Koji mobitel odabrati??

poruka: 26
|
čitano: 4.542
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji mobitel odabrati??

Evo ovako..nakon tri godine opet krećem u kupnju mobitela(imao sam samsung E840).

Budžet mi je 2000kn..preporučite mi neke mobitele koji su best buy u toj klasi...

Mogu biti touch,klizni..

Najviše za oko su mi zapeli iphone(3gs 8gb),lg arena,Nokia n95

Što da pazim pri kupnji iphona i sl..hvala unaprijed svima na odgovorima

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Koji mobitel odabrati??

Poslusaj me, kupi onaj koji ti se svidja i nemas problema.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji mobitel odabrati??

Za sta ti mobitel najvise služi?

Dali trebas puno memorije?

Dali trebas dobu kameru?

Dali ti je bitno trajanje baterije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji mobitel odabrati??
CROifer kaže...

Dali trebas dobu kameru?

Koristio bi mi za sve..od interneta(wlan) pa do muzike i ostaloga...memorija nije bitna ali neću da imam 2gb...najmanje 8gb.......kamera mi je najmanje bitna...a baterija da traje 2-3 dana... što mi preporučujete ??

16 godina
odjavljen
Hrvojestr kaže...
CROifer kaže...

Dali trebas dobu kameru?

Koristio bi mi za sve..od interneta(wlan) pa do muzike i ostaloga...memorija nije bitna ali neću da imam 2gb...najmanje 8gb.......kamera mi je najmanje bitna...a baterija da traje 2-3 dana... što mi preporučujete ??

Uzmi Nokiu XM 5800 i mirna Bosna. Uz nju dobiješ memorijsku 8 Gb, ima wifi, ima i par problema ali tebi nebitno.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
neaktivan
Koji mobitel odabrati??

Pa u biti je sve isto jedino treba da se odlucis koju ces platformu...symbian,android,windows mobile...?

Android- Htc Hero a od ovih najjeftinijih LG Optimus

Symbian- Evo pogledaj ovo novu nokiju C6 ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Iphone za internet 5/5

N95 za internet 1.5/5

Muzika na N95 i Iphoneu 5/5

Memorija na N95 i Iphoneu 5/5

Kamera na Iphoneu 2/5

Kamera na N95 5/5

BATERIJA NA N95 5/5

BATERIJA NA IPHONEU 1.5/5 traje 1 dan!

Ova dva monitela sam imao tako da cu ti samo za njih reci.

16 godina
neaktivan
Koji mobitel odabrati??
e to sam trazio......zanima me jos jel mi se isplati uzeti iphone na crno...naravno s garancijom...kako to ide.....sto im znaci da je otklljucan...dali je i pobjegao iz zatvora...moze par uputa za kupnju :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
e to sam trazio......zanima me jos jel mi se isplati uzeti iphone na crno...naravno s garancijom...kako to ide.....sto im znaci da je otklljucan...dali je i pobjegao iz zatvora...moze par uputa za kupnju :)

Isplati se kupiti preko oglasa sa garancijom,ako je zapakiran isto je kao i u ducanu!

16 godina
neaktivan
super...onda cu tako i napraviti...a sto znaci da je otkljucan...dali se nakon nekog vremena ili upgreada softwera moze zakljucati sam od sebe ili slicno
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...
super...onda cu tako i napraviti...a sto znaci da je otkljucan...dali se nakon nekog vremena ili upgreada softwera moze zakljucati sam od sebe ili slicno

To ne znam,nisam ga otkljucao a i ne zanima me hakanje mobitela.

16 godina
neaktivan
Koji mobitel odabrati??

uzmi apple ali obvezno 3gs, 4 g ionako ne valja

osobno radim u prodaji ht-a i ništa se ne mjeri s istim osim hd2 htc koji je preskup

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji mobitel odabrati??

Da zaboravio sam napomenuti 3GS obavezno,HD2 je super ali touchscreen zna stvarat muke.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
da naravno njega sam i mislio..puno hvala vam....ma ne bavim se ni ja time...nije to za mene...jos treba naci dobar oglas i moj je... :)
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Tvornički otključan iPhone možeš korisiti sa SIM karticom bilo kojeg operatera. Ukoliko nije otključana verzija i iz Hrvatske je (T-mobile) onda ga možeš korisiti samo sa njihovom karticom ali ga isto tako možeš i otključati.

Nemože se zaključati updateom iOS-a.

16 godina
neaktivan
e to me zanimalo...znaci glavno da odma pri kupnji isprobam jel radi na moju sim karticu...znaci os mogu nadogradit bez straha...a sta se dobije jailbreakom..da li je stetno za mob i jel se moze unistiti mob tako...jel se gubh garancija...
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
e to me zanimalo...znaci glavno da odma pri kupnji isprobam jel radi na moju sim karticu...znaci os mogu nadogradit bez straha...a sta se dobije jailbreakom..da li je stetno za mob i jel se moze unistiti mob tako...jel se gubh garancija...

Jailbreak ti služi za dodavanje nekih opcija/aplikacija koje Apple ne odobrava, isto tako služi i za instaliranje crackiranih aplikacija...

iPhone je jednostavno mobitel koji nemožeš **ebati. Ako ti ikada nešto i krivo krene jendnostavno napraviš restore i sve ti se vrati kako je bilo (pod uvjetom da postoji backup koji se automatski radi prilikom svakog syncanja)

Garanciju neceš izgubiti jer je nemoguce utvrditi jeli uredaj jailbreakan nakon restora ;)

16 godina
neaktivan
hvala ti puno...to je mobitel koji sigurno uzimam...
16 godina
neaktivan
sicky666 kaže...

osobno radim u prodaji ht-a i ništa se ne mjeri s istim osim hd2 htc koji je preskup

zasto ne?

antena se sredi s onim gumenim kucistem i u cemu je problem?

16 godina
sicky666 kaže...

Ovo boldano je u najmanju ruku smijesno, to je odlican mobitel, samo sto je preskup, barem kod nas, u Americi se sigurno prođe bezbolnije...

A i izjava da su 3 gs i HD2 najbolji mobiteli dovoljno govori...

15 godina
neaktivan

ja bih kupio iphone 3gs, pa neznam koji i gdje tarifu uzeti, neku u kojoj mob dodje do 300kn a i da mjesecna rata nije nesto visa od 100kn, koja bi to bila tarifa?

15 godina

Mislim da takve nema preporucam ti ako ces kupiti 3GS sacekas jos nekoliko dana jel izlati Iphone 4  24.9.2010(neslužbeno) i onda ce ti se cijene zamijeniti to jest cijena 3gs-a ce pasti! Isto tako mislim da ti je najbolje uzeti preko oglasnika novi zapakiran za 2000kn(pretpostavljam da ce cijena biti toliko pri izlasku iphona 4) ili ako ces u tarifi onda najnoviji a tarife si pogledaj tu

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=APIPHONE3GS8GBB

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan

kad bi imao 500 kn mjesecno viska uzeo bih za 1kn, ali je nemam niti onih 160kn

16 godina
Dom031 kaže...
Hrvojestr kaže...

Tvornički otključan iPhone možeš korisiti sa SIM karticom bilo kojeg operatera. Ukoliko nije otključana verzija i iz Hrvatske je (T-mobile) onda ga možeš korisiti samo sa njihovom karticom ali ga isto tako možeš i otključati.

Nemože se zaključati updateom iOS-a.

ZAKLJUČAVA SE UPADTEOM OSa.

Volim jabuke :)
16 godina
Koji mobitel odabrati??

Prvo,ja nikad ne bi dao 2000kn za tako glupu stvar kao što je mobitel. Drugo,kad implementiraju tuš u njega,onda možda kupim neki StupidPhone,pardon SmartPhone...

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 15:42 (BlackMoon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Hrvojestr kaže...

Evo ovako..nakon tri godine opet krećem u kupnju mobitela(imao sam samsung E840).

Budžet mi je 2000kn..preporučite mi neke mobitele koji su best buy u toj klasi...

Mogu biti touch,klizni..

Najviše za oko su mi zapeli iphone(3gs 8gb),lg arena,Nokia n95

Što da pazim pri kupnji iphona i sl..hvala unaprijed svima na odgovorima

Inace ja bi da SAD kupujem kupio Samsung wave preko oglasnika!

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice