Koji tiuchscreen da kupim u ducanu,sa nekom normalnom cijenom,za sada se dvoumim izmedju LG Arene i Nokije 5800? ako preporucujete neki treci napisite,svaki komentar je dobrodosao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već imaš temu u kojoj se raspravlja o tome. uglavnom ljudi preporučuju Nokiu 5800 zbog većeg ekrana i boljeg OS-a, a ja sam jedan od tih jer je posjedujem i zadovoljan sam.
Po meni ti je dosta bolja Arena. 
Slazem se da je nokija bolja,ima extra OS. Jedva cekam da je dobijem,mada vec polako gubim zivce,ali danas sam opet zvao i rekli su da dobijaju nove telefone za 2 dana i da ce im 5800 vjerovatno doci. Moja preporuka uzmi Nokiju!!!
Preporucam LG :-)
Lg-shit opcenito pogledaj komentare na ostalim forumima pa ces nac da su ugl. lg mobiteli shift
Lg-shit opcenito pogledaj komentare na ostalim forumima pa ces nac da su ugl. lg mobiteli shift
Kaj su shit ili shift??? :-)
Sto je pjesnik htio reci?
Imam nokiu xm5800, i šta reći osim da ju preporučam.
Sa firmware-om v31 doslovce leti, a u bližoj budućnosti će izaći i navodno jedan big firmware koji će dodati kinetic scrolling, gadgete i ispravit bug-ove preostale.
Sa firmware-om v31 doslovce leti, a u bližoj budućnosti će izaći i navodno jedan big firmware koji će dodati kinetic scrolling, gadgete i ispravit bug-ove preostale.
LOL
Nokia je izgleda pocela izdavat mobitele u beta verzijama, kolko imaju bugova :-)
LOL
Nokia je izgleda pocela izdavat mobitele u beta verzijama, kolko imaju bugova :-)
N97 nema, ni ove novije.
Xm5800 je prvi touchscreen napravljen brzopleto očito, ali nije loše ispao. Debelo su kasnili na tržište TS-a.