LG G2 sim kartica

poruka: 5
|
čitano: 7.059
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
LG G2 sim kartica

Pozdrav,

Imam problem oko LG-a, kupio sam nedavno rabljeni LG koji je otključan na sve mreže, ali na starom mobitelu sam imao normal sim karticu pa sam morao dat da mi daju micro sim. Kad sam ju dobio i stavio u LG, pise nema sim kartice ili neki put izbaci greška sim kartice.

Išao sam u t-com da mi pogledaju i opet su zamijenili i opet neće. Posumnjao sam na karticu, ali na mobu od prijatelja kartica radi, probao sam stavit frendovu 099 tmobile karticu u svojeg LG-a i radi, sve kartice mi rade na LG-u osim moje SIMPA kartice. Ne kuzim u cemu bi mogao biti problem i kako da riješim to?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 15:10 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 sim kartica

Svako malo budu oglasi za LG G seriju mobitela s neispravnim SIM utorom, možda si takav kupio ako je bio ispod cijene. Pogledaj još ovo:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2724803

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698621

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 sim kartica

Napomenuo sam gore da sve ostale sim kartice rade u mom mobitelu, samo ta sim kartica ne. SIM utor radi jer sve kartice rade osim te, ali i smatram da je problem ovih novih t-com kartica koje daju, daju i normal i micro i nano jedna u drugoj i onda kad stavim nutra u ladicu mislim da se stisnes nano kartica i izađe van i ne primi dobro,a samo micro sim karticu kažu da mi ne mogu dati....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
LG G2 sim kartica

Uspio sam složit, drugi link mi je pomogao sa zrakoplovnim modom... Hvala na pomoći :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G2 sim kartica
Intel Core i7 kaže...

Uspio sam složit, drugi link mi je pomogao sa zrakoplovnim modom... Hvala na pomoći :)

Cool

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice