Koji TS mobitel do 5000 kn?

poruka: 26
|
čitano: 5.987
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji mobitel?

Bok, meni treba pomoć u vezi mobitela na dodir (touch screen).

Ja želim kupiti mobitel da dodir, da su mu dobre aplikacije, da ima dobru bateriju, USB, fotoaparat s najmanje 3 megapiksela.

Cijena je najviše 5000. Inače se baš ne razumijem u takve mobitele, ali sam vidio da ljudi u mojem drušvu imaju takve mobitele i kažu da su zadovolni, pa tako sam se ja odlučio na kupnju takvog mobitela. Sad treno imam nokiu 6288 i slabo mi radi, pogotovo baterija, te moram mobitel svaki dan napuniti. Ja sam inače velik obožavatelj aplikacija na mobitelu i zato mi je važno da su aplikacije dobre.

Ako mi netko može preporučiti, biti ću mu zahvalan!

Pozdrav! Smijeh

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mobitel?

Ako zelis najbolje,onda uzmi HTC Desire...

Ali ako te vec mobiteli ne zanimaju toliko,mislim da ne bi trebao bacati pare na to!

Bolje uzmi neki slabiji,npr. HTC Legend koji uistinu odlican mobitel. A spada u sam vrh mobilne ponude,a ipak je malo jeftiniji od Desire-a.

Ove ti preporucujem jer si rekao da zelis imati brdo aplikacija,ali eto pogledaj malo i Samsung Wave koji mi se jako svidja,samo on nema ni priblizno aplikacija kao ova dva,zato jer su ovi na Android OS-u a Wave na Bada OS-u koji je nov i tek se pocinje razvijati. Samsung za njega najavljuje da ce na Samsung app-su do kraja godine imati 7000 aplikacija ;)

Ali brojke Androida su neusporedivo vece...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 10:05 (stevan94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji mobitel?

nokia n97...http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n97-32-gb-hr-meni-garmin-xt-orginal-zapakirano-oglas-534123 ...mobitel je odličan...možeš pogledat koju god oćeš recenziju i vidjet ćeš...slobodno kupi nećeš požalit!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
RE: Koji mobitel?
gjurki kaže...

nokia n97...http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n97-32-gb-hr-meni-garmin-xt-orginal-zapakirano-oglas-534123 ...mobitel je odličan...možeš pogledat koju god oćeš recenziju i vidjet ćeš...slobodno kupi nećeš požalit!

Samo to ne,ta Nokia je bugovita,ima puno boljih mobitela koji koštaju isto a dobiješ 5x više.Također preporučam HTC Desire.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
protjeran
Koji mobitel?

imam taj mobitel i još mu se nikad ništa nije dogodilo...pogledaj malo komentare tog mobitela...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Koji mobitel?

Ako si vec navikao na Nokiu i mozes jos malo sacekat, ubrzo ce doci N8, po meni izvanredan mobitel na prvi pogled, iako je Symbian u pitanju...

A inace, vrh danasnje ponude ti je u Androidu,pa bolje biraj između HTC Desire, SE X10 i Samsung galaxy S.

N97 zaboravi...

PS: Ako ti je vazna tipkovnica, onda pogledaj Motorolu Milestone, isto Android uređaj, a u svom "qwerty" rangu je najbolji izbor!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 11:08 (frenky17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo mu je stota tema kojom zeli izazavati flame war. Nemojte se paliti. Zar vam smajli na kraju ne govori nista?

:)
16 godina
Koji mobitel?

iPhone 4

Apple rulz!!!
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji mobitel?

Samo nemoj N97 kupit,bit ce ti zao.

Stisni HVALA nije teško.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
power_user kaže...

iPhone 4

mislim da taj iphone košta više od 5000kn

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
15 godina
neaktivan

http://samsung.mobil.hr/S5620_Monte/

Samsung Monte

Za mene je on fenomenalan

P.S.SVATKO IMA SVOJE MIŠLJENJE!(USPUT:JAVI KOJI SI KUPIO/LA)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
Koji mobitel?

,,,and the Flame War begins.

:kokice: 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
im your best friend kaže...

Samsung Monte

Nece javiti jer samo spama ovdje i otvara naloge i teme istog sadrzaja. Pravi se mutav i uziva u svadjaju drugih.

15 godina
protjeran
Koji mobitel?

Samo izbjegavaj Nokiu i Soni Erikson.

Stisni HVALA nije teško.

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...
im your best friend kaže...

Samsung Monte

Nece javiti jer samo spama ovdje i otvara naloge i teme istog sadrzaja. Pravi se mutav i uziva u svadjaju drugih.

U pravu si. Ovu temu treba zakljucati.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
Johnny Jump kaže...

Hahahah rekao si mu da izbjegava 2 najbolje i najkvalitetnije marke.

15 godina
protjeran
lukavg kaže...
Johnny Jump kaže...

Hahahah rekao si mu da izbjegava 2 najbolje i najkvalitetnije marke.

A dobro mene su izdala oba.

Stisni HVALA nije teško.
15 godina

Iphone 3gs ako su ti važne aplikacije(no s tim mobitelom onoliko koliko ćeš dobit toliko ćeš i izgubit)...za sve ostalo preporučio bi se x10,ima fenomenalan ekran i isto puno cool aplikacija ili htc desier...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 15:08 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bilo koji, samo gledaj da ima što veću antenu.

broj i kvaliteta aplikacija ovisi o dužini antene.

Worry gives a small thing a big shadow.

13 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Koji TS mobitel do 5000 kn?
magicmist kaže...

Ide u arhivu kralju :)

15 godina
neaktivan
magicmist kaže...

Slažem se, ali također bi trebalo paziti da ima monokromatski ekranCool

15 godina
neaktivan

Ljudi hvala vam na savjetima. Meni se od vaših preporuka svidio HTC Desire i o njemu sam čitao u jednom broju BUG-a.

Meni je važno da su dobre aplikacije jer znam da moj prijatelj ima neku nokiu koja ima katastrofa aplikacije-njemu su slike i video u jednom folderu.

Sviđa mi se iphone, te sam ga našao u T-mobile za 4000 (16 G), ali se malo bojim da je "drugačiji" od ostalih na dodir (TS).

A što mislite za sony ericsson xperia x10? Kakve aplikacije ima on?

Pozdrav!

P.S.- Molim da mi se javi na private message onaj tko ima iphone ili xperia ili HTC Desire. Imam par pitanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno757 kaže...

Ljudi hvala vam na savjetima. Meni se od vaših preporuka svidio HTC Desire i o njemu sam čitao u jednom broju BUG-a.

Meni je važno da su dobre aplikacije jer znam da moj prijatelj ima neku nokiu koja  ima katastrofa aplikacije-njemu su slike i video u jednom folderu.

Sviđa mi se iphone, te sam ga našao u T-mobile za 4000 (16  G), ali se malo bojim  da je "drugačiji" od ostalih na dodir (TS).

A što mislite za sony ericsson xperia  x10? Kakve aplikacije ima on?

Pozdrav!

P.S.- Molim da mi se javi na private message onaj tko ima iphone ili xperia ili HTC Desire. Imam par pitanja.

Dobro, pa zasto ne odes u ducan i isprobas te mobitele? Ja sam ih sve isprobao i meni je iphone najbolji, a tebi mozda nece biti.Desire ima brzi procesor, ali mi nije legao i ruzan je, a x10 mi ne djeluje bas neka kvaliteta i sucelje mi isto nije leglo.Naravno ovo je subjektivno misljenje.Mislim bilo bi glupo da je svima isti mobitel super.Vjerovatno ce se sad javiti neki iphone mrzitelji, ali neka i opet kazem ovo je moje misljenje.

17 godina
neaktivan
Zato sto je trol i ne treba mu telefon uopste
15 godina
neaktivan

1.Baš sam mislio otići za par dana pogledati mobitele.

2.Zašto ti logic misliš da ne kupujem mobitel nego da pokušavam neke posvađati?

Nisi mi jasan jer ne razumiješ da želim mišljenje ljudi za kupnju mobitela.

Ja nisam netko tko bi posvađao ljude preko foruma, daj malo razmisli da je to glupo!

Ja sam želio mišljenje, a to što si ti krivo mislio me nije briga. Predlažem ti da prestaneš pisati gluposti, jer će ti to udariti o glavu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony Ericsson Vivaz bi bio moj izbor.Mislim da ima sve što treba.Ili neki drugi,ali mogu ti reći da ja više nikad neću kupovati ništa osim sony ericssona.

U3PM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice