N95 USB problem

poruka: 9
|
čitano: 2.049
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
N95 USB problem

Kako naslov kaže ne mogu spojiti N95 preko USB-a s kompom.Plač Molim pomoć. Komp mi uopće ne prepoznaje mobitel, a na mobitelu se ništa ne događa.

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N95 USB problem

instaliraj nove drivere za usb

的下跌不會好
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N95 USB problem

Spajao sam i prije na isti USB, a ono od jednom neće ni na jedan. Sve sam isprobao. Da nije možda USB kontroler na mobitelu otišao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: N95 USB problem

Trebalo bi. Mozda da otvoris tipkovnicu i drzi ga u zraku meni je N73 tako primio a sad sa n95 8gb sve radi...

(bolje ti je nabavit blootath stick ili Inf. stick)

16 godina
neaktivan
N95 USB problem

Napravit ću tako, hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
N95 USB problem

iman problem sa nokion n95

bila mi je blokala i pokazivalo da je na telefonu iskoristena sva memorija iako nista nije bilo na telefonu nego na memorijskoj kartici i nisan moga obavljat nikakve funkcije

iza toga san joj ugradio novi software i postala je spora nekad cekan po 5 sec da mi otvori primljenu poruku

ima li di za skinit software na hrvatskom jeziku jer mi je prvi bio na hrvatskom i sve je radilo kako treba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G-UNIT kaže...

iman problem sa nokion n95

bila mi je blokala i pokazivalo da je na telefonu iskoristena sva memorija iako nista nije bilo na telefonu nego na memorijskoj kartici i nisan moga obavljat nikakve funkcije

iza toga san joj ugradio novi software i postala je spora nekad cekan po 5 sec da mi otvori primljenu poruku

ima li di za skinit software na hrvatskom jeziku jer mi je prvi bio na hrvatskom i sve je radilo kako treba

Promjeni product code na euro1 skini v30...ne znam zašto ali mi se na bilo kojem uređaju hrvatski gadi...windows xp kod frenda - Želite li kopirati datoteku (ili takvo nešto), a dolje Yes i No
Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan
N95 USB problem

a kako se minja product code ja neman pojma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G-UNIT kaže...

a kako se minja product code ja neman pojma

Poništit će ti se garancija, ali se može vratit...
Vir prudens non contra ventum mingit...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice