kada pogledam tvoje ime "U3 pi*de materine" i nenavedeš gotovo nikakve informacije, ali opet vidim 11mj. registriran pa mi to nekak nepaše zajedno.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 22:49 (Hyperion).
Moj PC  
30 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nezadovoljan sam mobitelom
Koji mobitel?

(Should I run away from this troll?)
15 godina
neaktivan

Pa dobro nisam napisao jer sam mislio da je nebitno SE txt pro

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina

A pitaj taj web shop mozes li ga vratiti....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prodaj polovno za 20% nizu cijenu i ubuduce isprobaj prije nego sto kupis. Ovaj odgovor mi je prvi pao na pamet. Pitanje je- o kojem se web shopu radi?
15 godina
neaktivan

a može ako nije korišten,ali sam ga koristio malo.

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U3PM kaže...

a može ako nije korišten,ali sam ga koristio malo.

Upravo si sebi odgovorio na pitanje {#}  .

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
15 godina
neaktivan

A ništa ona,prodati ću ga i više nikad neću ništa kupovati dok ne isprobam i drugi put ću čitati pažljivije,imao sam android (ideos) i bio sam zadovoljan s njim,vidim ovaj i malo po ju bi to-u i naručim ga,kad ono nije android,jesam idiot!

Da li netko zna da li imaju postavke da ekran bude manje osjetljiviji na dodir,jer s ovim mobitelom je nemoguće upravljati?

U3PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

OMG koja tema! 

Kupio je mob i sada je nezadovoljan sa njim te bi ga vratio....ali sve radi kako treba!

E moj kolega, prvo si se trebao raspitat sta kupujes, a ne kasnije plakat kako mob ne valja...a i dalje je misterij koji web shop i koji tocno mob (ili si napisao, ali su postovi tako lijepo napisani da sam tu infojednostavno preskocio).

NHF, noc je pa pisem malo i gluposti...ali nista zlonamjerno. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
moderator

nezadovoljan sam i ja sa nokiom 3310 koju je stari kupio prije nekih desetak godina...

da ju probam vratit? {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:46 (XXX-Man).
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina

.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:49 (cuspajz).

7 1 hvala 0
15 godina
U3PM kaže...

Game experience may change during online play.
16 godina
U3PM kaže...

A ništa ona,prodati ću ga i više nikad neću ništa kupovati dok ne isprobam i drugi put ću čitati pažljivije,imao sam android (ideos) i bio sam zadovoljan s njim,vidim ovaj i malo po ju bi to-u i naručim ga,kad ono nije android,jesam idiot!

Da li netko zna da li imaju postavke da ekran bude manje osjetljiviji na dodir,jer s ovim mobitelom je nemoguće upravljati?

Sam si kriv što se nisi informirao. Neshvatljivo mi je kako prije kupnje nisi otišao na gsm arenu ili neku drugu stranicu i barem bacio pogled na specifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:53 (nkdz).
15 godina
neaktivan

Dobro,naslov je trebao biti -ispao sam kreten-kakve veze ima web shop,ime mobitela...pitanje je bilo da li se mobitel ili bilo što drugo može vratiti tj.zamjeniti za drugi mobitel?

Ti s Nokiom,mobitel je danas došao,a ne prije tjedan,mjesec dana?

Pitam lijepo,šta me ložite? Bio sam brzoplet i hebi ga.

Ime web shopa sam poslao na PM - jer oni ne snose nikakvu krivicu,ja sam kriv i pitam da li se može zamjeniti,pošto ima rok od 7 dana?

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

nezadovoljan sam i ja sa nokiom 3310 koju je stari kupio prije nekih desetak godina...

da ju probam vratit? {#}

Oćeš mijenjat za 3220? {#}

Ne znam koliko bistar moraš biti kad kupuješ mobitel pa ga kupuješ napamet bez prethodnog kopanja po netu i traženja pluseva i minusa. Ja sam prvo išao na Nokiu X6, našao se sa čovjekom, srećom sam uzeo 200kn manje, i onda isti dan pročitao da je na Symbianu... I na kraju mjesec dana kasnije uzeo X10.

Usput, kakav je to SE koji nema Android? Na čemu je onda? Kakav rok od 7 dana? Zovi taj misteriozni webshop x i pitaj ih lijepo. Čisto sumnjam, ali vrijedi probati. Ako ne ide, prodaj na njuškalu...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:54 (TIR669).
16 godina
moderator
U3PM kaže...

kakve veze ima web shop

ima veze

kako da ti netko odgovori ako nisi naveo gdje je kupljen? svaka trgovina ima svoja pravila...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
16 godina

A kaj da si kupio gaće, nosio ih jedan dan i vratio ih onak smeđe {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
TIR669 kaže...
XXX-Man kaže...

da ju probam vratit? {#}

Oćeš mijenjat za 3220? {#}

Ne znam koliko bistar moraš biti kad kupuješ mobitel pa ga kupuješ napamet bez prethodnog kopanja po netu i traženja pluseva i minusa. Ja sam prvo išao na Nokiu X6, našao se sa čovjekom, srećom sam uzeo 200kn manje, i onda isti dan pročitao da je na Symbianu... I na kraju mjesec dana kasnije uzeo X10.

Usput, kakav je to SE koji nema Android? Na čemu je onda? Kakav rok od 7 dana? Zovi taj misteriozni webshop x i pitaj ih lijepo. Čisto sumnjam, ali vrijedi probati. Ako ne ide, prodaj na njuškalu...

proprietary os 

17 godina
neaktivan

Prekinite sa off topikom i budite malo ozbiljniji {#}

Svi, da prostite, ponekad popusimo   kada kupimo gadgete...cak i sa onim sa kojim smo pravili planove. Covjek je kupio, sada mu se ne svida i to je to. Dajte mu savjet ako znate ako ne...ne pravite se pametni.

Uostalom, netko se zaleti na gsmareni vidi, svidi mu se i na kraju...sipak

BTW

@svi koji misle da je pokretac teme trol

Njegova "povjest" na forumu kaze da ima 0 (nula) kartona ...za razliku od nekih

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A gledao sam,ali očito nisam dovoljno.Sam sam kriv.

Pitam,lijepo - ako netko zna neka odgovori

U3PM
15 godina
neaktivan

Hvala,ovo još nisam doživio ni na jednom forumu.Nisam haker,ali nisam ni tuka kad je tehnologija u pitanju,zaletio sam se,krivo sam pretpostavio i pitam da li netko ima iskustva pa da je vratio mobitel zato što mu se ne sviđa boja ili .... Znači,vratio bi uređaj i uzeo drugi s androidom.

U3PM
15 godina
neaktivan

Meni je smijesno kad citam ove postove, posebno kad se sjetim kako sam 3 puta mijenjao slusalice jer mi nisu pasale, a nitko me nista nije pitao. {#}

Naravno ne u ovoj vuko*ebini.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sunce ti drago jel ti citas??

kako da znamo jel ga mozes vratit kad neznamo gdje si ga kupio?? nemamo vidovitog milana ko nova i rtl

ps: 99% da ga nemozes vratit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

supernet.hr - tu sam ga kupio i po pravilima ga ne mogu vratiti,tj dobiti novac.Ono što želim je zamjeniti ga,dodati novac i uzeti bilo koji mobitel koji ima android.Osim što nema android smeta mi što je jako teško upravljati s njim,pogotovo s imenikom,a i ovako kad listam uvijek uđe u nešto.

U3PM

0 0 hvala 0
17 godina
U3PM kaže...

supernet.hr - tu sam ga kupio i po pravilima ga ne mogu vratiti,tj dobiti novac.Ono što želim je zamjeniti ga,dodati novac i uzeti bilo koji mobitel koji ima android.Osim što nema android smeta mi što je jako teško upravljati s njim,pogotovo s imenikom,a i ovako kad listam uvijek uđe u nešto.

mani se ti mobitela sa touchscreenom. kupi od xxx-a nokiu 3310 i mirna bosna {#}

17 godina
neaktivan

Po zakonu imaš pravo vratiti bilo koju robu koaj se kupi unutar 8 dana...

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Vratit ga vjerojatno ne mozes, al prodati mozes. {#}

zato sljedeci put kad budes kupovao pogledaj na gsm areni specifikacije, pa na youtube review i tek se onda odluci.. {#}

14 godina
neaktivan
angel of fire kaže...

Po zakonu imaš pravo vratiti bilo koju robu koaj se kupi unutar 8 dana...

Da, po zakonu imas pravo vratiti robu kupljenu preko web shopa samo zato sto ti se ne svidja. Ne mora biti neispravan. Jedino pitanje je koliko si se spreman goniti sa njima jer ce to najvjerovatnije ici do suda na kojemu parnicu dobivas. Toga su svjesni i u web shopu tako da ce ti sigurno praviti problem.

mario1990 kaže...
U3PM kaže...

Vratit ga vjerojatno ne mozes, al prodati mozes. {#}

zato sljedeci put kad budes kupovao pogledaj na gsm areni specifikacije, pa na youtube review i tek se onda odluci.. {#}

Specifikacije i youtube cesto stvore pogresan dojam. Najbolji nacin je isprobati kod nekog poznanika ili kod trgovca ako to omogucava.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Specifikacije i youtube cesto stvore pogresan dojam. Najbolji nacin je isprobati kod nekog poznanika ili kod trgovca ako to omogucava.

Al opet mogu pomoci {#} da je pogledao na gsm arenu ili bilo gdje drugo vidio bi da nije android OS.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice