N900 u Vip-u

poruka: 22
|
čitano: 3.514
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

Evo,napokon je stigao i jedan od najjačih mobitela u Vip ponudu. Uz potpisivanje ugovora na 24 mjesca, mjesečnu potrošnju od 150 i plačanje trajnog naloga za 3099,00kn. Cijena je razumljiva s obzirom da je to jedan od najjačih mobitela koji pokreće Maemo OS, čak 32gb interne memorije s vrlo jakim procesorom(isti kao i kod Iphone 3GS) i fizičkom radnom memorijom od 256Mb etc...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 12:07 (Vrale89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: N900 u Vip-u
Vrale89 kaže...

Evo,napokon je stigao i jedan od najjačih mobitela u Vip ponudu. Uz potpisivanje ugovora na 24 mjesca, mjesečnu potrošnju od 150 i plačanje trajnog naloga za 3099,00kn. Cijena je razumljiva s obzirom da je to jedan od najjačih mobitela koji pokreće Maemo OS, čak 32gb interne memorije s vrlo jakim procesorom(isti kao i kod Iphone 3GS) i fizičkom radnom memorijom od 256Mb etc...

ljepo a znas mozad kolika je cijena bez ikakvog ugovora ?

Linkin Park Rules!! xFire: Domeee2
16 godina
protjeran
N900 u Vip-u

Preskupo, desire i motorola milestone su 1000kn jeftiniji a android je ipak prosjecnom korisniku puno pristupacniji os.

EDIT: Cijena je 3199 a ne 3099kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 12:26 (ansha).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DommY kaže...
Vrale89 kaže...

ljepo a znas mozad kolika je cijena bez ikakvog ugovora ?

5300 kn.

OT - O ansha. Pa di si bio, nije te bilo neko vrijeme! Sad si se vratio a vec trollas. ;) :P

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Cijena ti ovisi o tome koje tarife imas i koliko trosis...

Meni je lik dao HTC Desire za 499kn

17 godina
neaktivan

5299kn u Mobisu:

http://www.mobis.hr/MobilePhoneDetails/19637/lang/HR/Nokia-N900--crna.wshtml

Cijena mobilnog uređaja 2299 kn - 4499,00 kn ovisno o tarifi i sl.

http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/1632

protis.hr:

Kreditne kartice: 5.407,34 kn
Debitne kartice: 5.136,97 kn
Gotovina: 4.866,61 kn

www.optimum-online.hr
4708,47 kn - 4.956,26 kn, ovisno o tipu plaćanja

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 12:42 (mado).
15 godina
neaktivan

A sve ovisi, mozes ga dobiti i za 2300 ako si pretplatnik i ako uzmeš najveću tarifu...tako da cijena varira...ovisi tko uzima i kada i kako...iako mislim da za te novce se može kupiti pristojan mobitel i još ti ostane para u džepu...sve ovisi za šta se koristi...ja bih volio imati jedan ali mislim da ga nikad nebi iskoristio u 100% mogućnosti...jer mi jednostavno sve to neće trebati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 13:10 (Vrale89).
16 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

Da li ja to krivo gledam ili je njemu stvarno najniža cijena 2299,00 kuna. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da,ali u kojoj tarifi?

17 godina
Vrale89 kaže...

Uz potpisivanje ugovora na 24 mjesca, mjesečnu potrošnju od 150 i plačanje trajnog naloga za 3099,00kn. Cijena je razumljiva

Molim, napuhano do boli. Za to bi trebao biti min. 1000Kn jeftiniji al to je VIP.

Inače da je jeftiniji ili da imam više šuške već bih ga posjedovao

16 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

Bilo bi super da je jeftiniji za 1000kn

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

Ma daj, po kojoj logici oni postavljaju te cijene..

Evo usporedbe cijena mobitela u tarifi Sve za mene 400 + produženje ugovora

N900 - 2299 kn

N97 Mini - 1900 kn

a...

HTC Desire - 9 kn

X10 - 9 kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...po logici Nokia vs ostali!!!...jbga,očito će nokia uvijek biti nokia...

16 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

i da im je ista cijena ja bih uzeo desire ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vrale89 kaže...

...po logici Nokia vs ostali!!!...jbga,očito će nokia uvijek biti nokia...

i očito je još Nokia sinonim za mobitel ili samo VIP-u?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 22:21 (HCSC).
15 godina
neaktivan

...pa po meni je Nokia uvijek bila marka i uvijek će biti marka za mobitele...gotovo uvijek su davali jake mobitele...usotalom,bave se samo njima i vjerovatno su zato i skupi...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.4.2010 22:31 (Vrale89).
17 godina
N900 u Vip-u

...a meni je npr. HTC ispred Nokije i sinonom za smartphone.  Nemoj misliti da ne volim Nokiju, imam ih par.

Vezano za temu N900 je uređaj svoje klase, s mogućnošću modanja do boli. Samo da je cjena manja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
N900 u Vip-u

Neznam sta oni očekuju da su ljudi zaluđeni njome pa su joj onda stavili toliku cijenu...

I ova N97 mini.. nevidim opravdanost da joj je to najniža cijena

Čudan je taj VIP

0 0 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...

Neznam sta oni očekuju da su ljudi zaluđeni njome pa su joj onda stavili toliku cijenu...

Čudan je taj VIP

Slazem se sa tobom. Ova najniza cijena bi mu trebala biti cijena u slobodnoj prodaji...

Mobitel je ocigledna kopija 5800 koji kosta dvostruko manje a nudi isto - Qwerty.

Sad, shvatio bi da je mobitel u boljem kucistu od aluminija il nesto, ali je plastican isto kao i 5800 i nicim ne opravdava cijenu.

Za n900 se ne cudim, to je zvijer od mobitela i jedinstven je na trzistu. Steta sto ga Nokia iz cudnog razloga ne promovira vise, a retardiranu n97 a i x6 i x3 koji su takoder u neku ruku kopije 5800, reklamiraju svugdje i skoro pa iskacu iz pastete...

Ne razumijem bas njihovu logiku...

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Čudan je taj VIP

Nije samo VIP takav...T-mobile je još gori što se cijena tiče...samo preko kojekakvih tarifa ispadne jeftinije...al to je sve samo oku tako...kad dođe do džepa...sve se to kad tad vrati...

16 godina
neaktivan
Vrale89 kaže...
Dom031 kaže...

Čudan je taj VIP

Nije samo VIP takav...T-mobile je još gori što se cijena tiče...samo preko kojekakvih tarifa ispadne jeftinije...al to je sve samo oku tako...kad dođe do džepa...sve se to kad tad vrati...

Ma sve ok, ali ovo je tarifa od 400kn mjesečno, nepoznajem VIP tarife ali čini mi se da je to najskuplja

Kod T-Mobilea nisam još vidio ovakav slučaj, kasno je pa mi se neda ići pogledati na njihove stranice

Osobno smatram da su skupe tarife sasvim ok. Ako ti ćeš ti mjesečno i ovako i onako trošiti određeni iznos pa zašto onda ne uzeti tarifu i nemaš muke sa bonovima + dobiješ uređaj po jeftinijoj cijeni

Ja to gledam ovako, ja bi i bez svoje tarife trošio njen iznos pa mi na kraju sve dođe na isto

17 godina
odjavljen
N900 u Vip-u

Zna li netko da li je N900 u VIP-u otključana ili zaključana? Rade li one super SIM kartice (privremeni unlock) u N900 ako je zaključana?

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice