K850i problem

poruka: 6
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
K850i problem

trebam pomoć. Priključim mobitel na usb i sad hoću stavit muziku na njega i pojavi mi se poruka:"Cannot copy ....The device has either stopped responding or has been disconnetcted.".Mislio sam da nešto ne valja s memorijskom, pa sam stavio drugu i opet ista poruka. što da napravim??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
K850i problem

Da ti nije mozda memorijska puna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: K850i problem
joehrv kaže...

trebam pomoć. Priključim mobitel na usb i sad hoću stavit muziku na njega i pojavi mi se poruka:"Cannot copy ....The device has either stopped responding or has been disconnetcted.".Mislio sam da nešto ne valja s memorijskom, pa sam stavio drugu i opet ista poruka. što da napravim??

Meni se to znalo na k750i pokazat i problem je bio u konektoru za usb, probaj lagano pomicat lijevo-desno konektor kad spojiš.

15 godina
neaktivan
K850i problem

nije problem u konektoru, zato kaj kad ja priključim usb, pojavi mi se ono da odaberm modemski rad itd. i ja odaberm i sve super radi i onda se pojavi da odaberm memorijsku karticu ili memoriju mobitela. Odaberem nekaj od toga i hoću stavit pjesmu i pojavi mi se ova poruka.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
K850i problem

Moraš odabrati prijenos podataka a ne modemski rad. Ako ne uspije onda update preko SEUS-a.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
K850i problem

nije update pomogo, jel možda nekaj s windowsima?? Zato kaj na drugom kompu mogu stavljat noramlno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice