Kupljen ukradeni mob iz inozemstva

poruka: 7
|
čitano: 5.134
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Kupio sam mobitel po nešto nižoj cijeni nego inaće od nekog lika s njuškala.Rekao je da ga je on kupio vani u Njemačkoj i nema garancije,ali je imao kutiju i sve sta inaće ide uz novi mob.Mobitel je definitivno iz Njemačke,jer ima papire na sve njem.jeziku.

Izgledalo mi je kao dobra kupnja,jer sam nešto uštedio,a dobio novi mob.

Lik je rekao da se on bavi s preprodajom i nije mi smetalo jer sam bio na dobitku.

Pitaju me svi za mob i netko mi je rekao da što ako je ukraden negdje u Njem pa me zanima jel mogu oni njega naći i jel mogu imat kakve sankcije ako se dokaže da je ukraden? Mob je nov skroz tako da i ako je ukraden,ukraden je vjerojatno iz nekakvog skladista,ne od privatne osobe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 0:29 (Josip_cobra).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kupljen ukradeni mob iz inozemstva

ako imas papire sa serijskim brojem zaboli te ona stvar i da je ukraden. i da je je ukraden u njemackoj nista ti nemogu ovdje

Prodajem Logitech G700 i G110
13 godina

Ma nemas brige osim sto nemas racun a svaki uredjaj se evidentira na ulasku u skladista preko ser.br i IMEI broja. I sto te briga ako pedantna njemacka policija zatrazi prekogranicnu pravnu suradnju,

osobito ako se radi o vecem otudjenju robe sa skladista. Lijepo nasoj policiji objasni kako si i mislio da je uredjaj ukraden i kako si jeftinije prosao i da nemas veze s sudjelovanjem u kaznenom

djelu kupnje/preprodaje robe stecene kaznenim djelom...naivac

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Josip_cobra kaže...

Pozdrav svima!

Kupio sam mobitel po nešto nižoj cijeni nego inaće od nekog lika s njuškala.Rekao je da ga je on kupio vani u Njemačkoj i nema garancije,ali je imao kutiju i sve sta inaće ide uz novi mob.Mobitel je definitivno iz Njemačke,jer ima papire na sve njem.jeziku.

Izgledalo mi je kao dobra kupnja,jer sam nešto uštedio,a dobio novi mob.

Lik je rekao da se on bavi s preprodajom i nije mi smetalo jer sam bio na dobitku.

Pitaju me svi za mob i netko mi je rekao da što ako je ukraden negdje u Njem pa me zanima jel mogu oni njega naći i jel mogu imat kakve sankcije ako se dokaže da je ukraden? Mob je nov skroz tako da i ako je ukraden,ukraden je vjerojatno iz nekakvog skladista,ne od privatne osobe.

Previše brineš, danas se mnogi mobiteli kupuju i prodaju bez papira, pogotovo jer mnogi kupe preko firme mobitele po malim cijenama, a i ovako i onako imaju pretplatu, ali garanciju dobiju na firmu, pa ako hoće prodati mobitel bez garancije moraju spustiti cijenu mobitela, i to je to.......

14 godina
Trebalo bi biti sve u redu.Jedino ako što je malo moguće-da je prijašnji vlasnik ubijen a za ubojicom se još traga.Govorim
to zato što mi je prijatelj kupio takav mob i policija ga privela i ispitivala ga od kud mu telefon koji je imala žrtva...
15 godina
ZdravkoZ kaže...
Trebalo bi biti sve u redu.Jedino ako što je malo moguće-da je prijašnji vlasnik ubijen a za ubojicom se još traga.Govorim
to zato što mi je prijatelj kupio takav mob i policija ga privela i ispitivala ga od kud mu telefon koji je imala žrtva...

e sad si malo predaleko otisao. ovdje je rijec o mogucoj kredi mobitela u drugoj drzavi a ne o ubojstvu vlasnika prijasnjeg mobitela.. kratko i jasno nemas brige i da je ukraden

Prodajem Logitech G700 i G110
13 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima :D

Sad sam miran :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice