Ako nestignem u t-mobile kupiti 5800xm?

poruka: 19
|
čitano: 2.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako čini mi se da neču stići kupiti 5800 XM ona je sada 1000kn flex 150 produženje ugovora na 24 mjeseca koji da umjesto njega uzmem do 1100kn jel u 2 mjesecu ću dobit 1100kn za mob pa onda me zanima što bi vi meni sada preporućili? jel bi bila dobra N900? hoće li možda biti oko 1100kn?

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ako nestignem u t-mobile kupiti 5800xm?
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako čini mi se da neču stići kupiti 5800 XM ona je sada 1000kn flex 150 produženje ugovora na 24 mjeseca koji da umjesto njega uzmem do 1100kn jel u 2 mjesecu ću dobit 1100kn za mob pa onda me zanima što bi vi meni sada preporućili? jel bi bila dobra N900? hoće li možda biti oko 1100kn?

N900? Za 1100kn? O čemu ti pričaš?

17 godina
neaktivan

Ma bilo što osim tog plastičnog čuda bi bilo bolje...

Ja nekako preferiram Samsunge... ima ih hrpa za izabrat... ako baš tražiš touch i oni ih imaju...

Nisam baš neki autoritet za mobitele, ali meni se te Nokie apsolutno ne sviđaju... ova njihova 5800 serija mi stvarno ima pre "plastičan" osjećaj... ali možda je to samo meni.

1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imas u novom bug-u opsiran rewiev o nokiji N900 pa vidi kako ti odgovara,za mene je ona jako mocan mobitel,koji ako mozes sebi priustiti svakako trebas kupiti. Ono sto bih izdvojio iz t-mobile ponude jesu ova dva uredjaja sa Android OS-om, htc hero(G2)-jeste da ce te doci 2000kn ali se zaista isplati ili ako nemas za njega para onda t-mobile pulse takodje sa Androidom.

Uzivaj!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Da napomenem mobitel bi mi naj više služio za glazbu kamera bila bi dobra da je 3.2 Touch obvezan što više memorije to bolje i bilo bi dobro da je Nokia...ovu sam temu otvorio jer su mi tamo neki rekli da će uskoro (bog zna kolko njima je to uskoro) maknuti iz prodaje 5800XM pa sam zato otvorio temu što više memorije to bolje...HVALA UNAPRIJED!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Da napomenem mobitel bi mi naj više služio za glazbu kamera bila bi dobra da je 3.2 Touch obvezan što više memorije to bolje i bilo bi dobro da je Nokia...ovu sam temu otvorio jer su mi tamo neki rekli da će uskoro (bog zna kolko njima je to uskoro) maknuti iz prodaje 5800XM pa sam zato otvorio temu što više memorije to bolje...HVALA UNAPRIJED!

Ovo ti je sve sto nokia nudi preko t-mobilea pa ne znam da li ti se isplati uzeti nokiu,da sam na tvome mjestu ja bih jos jednom razmislio o Androidu,jer ces u tim telefonima vidjeti nesto novo i sasvim sigurno da ces uzivati u pregrst igri i aplikacija koje on nudi.

16 godina
protjeran

NeodlučanA što kažete na ovaj BlackBary 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

NeodlučanA što kažete na ovaj BlackBary 

Imas detaljan opis u bug-u br. 205 na str.65 :) Ako do sada nisi koristio BlackBerry mobitele trebace ti jako puno da se naviknes na njega.

15 godina
protjeran
Po meni je iphone daleko najbolji i najjeftiniji izbor kad je pretplata u tmobile-u u pitanju. Za muziku i internet je savrsenstvo, a ako te igre privlace onda nema konkurenciju.
16 godina
protjeran
ansha kaže...
Po meni je iphone daleko najbolji i najjeftiniji izbor kad je pretplata u tmobile-u u pitanju. Za muziku i internet je savrsenstvo, a ako te igre privlace onda nema konkurenciju.

Iphone ne dolazi u obzir prvo nemoš mjenjat karticu jel kod mame ide kartica na pretplatu a ostaje meni moja na bonove drugo iphone mrzim iz dna duše jer iphone ovo iphone ono...IPHONE FUJ!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Iphone ne dolazi u obzir prvo nemoš mjenjat karticu jel kod mame ide kartica na pretplatu a ostaje meni moja na bonove drugo iphone mrzim iz dna duše jer iphone ovo iphone ono...IPHONE FUJ!

haha....slazem se da ne trebas kupovati iphone ali mislim da nije u redu prema onima koji ga imaju da govoris da mrzis iphone iz dna duseCool

16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

haha....slazem se da ne trebas kupovati iphone ali mislim da nije u redu prema onima koji ga imaju da govoris da mrzis iphone iz dna duseCool

Čuj ja kažem MRZIM GAAA

16 godina
neaktivan

I jesi razmislio o ovim mobitelima iz t-mobilea preko noci? Sta mislis o Androidu? Ako nista,bar se nadam da ces stici kupiti 5800XM :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...

I jesi razmislio o ovim mobitelima iz t-mobilea preko noci? Sta mislis o Androidu? Ako nista,bar se nadam da ces stici kupiti 5800XM :)

Ma evo stari kaže sad za koji dan (prije 15.1) mu dolaze 2-3 kamiona tj neki djelovi (elektronika) na popravak od svakog če po 700-800kn uzet pa če meni uzet mobitel

17 godina

BlackBerry 8520 koji si spomenuo ti je po mom mišljenju odličan izbor. Što se navikavanja tiče, istina je da treba nešto vremena, no recimo da sam se ja za tjedan dana osjećao kao kod kuće, a prešao sam sa Nokie E61i, dakle Symbiana. Konkretno, 8520 sam uzeo djevojci, koja je prije koristila "nepametnu" Nokiu i ne može se reći da je tehnički potkovana, ili zahtijevna; no, ono što ovaj mobitel izdvaja iz mnoštva je tipkovnica, jer najviše komuniciramo e-mailom.

U T-mobileu do 31.01. nude BlackBerry instant e-mail za 1 kn za sva 24 mjeseca, što je vrijedan poklon ukoliko ti je komunikacija mailom važna stavka (pa čak ako i nije). Lako je moguće da te taj mobitel uz nešto bodova izađe 1 kn, a imaju u ponudi i originalnu torbicu za taj model, pa ako imaš viška bodova, možeš i nju dobiti za par kn.

Prednosti 8520 su tipkovnica, koja je malčice skučena zbog malenih dimenzija uređaja, no lako se svlada nakon nekoliko dana, zatim izdvojene multimedijske tipke na vrhu, koje bi tebi mogle dosta značiti, možeš staviti os 5.x koji radi brzo i prilično stabilno, baterija traje dosta dugo (5 dana smo postigli većinom u standbyu, ili kojih 3 dana normalnog korištenja), ugrađen je WLAN, ima 256 MB radne memorije i prilično je kvalitetno izrađena.

Nedostaci su niska razlučivost ekrana (320 × 240), nedostatak 3G-a i GPS-a te uvjetno rečeno softver, na kojem se radi i iz verzije u verziju postaje sve bolji. Za te novce, smatram da je u nas 8520 podcijenjen. Razmisli ozbiljno i o njemu, pogotovo ako ti je pisanje poruka/ e-mail iole bitno, a ni ostale funkcije ne zaostaju. Istina je da nema ni blizu toliko aplikacija za BlackBerry kao za Symbian ili iPhone, no rečena nepopularnost BlackBerrya u nas velikim je dijelom neopravdana.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
16 godina
protjeran

Evo ovako taj blackbary ima mi sestrićna i isprobao sam ga i nije to to a ona 5800 mi ima isto sestrićna i puno mi bolje leži u ruci i tipkanje mi je puno lakše...po pitanju bodova 0 ih imam potrošio tj mama sve potrošila na mene hah ako nekupim 5800 naj vjerojatnije ide BlackBarry il neki drugi a što kažete na N97 kad dođe N900? hoće li jako past cjena N97?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo ovako taj blackbary ima mi sestrićna i isprobao sam ga i nije to to a ona 5800 mi ima isto sestrićna i puno mi bolje leži u ruci i tipkanje mi je puno lakše...po pitanju bodova 0 ih imam potrošio tj mama sve potrošila na mene hah ako nekupim 5800 naj vjerojatnije ide BlackBarry il neki drugi a što kažete na N97 kad dođe N900? hoće li jako past cjena N97?

ne mislim da ce padati cijena uopce,jer t-mobile je po tom pitanju grozan(za nas korisnike). naravno da je 5800XM puno bolja od blackberrya,nadam se da nece nestati 5800-tica i da ces ti biti ponosni vlasnik jedne :)

17 godina

To ti je i najbolje, isprobati mobitele prije odluke, pa barem i ograničeno, kao u T-centrima. Sumnjam da će baš naglo padati cijena N97-ici, barem iz dosadašnjeg iskustva. Osim kad i ako bude išla u sklopu neke akcije. Bilo kako bilo, sretno, a ako bude kakvih pitanja o BlackBerryu, stojim na raspolaganju Osmijeh.

Ustaj OS-e, CD-ROM te zove!
16 godina
protjeran
Leprechaun kaže...

To ti je i najbolje, isprobati mobitele prije odluke, pa barem i ograničeno, kao u T-centrima. Sumnjam da će baš naglo padati cijena N97-ici, barem iz dosadašnjeg iskustva. Osim kad i ako bude išla u sklopu neke akcije. Bilo kako bilo, sretno, a ako bude kakvih pitanja o BlackBerryu, stojim na raspolaganju Osmijeh.

Evo ovako stari i ja se dogovorili prvih 1000 kn pravac T-Mobile biram mobitel do 1000 kn a to je ako bude 5800 onda uzimam i biti ću jedan od vlasnika (ponosnih vlasnika) a ako ne onda ču vidjeti za BlackBarry ili čak vidjeti s sestrićnom da se mjenjamo ja bi njoj dao 6288 a ona meni 5800 jel njoj nije bitno koji je mob sam da može zvat slat poruke i to i naj više za školu joj treba ostala joj još 1 godina studiranja tj u 5 mjesecu je gotova a ona koristi blackbarry pa bih vidjeo s njom...HVALA SVIMA!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice