Molim vas pomoc kako da stavim hrvatski menu na nokiu 3650?Sam Bez da nosim u servis nisam budala samo da mi neko kaze kako i skojm programima nedam lopinama pare!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uzmeš odeš na nokijinu stranicu, skineš novi firmware sa hrvatskim IMEIom (moraš pitati nekoga s ISTIM MOBITELOM KUPLJENIM U HR - NE NA CRNO). Spojiš mob i instaliraš, ali problem je to što je to puno nesigurnije od orginalne instalacije. Topla preporuka: Odnesi na serivs.
Kao sto kaze kolega iznad, na servis :) Ali ako se zelis sam igrati, onda moras skinuti Nemesis software i promijeniti PRODUCT CODE u onaj za BALKAN. Eh to ces morat malo prokopati po netu da ga nadjes... i kad to promijenis, samo update softwarea i to je to :) To je ukratko ovako...
Pozdrav!
Provjerio sam ti, uopće nemaš Phone Software Update opciju na Nokijinim stranicama Download and Support za mobitele za model N3650.
Znači zaboravi NSS (Nemesis) aplikaciju i balkanske Product Code-ove.
Baš šteta, inače je vrlo jednostavno, ja sam to napravio na svojoj N95, ne može biti jednostavnije, i možeš biti totalni informatički neznalica, kao ja, i napraviš!
Pa ako ti nije baš nemoguće financijski nabavi si neki noviji Symbian telefon, ima jeftinih na Njuškalu koliko hoćeš!
Predlažem N6630, ako ti se sviđa N3650 i ovaj će, jeftin je polovni a odličan, nikad ga neću prežaliti, a provjerio sam ti, za njega imaš Phone Software Update opciju!
Zdravo živo!
Hvala svima na trudu bum probo proceprkat jos ,o novom mobu ne razmislja jel mi ovaj odlicno sluzi imam 512mb karticu stavio sam si mp3 player i tak da sluzi svrsi puknem si pjesme i filmice sve stane:) aj molim vas ak neko zna nek stavi stranicu s nekim programima za moju nokiu hvala svima!HCSC je stavio nesto sam vidio sam dajte jos linkica ;)
S ove stranice skidam sve programe za nokie, a ima i za ostale, ali nokia je privilegirana . LINK - KLIKNI ME
BTW: Imao sam Nokiu 6600 i odma prvi tjedan mi je memorijska zablokirala (ja sam bio kriv - ali kažeš samo se od sebe ) i nosio sam ga na servis (bio je pod jamstvom) i čovjek je pogledao, zamjenio mi memorijsku i rekao je da ostavim mob kod njega do sutra. Ja ostavio kad ono sutra dobio sam izbornik na hrvatskom
- naravno besplatno.