Kako instalirati ovaj GUI na Android

poruka: 10
|
čitano: 3.824
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U potrazi sam za nekim lijepim launcherom odnosno UI za svoj LG P350 te sam naletio na ovaj GUI. Skinuo sam ga, ali on ne sadrzi nikakav .apk kako bih ga mogao instalirati na uredaj. Moze li mi netko pomoci i reci kako instalirati? Unaprijed hvala!

Link: http://www.webdesignshock.com/free-photoshop-android-interface-gui/ 

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako instalirati ovaj GUI na Android
Bazen21 kaže...

U potrazi sam za nekim lijepim launcherom odnosno UI za svoj LG P350 te sam naletio na ovaj GUI. Skinuo sam ga, ali on ne sadrzi nikakav .apk kako bih ga mogao instalirati na uredaj. Moze li mi netko pomoci i reci kako instalirati? Unaprijed hvala!

hahahahahahahhahahahahaha, odavno se nisam ovako nasmijao. Ti si samo skinuo .psd fajl, to jest neki photoshop dokument.

15 godina
neaktivan

A to sam i ja skuzio, jbg neznam kolega, mogu li kako taj .psd file pretvoriti u .apk kako bih ga mogao instalirati kao launcher na mobitel?

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
to kao da hoces promjenit pdf u mp4. drugim rijecima nemoguce..
14 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...

Može netko reći koji je mobitel s prve slike na linku?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
neaktivan

Datoteka koju si skinuo je Photoshop datoteka koja služi za prezentacije, promotivne materijale i slično. Znači, kad netko želi napraviti sliku Android mobitela, da ne mora crtati cijeli GUI ispočetka, posluži se ovime jer to u sebi ima već 99% stvari koje se mogu nać na Androidu nacrtano, s time da se čak mogu i proizvoljne vrijenosti stavljati u polja itd. Znači, ovo je ništa više nego predložak za sliku, nikakav GUI koji se može instalirati ili bilo što takvoga i sa stvarnim Androidom nema veze.

Što se tiče Android GUI-a, mislim da ćeš teško pronaći .apk datoteku koja ti izmjeni cijeli interface. Ispravite me ako griješim, ali mislim da bi za takav jedan 'overhaul' ipak trebalo staviti custom ROM. Tako da bi ti ja preporučio da ukoliko stvarno želiš drugačiji izgled, otiđi lijepo na XDA i prouči što se tamo nudi.

14 godina
tako je
17 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Bazen21 kaže...

Može netko reći koji je mobitel s prve slike na linku?

HTC Hero

Mob je iz 2009, već je u zastari :)

milin kaže...

Datoteka koju si skinuo je Photoshop datoteka koja služi za prezentacije, promotivne materijale i slično. Znači, kad netko želi napraviti sliku Android mobitela, da ne mora crtati cijeli GUI ispočetka, posluži se ovime jer to u sebi ima već 99% stvari koje se mogu nać na Androidu nacrtano, s time da se čak mogu i proizvoljne vrijenosti stavljati u polja itd. Znači, ovo je ništa više nego predložak za sliku, nikakav GUI koji se može instalirati ili bilo što takvoga i sa stvarnim Androidom nema veze.

Što se tiče Android GUI-a, mislim da ćeš teško pronaći .apk datoteku koja ti izmjeni cijeli interface. Ispravite me ako griješim, ali mislim da bi za takav jedan 'overhaul' ipak trebalo staviti custom ROM. Tako da bi ti ja preporučio da ukoliko stvarno želiš drugačiji izgled, otiđi lijepo na XDA i prouči što se tamo nudi.

PSD je ko .doc od Worda, .eml od Outlook Expressa itd.

Dakle Photoshop Document koji podržava fotošopove opcije :)

Istina, trebalo bi duboko zadrti u softver da bi se cijeli look promijenio.

@autor teme

Ne možeš staviti HTC Sense na LG mobitel (HTC Sense je sučelje koje vidiš na onim slikama, dolazi samo i jedino sa HTC mobitelima).

Lipstick junkie be funky all he wanty
14 godina
il si skini go luncer, on ti stavlja temu na phone , al ima ih jako puno ,mozes buirat ..
15 godina
neaktivan

E hvala frende, nisam bas citao tekst s linka, vec sam samo vidio link za download i neko spominjanje Launchera paa

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice