K800i pitanje

poruka: 3
|
čitano: 1.202
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
K800i pitanje

Za koliko mogu prodati k800i sto vi mislite star mi je 2-3 mjeseca mislim kupiti lg cookie....

tmobile mreza ali je tele2 prijenos broja napravljen......ugl TELE2 mreza.....pao mi je 2 puta ali se nista ne vidi......platio sam ga 900kn

Imam u njega jos micro sd 2gb

I sto mislite koliko para mogu dobit? probat cu ovome liku za 500-600kn prodati on misli da sam ga kupio prije 10 dana =)

Fc Barcelona

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: K800i pitanje

Ako ima papire,kutije kbalova i sve to i ako je spoljasno dobro ocuvan mozes ici do -30% (max) od cijene koja je momentalno u legalnoj ponudi a ne na "sivo". Dakle za polaziste uzimas cijenu koja je u slobodnoj prodaji. Ne nasedaj da je "u njemackoj 40 eur."

Ispd toga jednostavno se ne isplati i "daj ga deci da se igraju" :)

600 kuna je oko 80 eur. ? Ako da,onda je to sasvim fer cijena za K800. Imaj u vidu da nakon njega je K810 koj se moze naci po istoj cijeni

Samo pazi da ti ne provali onaj sakriveni meni pa da vidi total call time

A competent and self-confident person is incapable of jealousy in anything. Jealousy is invariably a symptom of neurotic insecurity Lazarus Long
16 godina
neaktivan
RE: K800i pitanje

Sve legalno papire,kutiju,kabel za punjenje,usb kabel........nece 100 posto uc u total call time....njemu je to samo za muziku i za nazvat nekoga =)

Fc Barcelona
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice