Motorola K1 i memorijske kartice

poruka: 3
|
čitano: 1.180
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me do kojeg kapaciteta idu Micro SD (TransFlash) kartice u ovaj mobitel ? Vidim da na forumima kažu da stave Micro SD 2GB i da radi bez problema,neki pak kažu da im rade i od 4GB.Na svakoj kutiji Motorole K1 piše da podržava do 1GB a ustvari podržava više kapaciteta.Ljudi kažu da kartice kapaciteta više od 1GB (2GB) rade bez problema ako im je proizvođač SanDisk.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Anyone ?????

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moreš do 4GB. Imao sam ju i radila je normalno sa 2GB karticom. A koliko se sjećam na M3 forumu dosta je ljudi govorilo kako im radi sa 4GB karticama.

Ako pak ne radi, onda trk na M3 forum i sve će ti objasnit, vjerovatno će biti potreban nekaka manji tweak u softwareu. Lagano je to dosta.

Inače, 90% da radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice