Kako naslov kaže ne mogu spojiti N95 preko USB-a s kompom. Molim pomoć. Komp mi uopće ne prepoznaje mobitel, a na mobitelu se ništa ne događa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
instaliraj nove drivere za usb
Spajao sam i prije na isti USB, a ono od jednom neće ni na jedan. Sve sam isprobao. Da nije možda USB kontroler na mobitelu otišao?
Trebalo bi. Mozda da otvoris tipkovnicu i drzi ga u zraku meni je N73 tako primio a sad sa n95 8gb sve radi...
(bolje ti je nabavit blootath stick ili Inf. stick)
Napravit ću tako, hvala
iman problem sa nokion n95
bila mi je blokala i pokazivalo da je na telefonu iskoristena sva memorija iako nista nije bilo na telefonu nego na memorijskoj kartici i nisan moga obavljat nikakve funkcije
iza toga san joj ugradio novi software i postala je spora nekad cekan po 5 sec da mi otvori primljenu poruku
ima li di za skinit software na hrvatskom jeziku jer mi je prvi bio na hrvatskom i sve je radilo kako treba
iman problem sa nokion n95
bila mi je blokala i pokazivalo da je na telefonu iskoristena sva memorija iako nista nije bilo na telefonu nego na memorijskoj kartici i nisan moga obavljat nikakve funkcije
iza toga san joj ugradio novi software i postala je spora nekad cekan po 5 sec da mi otvori primljenu poruku
ima li di za skinit software na hrvatskom jeziku jer mi je prvi bio na hrvatskom i sve je radilo kako treba
a kako se minja product code ja neman pojma
a kako se minja product code ja neman pojma