Evo prije dan-dva primjetio sam da mi se na navedenom mobitelu uopće ne može napuniti baterija (nikad 100%), ostavim ga punit preko noći i ništa, napuni se do jedno 70%, al se ubrzo (1-2 minute) spusti na 50%, provao sam ga punit ugašenog i opet ista stvar, resetirao ga na tvorničke postavke jer sam mislio da je do određenih aplikacija koje troše puno, ali očito nije do toga. Dal da kupujem novu bateriju ili šta da radim? Jeli se kome događao slićan problem i kako ga je riješio? Mobitel je još pod garancijom al mislim da garancija ne ide na bateriju. Molim pomoć
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mora biti da ti neće "popraviti" mobač jer baterija nije u garanciji. Odnesi ga na servis. Možda ovaj softver ima bug pa budu staviti noviji softver.
Ne mora biti da ti neće "popraviti" mobač jer baterija nije u garanciji. Odnesi ga na servis. Možda ovaj softver ima bug pa budu staviti noviji softver.
Da ali koristim najnoviji 2.1 (official) i punio sam ga ugašenog. Ništa kupit ću bateriju, a mogu ga odnjeti na servis pa nek oni vide jel 100% u beteriji problem.
Da ali koristim najnoviji 2.1 (official) i punio sam ga ugašenog. Ništa kupit ću bateriju, a mogu ga odnjeti na servis pa nek oni vide jel 100% u beteriji problem.
Ne znam..imao sam sličan problem,garancija je imala posla ;) Nije stvar baterije koliko je stvar softwera bez obzira što imaš 2.1 službeni(eclair)..neki file je sheban ili nešo nije kak spada pa nek poprave oni..ja toplo preporučam root plus prelazak na froyo 2.2. neslužbeni i to najpoznatiji utopija..