Kako ugasiti opciju da mi power tipka prekida poziv kada ju pritisne. Ja sam naviknut gasiti ekran i stavit u džep jer koristim Bluetooth slušalicu.
Kako ugasiti opciju da mi power tipka prekida poziv kada ju pritisne. Ja sam naviknut gasiti ekran i stavit u džep jer koristim Bluetooth slušalicu.
Znaš, pomoglo bi kad bi naveo koji je mobitel u pitanju.
Nothing phone 3a, Android15
I otvaranje teme za ovakvu stvar, okej.
Pronašao to ali nisam mogao nači opciju. Sad riješio , hvala.
Usput, može li se svijetlina kalibrirat po želji?
Primjerice ja bi htio jače svijetlo dok je mrak i još jače kada je sunčano. Govorim o automatskom modu koji sam mjenja jačinu.
Možeš ako instaliraš neki third party app za kontrolu. Osobno sam koristio Lux Lite prije koju godinu i bio sam zadovoljan. Možeš točno odrediti svjetlinu ekrana za određeno ambijentalno osvjetljenje.
Kad dobim obavjest tj primjerice messenger otvori izbornik za obavjesti i tamo sve vidim.
Problem je u tome što samo imena aplikacija piše no ne i poruke, piše propušteni pozivi a ne piše koji. Zapravo više toga tamo imam i živcira me sto ne mogu vidjeti odmah, naprimjer na starom sam tamo čitao fb messenger poruke a da pošiljatelj ne vidi da sam pročitao.
Gledao sam postavke ali bez uspjeha