Mobiteli non -touch screen

poruka: 7
|
čitano: 1.893
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobiteli non -touch screen - PREPORUKA

Pozdraf !

Za 2 mjeseca ću produžiti pretplatu i imam priliku uzeti novi mobač na onim promotivnim ponudama, bla bla.

Gledam baš sve ove lude svemirske mobitele i shvaćam da meni uopće ne trebaju te aplikacije, ne idem na internet na mobu, ne slušam nit mjuzu niti imam namjeru gledat filmove na mobu... a touch screen mi je nepraktičan (a često je i softwer slab pa sve šteka - evo, dve godine sam imao Nokiu X6 i grozno štekala)

Dakle; uzeo bih običniji mobitel, fizički manji od touch čudovišta, SA OBIČNIM TIPKAMA; da bude stabilan (baterija, softwer) i praktičan, to je to;

kandidati su

*** Nokia C2-01 (baterija nešto kratko traje!) -- http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/proizvodi/nokia-c2-01

*** Nokia X2 (taj mi je fizički ružan dosta, haha, al baterija traje dosta duže nego gornjemu) -- http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/proizvodi/nokia-x2-00

*** Samsung GT-E2600 -- http://www.jawal123.com/1071110212/en-us/samsung-gt-e2600

Kakva su vaša mišljenja oko tih mobitela? Imate li neki drugi prijedlog?

Unaprijed hvala na pomoći {#}

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Budući da si nezahtjevan korisnik, tj. treba ti mob ugl. za pozive i poruke.

većina nokia ćete služit dobro. Bitno je onda da odabereš onaj koji ti se sviđa (na izgled)

- baterije su standardno dobre na takvim nokijama.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ta mi se izjava možda čini malo netočnom; ne vjerujem da je potpuno svejedno koji je mobitel jer su svi slični.

a s druge strane oko ovih HTCova i I phoneova ekipa radi znanost oko svakog MB memorije :)

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

moja preporuka ti je x2. taj mobitel sam moro uzet umjesto t-mobile move i sad mi je zao.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mobiteli non -touch screen
Bartender kaže...

ta mi se izjava možda čini malo netočnom

Da ali rekao si "ne idem na internet na mobu, ne slušam nit mjuzu niti imam namjeru gledat filmove na mobu"

nisi rekao ni da ti treba kamera, ako je tako onda što će ti 16/32gb memorije, 1gb rama, dual core proc itd?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:45 (mario1990).
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Bartender kaže...

ta mi se izjava možda čini malo netočnom

Da ali čovjek je lijepo rekao "ne idem na internet na mobu, ne slušam nit mjuzu niti imam namjeru gledat filmove na mobu"

nije rekao ni da mu treba kamera, ako je tako onda što će mu 16/32gb memorije, 1gb rama, dual core proc itd?

To je on. S njime pričaš  {#}

15 godina
neaktivan

loool 

editiro sam {#} tako čovjek griješi kad sada ustane.. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice