LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Mitch kaže...
Virty kaže...
Feya kaže...
Virty kaže...

Jel ko kupio Nexusa 4 preko google playa?

Ako mi ga neko kupi recimo iz austrije ili njemacke (preko google playa), placam li carinu i pdv pri ulasku u lijepu nasu?

Doduse, neznam da li se mobitel salje iz amerike ili iz eu te dostavljaju li u hrvatsku.

Ako ne dostavljaju, opet mi ga moze prija poslat/dostavit.

Ima neko koju informaciju? {#}

Moj je s Google playa, nije plaćena nikakva carina, imao sam sreće da mi ga je uzeo rođak u Španjolskoj i u isto vrijeme i njegova poznanicu je išla nazad za Hrvatsku pa sam izbjegao i slanje paketa poštom. On je platio dodatnih 10€ za isporuku s Google playa na njegovu adresu.

Super, znaci nema nikakve carine osim tih 10€ (valjda je to postarina).

Cijena mobitela je u dolarima, nije valjda da to pretvore u eure 1:1? {#}

350$ i 350€ :)

Pošteno, nema šta! {#}

Steam profile: Virty
14 godina
neaktivan

Posto sam i ja nakon dugo razmisljanja odlucio da cu uzeti Nexus 4, mozete li mi preporuciti neki case za Nexus 4 koje ste vi probali i sa kojima ste zadovoljni.

Ja sam nasao ovaj flip cover u ovoj istoj prodavnici gdje uzimam i mobitel za 20KM=80kn, ali ne mogu nigdje naci neki review pa ako ga neko koristi da li mi moze reci nesto vise o njemu, da li je dobar ili los, ima li neki bolji za ove novce? Imaju jos Nilkin-ov flip cover za 30KM=120kn i imaju one silikonske maske za 10KM=40kn, ali nekako me vise privlaci ovaj flip cover jer ujedno stiti i display i pozadinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
eagle05 kaže...

Posto sam i ja nakon dugo razmisljanja odlucio da cu uzeti Nexus 4, mozete li mi preporuciti neki case za Nexus 4 koje ste vi probali i sa kojima ste zadovoljni.

Ja sam nasao ovaj flip cover u ovoj istoj prodavnici gdje uzimam i mobitel za 20KM=80kn, ali ne mogu nigdje naci neki review pa ako ga neko koristi da li mi moze reci nesto vise o njemu, da li je dobar ili los, ima li neki bolji za ove novce? Imaju jos Nilkin-ov flip cover za 30KM=120kn i imaju one silikonske maske za 10KM=40kn, ali nekako me vise privlaci ovaj flip cover jer ujedno stiti i display i pozadinu.

Moje mišljenje je sljedeće: Čemu stavljati ove covere na telefon, posebno na stražnju stranu koja je jedan od najljepših dijelova Nexusa? Meni telefon izgleda preružno s ovim coverom. Inače sam poklonik običnih futrola jer pazim na telefon i taj cover mi se nikad nije sviđao jer em poružni telefon, podeblja ga, a i dosta je nespretan za džep. Al to sam samo ja. Uzeo sam si u Tcentru običnu futrolu od 80-ak kuna i čisto me dobro služi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 21:04 (jurica_m).
13 godina
neaktivan
Ja imam Sline cover i mogu reci da je mob uzasno debel i ruzan, pa sam narucio na amazonu koznu futrolu i treba stici svaki cas, mob je lijep al te gume i gluposti ga poruzne totalno.

Mene zanima koji custom rom koristite i zasto? Nesto bih stavio malo za promjenu a nezz sto?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan

Znam da ce biti ruzniji i deblji, ali opet bolje i to nego da mi ispadne pa da staklo bude razbijeno tad bi bio jos ruzniji.

Koliko pomazu one folije za prednje i straznje staklo?

Koje su futrole najbolje tj. najbolje zastite mobitel u slucaju pada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sto se tice futrola, tu nema pravila. Kod futrole ti je najbitnije da kad telefon okrenes naopacke u futroli, da ti ne sklizne i ispadne iz futrole jer se te futrole s vremenom olabave pa bi bilo dobro kupiti neku cvrscu.
Sto se tice ROMova, ja cekam da se u potpunosti sredi RasbeanJelly ROM od Rascarla, a takodjer i cekam stabilnost Trinity kernela jer te dvije kombinacije su odlican izbor. Trinity kernel koji radi Morfic preporucuje uz svoj kernel RasbeanJelly ROM, a ovaj pak preporucuje za Trinity kernel. Upravo sam te dvije kombinacije koristio na Galaxy Nexusu i mogu reci da je dobitna kombinacija, samo treba cekati da se obje stvari srede posto je 4.3 Android tek izasao.
17 godina
odjavljen

Jel ima tko bijeli N4? Da li ima gdje izložen N4 u ZG-u da se može isprobati?

Galaxy SII I9100

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nexus 4 nisam nigdje izlozenog vidio, vjerojatno jer vipnet nema ugovor za reklamu i ostalo nexusa, bijelog u hr nema, ja sam htjeo bijelog, al vip ga nema samo crni.
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Nexus 4 nisam nigdje izlozenog vidio, vjerojatno jer vipnet nema ugovor za reklamu i ostalo nexusa, bijelog u hr nema, ja sam htjeo bijelog, al vip ga nema samo crni.

Ma mislio sam da je možda netko uzeo bijelog s njuške, jer tamo ima :)

P.S. i moj s2 je otišao, uskoro stiže N4!

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 18:05 (Kordy).
15 godina
Kordy, dobro nam dosao. Cestitke na odlicnoj kupovini.
17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Kordy, dobro nam dosao. Cestitke na odlicnoj kupovini.

Nisam još uzeo :) Ali jako je blizu.

Galaxy SII I9100
13 godina
neaktivan
Kordy takoder cestitka, ja sam takoder prodo S2 i uzeo nexus 4. Jedino sta mo fali je TW UI... Ali navikavam se.
14 godina
PC - stručnjak kaže...
Jedino sta mo fali je TW UI... Ali navikavam se.

Ništa ne fali. Kako ja znam reći "to ti je još i bolje" ;)

Planiram kupiti ovo čudo, ali me zanima par stvari:

1. Baterija - klasika (svaki dan punjenje) ili malo bolje. Pretpostavljam da je s nekim ROMom i custom kernelom više od 1 dana

2. Ima li kakvih problema? (npr. bio sam tvrdo zagrizao za HOX, ali onda pročitao cca. 10 stranica teme na forumu {#})

3. Kvaliteta izrade - znam da mu se poklopac baterije nemože maknuti (tj. uopće ne postoji) pa pretpostavljam da nema nikakvog škipanja i sl.?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
15 godina
Kordy, imao sam i ja Galaxy S2. Svakako je najbolji izbor Vanilla Android, bez ikakvih glupih aplikacija i Samsungovog sucelja koji dodatno usporava telefon. Ovako imas cisti Android i uvijek si prvi u nadogradnjama Androida.
Speedy, sto se tice baterije, standardno izdrzi jedan dan i sve ovisi koliko ga koristis. Da, situacija se poboljsava s ROMovima i kernelima najvise, a bas i cekam sad taj Trinity kernel i Rasbeanjelly ROM koji je provjerena i usudio bih se reci jedna od ponajboljih kombinacija. I na kraju kvaliteta izrade-dobro da je okvir napravljen od gume pa toliko ne klizi iz ruku. Inace, kvaliteta izrade je na vrhunskom nivou, u rangu s iPhoneom svakako. Koristio sam iPhone i znam o cemu pricam. Dakle, sve je cvrsto, nista ne skripi, a ekran niti toliko ne skuplja otiske spram drugih telefona koje sam koristio. S Nexusom nemos fulat.
17 godina
odjavljen

Jel prodaje tko mob? Imam novac ali na njuški ispod 2500 je sve prodano.

EDIT: Riješeno je i mob stiže u ponedjeljak

Galaxy SII I9100
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 18:43 (Kordy).

1 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Kakav si uzeo? Crni? Pišemo si ;)

17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Kordy kaže...

Kakav si uzeo? Crni? Pišemo si ;)

Da, crni, 16 GB

Galaxy SII I9100
14 godina
Kordy kaže...

Da, crni, 16 GB

Uredi potpis {#}

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
17 godina
odjavljen
speedy56 kaže...
Kordy kaže...

Da, crni, 16 GB

Uredi potpis {#}

Potpis uređen, mob je stigao, 4.3 OTA instaliran {#}

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Ja ću svoga piknuti ovaj vikend, najkasnije do utorka :)) Pa me zanima jeli istina da je dosta bolji od galaxya S3, te kakvo je trajanje baterije? Vidim da se baterija nemože mijenjati, ali postoji par stranica na kojima se može kupiti baterija i sav alat se dobije za mjenjanje baterije

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo ga stanje kod mene, umjereno koristenje...facebook, malo na net, nista puno, par poziva. Ja sam baterijom zadovoljan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Covjece, ja isto dobivam tak oko 3h screen on time-a (lijepo hrvatski receno), a vidim po XDA da neki ljudi imaju to stanje i jos 50 posto baterije. Ocito je stvar u igranju s ROMovima i kernelima. Ja sam jos uvijek na stocku 4.3, sve radi besprijekorno.
13 godina
neaktivan

Također stock 4.3 ... i ne zanima me ništa drugo još uvijek, sve radi super.

Jedino hoću neki fensi widget za vremensku prognozu ali ga ne mogu nači.

Svi su mi nekako pre obični.

Onako neki kao na XZ, S4 bi bio super al ne mogu tako nešto pronaći

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Probaj HD Widgets od Cloud.tv-a. Samo utipkaj u Play Store HD Widgets.
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...

Također stock 4.3 ... i ne zanima me ništa drugo još uvijek, sve radi super.

Jedino hoću neki fensi widget za vremensku prognozu ali ga ne mogu nači.

Svi su mi nekako pre obični.

Onako neki kao na XZ, S4 bi bio super al ne mogu tako nešto pronaći

Evo ti od S4 (skin za UCCW): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192099

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 10:06 (Kordy).
14 godina
neaktivan

opop danas u 17h je mobač kod mene...odmah puknem 4.3 OTA, mislim da i neću dati previše za njega...novi, zapakirani, 24 mjeseca garancija, 2600kn.. od onog čovjeka zelja98

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 14:07 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

opop danas u 17h je mobač kod mene...odmah puknem 4.3 OTA, mislim da i neću dati previše za njega...novi, zapakirani, 24 mjeseca garancija, 2600kn.. od onog čovjeka zelja98

Ja sam za svojeg dao 2500, zapakiran, star 1 dan (16GB ofc) {#}

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Evo kupio sam mob..sve super, 4,3 android na njemu..samo me živcira kad ga malo tresem cuje se kod kamere kao da leća lupka ili je to utor za sim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kod mene se nis ne cuje. Ali, ne razumijem sto ti to toliko smeta? Pa neces tresti s telefonom.
17 godina
odjavljen

Jel koristi tko Gigaset SX-763 WLAN ruter? Ja imam nekih problema s wifi-em a i na xda sam našao da se puno ljudi žali na prekidanje veze itd (vezano uz issue 40065)

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 17:07 (Kordy).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice