- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema rjesenja za internet problem?
Zanima me jos jedna stvar,dal se na flyme os 5xxx prikazuju notifikacije na lock screenu?
Hvala va na odgovoru
Evo jednog mog pitanja. Sa Aliexpresa ako narucim meizu m2 note ne placam carinu i pdv? Kolega bi bas taj mobitel i vidim da ima za, 130 dolara na aliexpresu. Uz dhl dostavu nema carine i pdv?
Pozdrav ekipa...zanima me iskreno dal mi se isplati prodat g2 i uzet m2 note?
Ne jer je G2 hardwerski jači mob od Note-a, vjerojatno tebi prikladniji radi veličine, 5,5 naspram 5,2, ista reza ekrana i radna memorija.
Jednostavno se ne isplati, da si rekao 5 Pro i slično da.
probao sam svašta što je pisalo na forumu ali poruke sa viber-aa i whatsupp-a mi ne dolaze dok ne uđem u aplikaciju. Da li ima neko rješenje. Hvala.
,
.
probao sam svašta što je pisalo na forumu ali poruke sa viber-aa i whatsupp-a mi ne dolaze dok ne uđem u aplikaciju. Da li ima neko rješenje. Hvala.
,
.
Ako ti je mob rootan probaj ovo sa linka dole.
http://en.miui.com/thread-237159-1-1.html
Isprike adminima, greskom napravio quote, a ne mogu obrisati.
Dal je to generalni "bug" na flyme osu da ne dolaze notifikacije ili samo vama nekolicini???
Iskreno, mislim da problem radi av od strane Meizua, koji ja uklonim kad god se instalira tokom update-a.
Ja osobno držim whatssapp upaljen, za obe kartice kao pozadinski proces i onda je sve ok.
Kad ga uklonim sistem ga ne pali sam i onda ne dolaze notifikacije.
Meni rade, samo ih zalokam sa onim lokotom da se ne gase i sve radi.
ma to on glupa security aplikacija gasi sve zive aplikacije u pozadini i "spara bateriju".
ni meni ne dolaze notifikacije, cim je deinstaliram odmah dolaze notifikacije
Imam problem sa azuriranjem softvera, trenutna verzija je 5.1.50A, kad idem azurirati na 5.1.6 izbaci mi firmware corrupt.
Pošto se tek susrećem prvi put s flyme os molim pomoć, koji rom je najbolji i kako instalirati ovaj zadnji.
Imaš 3 metode opisane ovdje https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu
Pred par dana sam prvom metodom bez problema uspio nadograditi na 5.1.6.0G. Na toj verziji sve udlično OSIM što je ovaj izvorni program za slikanje i snimanje potpuno zaboravio što znači AutoFokus.
Uposjedu sam Meizu m1 note i imam jedan problem,telefon je rootan i instalirao nekoliko aplikacija kao viber,facebook,google crome i druge.. i sve je radilo super da bi mi poslali flyme update kao neka zakrpa ili sto vec malo memorije i kad sam to izvrsio,nestale su sve instaliranih aplikacija,kada sam ponovo htio instalirati iste kaze da su instalirane..kako vratiti ikonice na display.. Meizu m1 note i m2 note su isti telefoni osim sto ovaj drugi ima sd karticu i vecu bateriju..
Nema HR u zadnjem updejtu, imale su ga samo I verzije softwarea
Ove G "Global" nemaju.
Da,sve jezike..
Da,sve jezike..
Kaj sad na kraju imaju ili nemaju ??? 😀😀😀
O kojem updateu govorimo, ako je 5.1.6.0G on nema HR jezik.
O kojem updateu govorimo, ako je 5.1.6.0G on nema HR jezik.
Cek malo 5.1.6.0g je global i nema hr??
A jel mozda znate za 5.1.6.0y???
Zanimljivo mi je to što moj 5.1.6.0G nema hrvatski ali ima srpski
Upravo napravio update 5.1.6.0A ima i hrvatski jezik ...samo neznam kako se rijesiti tih silnih kineskih aplikacija i slova...
Upravo napravio update 5.1.6.0A ima i hrvatski jezik ...samo neznam kako se rijesiti tih silnih kineskih aplikacija i slova...
Root u postavkama, system app remover sa smećem ako pobrišeš slučajno nešto bitno i to je to.