Mobiteli- Pitanja i odgovori

poruka: 53
|
čitano: 6.796
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Mobiteli- Pitanja i odgovori
vexx5555 kaže...
Perkan777 kaže...
Imam jedno zanimljivo pitanje koje mislim da je nemoguce uraditi.
Imam mobitel LG KU990 koji nema WI-Fi.Znaima me da li ga mogu nekako spojiti sa routerom da preko njega idem na net?
BTW postoji li koje igre za moj mob (touchscreen) jer ja ih nigdje nisam nasao a i one sto sam nasao nisu za njega.

Ako ti router ima wlan, možeš se spojiti bez problema. Za igre tržiš .jar datoteke. Igra mora podržavati touchscreen i biti u rezoluciji za tvoj mob. onkretna rezolucija za tvoj telefon je 240 x 400. 

Router ima wlan ali nema mob.Sto se tice igara trazio sam i skidao ali bezuspjesno.Da li znas na kojoj stranici ima igara za moj mob.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina

ja sam svoju nokiu n70 spojio preko bluetootha na net i surfam kao sa wi-fi. program za moj mob je bio gnubox! a sad googlaj mozda se moze!

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Router ima wlan ali nema mob.Sto se tice igara trazio sam i skidao ali bezuspjesno.Da li znas na kojoj stranici ima igara za moj mob.

Pa ne mozes se spojiti na router sa mobom koji nema wlan,jedino da u njega nekako ugradis wlan.

Sto se tice igara,nasao sam nesto na ovojstranici,ali mislim da se placaju.

Ukucaj ovo na google,pa malo pregledaj stranice koje ce ti otvoriti,trebao bi naci neke igre.

Uzivaj! Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Perkan777 kaže...
Imam mobitel LG KU990 koji nema WI-Fi.Znaima me da li ga mogu nekako spojiti sa routerom da preko njega idem na net?
BTW postoji li koje igre za moj mob (touchscreen) jer ja ih nigdje nisam nasao a i one sto sam nasao nisu za njega.

Ako ti router ima wlan, možeš se spojiti bez problema. Za igre tržiš .jar datoteke. Igra mora podržavati touchscreen i biti u rezoluciji za tvoj mob. onkretna rezolucija za tvoj telefon je 240 x 400. 

;)

Kako??????????????

:)
17 godina
odjavljen
logic kaže...
vexx5555 kaže...
Perkan777 kaže...

;)

Kako??????????????

Moj bed. Nisam vidio da nema wifi.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
protjeran

Kako ugraditi wlan?(ako je uopce moguce)

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

To ti na žalost nije moguće.

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sto se sekiras za to. PA desire ima wlan. Mada mislim da onaj tvoj nece imati ;)

:)
16 godina
moderator

EDIT: krivo napisano...

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 20:41 (XXX-Man).
16 godina
protjeran
logic kaže...
Perkan777 kaže...

Sto se sekiras za to. PA desire ima wlan. Mada mislim da onaj tvoj nece imati ;)

LOL samo ti zezaj.Ja pokusavam nekako izvuci nesto jeftinije ali nikako.Nema mi druge ngo da uzmem novi mob.

16 godina
moderator

najbolje kupi drugi, a ovaj meni pokloni :) moja preporuka je htc

love to see blue lights in my rear-view mirror, they can only dream of catching me :)
15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

HTC je zakon.

17 godina
odjavljen
RoTT kaže...
XXX-Man kaže...

HTC je zakon.

HTC je uvijek bio poznat po inovativnim i kvalitetnim uređajima. Nitko nije optimizirao WM bolje od njih.

15 godina
neaktivan

Hej.Jako cool sto sam nasao na internetu. Vrlo jednostavno mozes da dobijes nagradu za izradu filma od jednog minuta. Nevjerojatno ali je stvarno istnito. Mozes dobiti putovanje za englesku za tjedan dana besplatno. Ako imate  volju, samo kliknite na ovaj link

https://www.youtube.com/user/sonyericsson?blend=5&ob=4

Ovdje mozete naci informacije o tome kako mozete jednostavno doci do putovanje. :-)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
igić222 kaže...

Hej.Jako cool sto sam nasao na internetu. Vrlo jednostavno mozes da dobijes nagradu za izradu filma od jednog minuta. Nevjerojatno ali je stvarno istnito. Mozes dobiti putovanje za englesku za tjedan dana besplatno. Ako imate  volju, samo kliknite na ovaj link

https://www.youtube.com/user/sonyericsson?blend=5&ob=4

Ovdje mozete naci informacije o tome kako mozete jednostavno doci do putovanje. :-)

Kakve to veze ima sa ovom  temom?

Inače,ako nisi znao postoji i nagrada za film snimljen mobitelom,samo sam zaboravio kako se zove.

17 godina
odjavljen

Spremni za nove probleme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz imam jedno pitanje....ovako imam mobitel  se c905 i kad ga upalim upale se samo brojke a ekran ništa!!šta da radim?

stimy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mobiteli- Pitanja i odgovori
trk servis da ti zamijene flet!
14 godina
neaktivan

dali se to isplati mijenjati uopče 

kolika je cjena otprilike?

stimy
16 godina
neaktivan
da ti pretvorim cijenu koja je u BiH onda kosta nekih 100-150 kuna!
14 godina
neaktivan

hvala..

stimy
14 godina
neaktivan

može li se u mobitele dodavati djelove,recimo RAM i gdje bi se to moglo u splitu?

malo sam n00b u tome ali mi je 250mb nije dosta za galaxy 3..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam problem sa samsungom  s5230 nemogu jave aplikacije instalirati na telefon mozete polgledati sliku na mom profilu Dateityp nicht unterstützt? kako da sebi igrice prebacim na taj teelfon 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice