Teda pratim vec godinama, inace ne recenzira mobitele i ovaj mob ga je ocito dosta zainteresirao kada ga je odlucio testirati.
Nod, kako ti se cini brzina verzije Gcam koju ti koristis?
Dok sam imao taj mob nijedna verzija Gcam nije pouzdano radila sa svim kamerama.
Nasao sam jednu verziju koja je radila samo sa glavnom i ta je bila bar 2X brza od stock kamere tako da nije mozda iskljucivi krivac procesor za brzinu procesiranja 27MP fotki i pogotovo onih od 108MP.
Kako ti se cini AF na toj verziji Gcam koju koristis, meni je i to bilo znatno bolje nego na stock.
Koristim Urnyx 1.6 i radi sa svim kamerama. Za sve kamere vrijedi da hdr+ okida instantno fotku za fotkom, a obrada se odvija u pozadini, a za hdr++ (enhanced, 25 frameova) okidanje tranje 1-2 sekunde ovisi o sceni i odmah se može iduća okinuti, obrada opet u pozadini. Jedino što se ne mogu odmah mijenjati objektivi npr ako fotkam s 1x, ne mogu instantno prebaciti na 3.7x nego moram pričekati par sekundi da završi obarad fotke u pozadini i tek se onda prebaci na 3.7x. Za af nemam zamjerki, radi brzo, nisam detaljno uspoređivao sa stock, a na pomoćnim kamerama radi, ali ne toliko brzo

Halo Bing! Kako bratac?