Očekivao sam malo više, ali nije loše. Jako solidno.
Jedino mi skin tone na par fotki djeluje jako čudno...
Očekivao sam malo više, ali nije loše. Jako solidno.
Jedino mi skin tone na par fotki djeluje jako čudno...
OIS mi se sviđa mislim da je do 4 ili 6s, a za te stvari treba stativ, dok kod P20 pro iz ruke pucaš..
iPhone 4s je imao odlicne fotke u to vrijeme. Iako mi je ostalo u sjecanju da ima Sony senzor
Mhmmm, nasao sam neke clanke da iphone 4 koristi OV5642. Iako ne moraju svi ov senzori biti losi, u redmi 5+/mi a1 je cisto okej senzor, cak i u11 koristi ov 1/2.5" senzor tako da je samo bitna velicina senzora :)
6:25 ako ne ucita tocno vrijeme, pogledajte 4k stabilizaciju (EIS), pred par str smo komentirali kako ne radi na 4k, ali izgleda da moze radit. Gj xiaomi :)
Ovaj zadnji je po velični iznad ovog u P20 Pro (1/1.7"). mislim da je za stepenicu niži od onog u Panasonicu CM1 koji ima ogromni 1" senzor..
https://newatlas.com/camera-sensor-size-guide/26684/#p206324
Pa to je u nekoj mojoj "teoriji" kao 12mp sa 1.50um, to je samo moja teorija sada kada razmisljam. :D
Hm, ja sam nekakvog misljenja da bi to xiaomi mogao stavit u neki flagship , samo kada i koji to je pitanje vremena..
Nekaj sam pobrkal onda, malo je manji od 1/1.7"..
1/2"=6.4x4.8mm
32mm2
Nekaj sam pobrkal onda, malo je manji od 1/1.7"..
1/2"=6.4x4.8mm
Upravo tako, velicinom je taman izmedju senzora u P20 PRO i HTC 10 koji ima 1/2.3.
Mhmmm, nasao sam neke clanke da iphone 4 koristi OV5642. Iako ne moraju svi ov senzori biti losi, u redmi 5+/mi a1 je cisto okej senzor, cak i u11 koristi ov 1/2.5" senzor tako da je samo bitna velicina senzora :)
Odakle ti to da U11 koristi Omnivision?
U11 koristi Sony IMX 362.
Wow ovdje se baš dobro vidi koliko je odlična kamera.
Strpiti ću se do izlaska Mate 20 Pro, imati će iste kamere sa meni prihvatljivijim dizajnom bez notcha i sa pozadinskim čitačem otiska