"Kontrola" tuđih mobitela?

poruka: 31
|
čitano: 14.031
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me postoji li nekakav program za mobitel (nokiju) kojim mogu kontrolirati tuđi mobitel. Čini mi se da takvo nešto postoji ali neznam kako se zove.

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: "Kontrola" tuđih mobitela?
Brzi97 kaže...

Zanima me postoji li nekakav program za mobitel (nokiju) kojim mogu kontrolirati tuđi mobitel. Čini mi se da takvo nešto postoji ali neznam kako se zove.

Bluetoth Hack? (nezz kak se piše blutut xDD) ja sam s njime ulazio frendovima u mobove pod matematikom i pušto glazbu i zvao XXX telefone xDDDD i svi su nahebali!

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
15 godina
neaktivan

zabranjeno je postavljat takva pitanja i davat odgovore na njih

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Brzi97 kaže...

Bluetoth Hack? (nezz kak se piše blutut xDD) ja sam s njime ulazio frendovima u mobove pod matematikom i pušto glazbu i zvao XXX telefone xDDDD i svi su nahebali!

Sigurno si ponosan na sebe. Ja se nadam i bogu se molim da će mi dijete biti tako pametno.

Blesava dječurlija.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan

Posto je mato u pitanju nece zabraniti. Ionako mali puno masta ;)

16 godina
protjeran

Evo link,idem si ga ponovno skinuti!

http://gallery.mobile9.com/f/419030/

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakva ti korist kad ti imas iphone a na njemu to ne radi ;)

16 godina
protjeran
logic kaže...

A nisi računo drugi mobitel? Imam 2 broja i 2 moba koja idu samnom ajfon i nokia!

17 godina
neaktivan

Hahhahahaa

A sta bi sa slikom sto stavi u profil ;)

Pa ljudi trazili da slikas svoj iphone ;)

16 godina
neaktivan

Taj program ne radi osim ako nije upaljen bluetooth, i ako dosad nije bilo uspješnih spajanja i dodavanja u listu poznatih uređaja. Tako da i nije nešto koristan... Možda još social engeniring ili da mu samo ukradeš mobitel, bilo bi još jednostavnije?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Taj program ne radi osim ako nije upaljen bluetooth, i ako dosad nije bilo uspješnih spajanja i dodavanja u listu poznatih uređaja. Tako da i nije nešto koristan... Možda još social engeniring ili da mu samo ukradeš mobitel, bilo bi još jednostavnije?!

drugi  korisnik treba prihvatit spajanje a to neće nikad bit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 14:03 (P4k1).
16 godina

Da program djeluje samo nakon što se povežu i dodaju u uređaje(ono kad oba moba moraju utipkat šifru) uglavnom, fora je malo zezat frendove ako ne skuži da si mu ušao, mada svi moji frendovi imaju stalno ugašen bluetooth da ne troši bateriju, osim kad znaju da će ga koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Najvažnije je da imate tog korisnika kod kojeg očete uč u listi di je blutut (neznam kako da objasnim) ono kad se upiše šifra i neče tražiti potvrdu barem meni nije! imam profesoricu iz kemije i biologije tako i uđem joj ako hoću!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MAto daj sliku iphonea ;)

15 godina

To ti je stara fora... imaš više takvih programa, samo malo zaguglaj i sve ćeš naći, a imaš i na Youtube-u filmiće. Samo što onaj s kojim "puštaš muziku" neće uspjeti iz prve jer će tražiti autorizaciju... poslije toga sve radi OK. Ali možeš ti i na Linuxu instalirati razne BT programe pa vjerojatno nećeš imati tih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

iPhone mu je za staviti na stol kad je vani, Nokia mu je tu za sve ostalo. ;)

Sto se tice teme, mislim da postoji neka firma koja nudi spijunski software za mobitel.

Nesto 007 ja mislim ili nesto slicno. Ne znam tocno, guglaj malo, to sam jednom vidio al me nije previse interesiralo.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Ma to nije nikakav hack program, naime, sad dolazi ili embeed s 7 ili s BT driverima za notebook...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 14:18 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Najvažnije je da imate tog korisnika kod kojeg očete uč u listi di je blutut (neznam kako da objasnim) ono kad se upiše šifra i neče tražiti potvrdu barem meni nije! imam profesoricu iz kemije i biologije tako i uđem joj ako hoću!

Mato "Crash Override, Zero Cool, Acid Burn, The Mitnick" Ivanovac.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
odjavljen

sad ce tebi upast u mob i zvat seksifon

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
logic kaže...

MAto daj sliku iphonea ;)

vec je jednom postao,neces valjda traziti da to opet napravi :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

SmijehSmijehSmijeh nije zakonito ulazit profesorici xD

16 godina
odjavljen
wyks kaže...

Sigurno si ponosan na sebe. Ja se nadam i bogu se molim da će mi dijete biti tako pametno.

Blesava dječurlija.

Hahaha Smijeh. EPIC. Već se 10 minuta smijem, svaka ti dala!

Nego, da riješimo taj BT "hack".

1. Žrtvin BT mora biti uključen (kako da ne, svima je uključen da prije pocucla bateriju)

2. Uređaj MORA prihvatiti incoming konekciju (osim novijih mobova, sami prihvaćaju ako je uređaj na listi)

3. Većina tih BT "hackova" ne radi kako treba na 80% mobitela, pogotovo ako nisu nokia ili sony ericsson

4. Radi sa dummy OSevima, dakle bilo kakav smartphone nećete kontrolirati (Mato, iPhone Smijeh) - zapravo moža i hoćete koji, nismo previše isprobavali

5. Pošto se očito osnovnoškolci ovdje zezaju, zapamtite da ćete pokupiti koji šamar ako se budete igrali sa time Namigiva

A sad, koliko vas drži BT upaljen cijelo vrijeme?

Dobro, ti tamo u kutu, možeš spustit ruku i ugasit BT.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

a kako se ovo instalira na mob nekužim

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

pa kako ćeš nekome kontrolirat mobitel ako neznaš kako se ovo instalira

17 godina
neaktivan

Hehehehehhe

Sve haker do hakera ;)

Takvi provaljuju u CIA-u cim skuze kako se komp pali ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 17:36 (logic).
16 godina
neaktivan

aa jbg oće li iko pomoć il neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

aa jbg oće li iko pomoć il neće

pa ako si skinuo,sigurno si primjetio da je ovo java aplikacija ;)

znaci,instalira se isto kao i sve ostale java igrice aplikacije ( prebacis na mob. otvoris i instaliras )

17 godina
neaktivan
wyks kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Mato "Crash Override, Zero Cool, Acid Burn, The Mitnick" Ivanovac.

LOL Smijeh

" There is no spoon. "
17 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Brzi97 kaže...

Čovjek bi hakiro, a ne zna ni instalirati aplikaciju! LOL

Ali nebrinite ima vas hakera na ovome forumu pa što se ne povežete pa skupa neš hakujete.

Znate onu kamen do kamena...

Ali u vašem slučaju ja bih radije zaposlio tu hrpu kamenja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 23:48 (wyks).
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
Čovjek bi hakiro, a ne zna ni instalirati aplikaciju! LOL

Ali nebrinite ima vas hakera na ovome forumu pa što se ne povežete pa skupa neš hakujete.

Znate onu kamen do kamena...

Ali u vašem slučaju ja bih radije zaposlio tu hrpu kamenja.

kakav ti je ovo hack?

Ovo ti dodje kao obicni program :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice