Neka pitanja

poruka: 7
|
čitano: 2.642
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Neka pitanja

Kako ugasiti opciju da mi power tipka prekida poziv kada ju pritisne. Ja sam naviknut gasiti ekran i stavit u džep jer koristim Bluetooth slušalicu.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Neka pitanja
T700 kaže...

Kako ugasiti opciju da mi power tipka prekida poziv kada ju pritisne. Ja sam naviknut gasiti ekran i stavit u džep jer koristim Bluetooth slušalicu.

Znaš, pomoglo bi kad bi naveo koji je mobitel u pitanju.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
9 godina
Neka pitanja

Nothing phone 3a, Android15

0 0 hvala 0
14 godina
Neka pitanja

Google zna

I otvaranje teme za ovakvu stvar, okej. 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2025 10:37 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Neka pitanja

Pronašao to ali nisam mogao nači opciju. Sad riješio , hvala. 

Usput, može li se svijetlina kalibrirat po želji?

Primjerice ja bi htio jače svijetlo dok je mrak i još jače kada je sunčano. Govorim o automatskom modu koji sam mjenja jačinu.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Neka pitanja

Možeš ako instaliraš neki third party app za kontrolu. Osobno sam koristio Lux Lite prije koju godinu i bio sam zadovoljan. Možeš točno odrediti svjetlinu ekrana za određeno ambijentalno osvjetljenje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Neka pitanja

Kad dobim obavjest tj primjerice messenger otvori izbornik za obavjesti i tamo sve vidim.

Problem je u tome što samo imena aplikacija piše no ne i poruke, piše propušteni pozivi a ne piše koji. Zapravo više toga tamo imam i živcira me sto ne mogu vidjeti odmah, naprimjer na starom sam tamo čitao fb messenger poruke a da pošiljatelj ne vidi da sam pročitao.

Gledao sam postavke ali bez uspjeha

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice