Evo ovako na staroj nokiji 6288 sam mjenjao softwer i sada sve ok i stavio softwer i ono idem na memorijsku kad ona traži password da upišem...a pitaj boga koji je i kako da ga sada uklonim? imam čitač memorijskih kartica na pc-u i svu dodatnu opremu od nokije i sad neznam šta da radim.Molim pomoć.HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj u mobitelu kad te trazi sifru upisati "0000" (cetiri nule, bez navodnika) to je obicno defaultni pass, ak nisi nista mjenjo
Probaj u mobitelu kad te trazi sifru upisati "0000" (cetiri nule, bez navodnika) to je obicno defaultni pass, ak nisi nista mjenjo
Neče.Dali se to može preko winsa maknut? nekako da formatiram karticu sve te podatke imam na disku.
Možeš eventualno pokušati 12345 (standardni sigurnosni kod ako nisi mijenjao, iako mislim da se on ne odnosi na karticu, ipak pokušaj). Što se tiće otključavanja, pokušaj je formatirati u fotoaparatu.
Možeš eventualno pokušati 12345 (standardni sigurnosni kod ako nisi mijenjao, iako mislim da se on ne odnosi na karticu, ipak pokušaj). Što se tiće otključavanja, pokušaj je formatirati u fotoaparatu.
To je mini sd nestane u fotoaparat...u njega ide onaj XD kartica...12345 neče.
Stavi u čitač u kompu, nađi karticu,desni klik,format i to je to.
Stavi u čitač u kompu, nađi karticu,desni klik,format i to je to.
Ali nepronalazi karticu u tom je problem
To za fotoaparat je bila baza s MMC karticama, ali možda upali i sa SD. Treba ti aparat koji prima SD (većina) i adaptor s microSD na SD.
To za fotoaparat je bila baza s MMC karticama, ali možda upali i sa SD. Treba ti aparat koji prima SD (većina) i adaptor s microSD na SD.
To onda sutra...susjed ima sa SD karticom fotić...moram do njega onda skoćit samo ču u adapter ubacit.