Jailbreak na Iphone 4

poruka: 9
|
čitano: 2.894
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Jailbreak na Iphone 4
Imam iphone 4 i sad me zanima jailbreak da napravim, medutim znam ako to napravim da gubim garanciju, pa me zanima jel ako slucajno sto bude jel mogu iphone vratit na pocetno sve Kao sto je bilo radi servisa da neskuzu?? Help

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jailbreak na Iphone 4

Možeš, a to ćeš uraditi tako da spojiš mob. na rač. i u iTunes-u odabereš opciju Update my phone softver(nisam 100% siguran da se ovako zove) i na mob-u ćeš imat tvornički originalan softver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jailbreak na Iphone 4
Jesi sto posto sigiran?? Da nestavim pa da garancija ode :-/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jailbreak na Iphone 4
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/iphone-4-421-jailbreak/81855.aspx
Bilo je na forumu još par tema pa se raspitaj.
14 godina
neaktivan
RE: Jailbreak na Iphone 4

Mislim da moraš riskirat.Ako ga jailbrekaš i ako ti krepa ekran nemožeš napraviti update ni recovery.Ja isto imam takav iphone i s njim nikad nisam imao problema tako da bi ga ja jailbrekao a i moj je jailbrekan.

15 godina
neaktivan
Jailbreak na Iphone 4
a vidjet cu :-/ ali hvala na odgovorima :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jailbreak na Iphone 4

Pomoc! Imam iPhone4 32GB koji je tvornicki otkljucan, no zanima me jailbreak! Ako ga jailbreak-ujem hoce li se zakljucati SIM i ako kasnije htjednem raditi sistem update, da li  je moguce da se zakljuca SIM i da li je moguce bez problema update-ovati sistem bez obzira na jailbreak (znam da gubim jailbreak updateovanjem)? Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Jailbreak na Iphone 4
Escobar_85 kaže...

Pomoc! Imam iPhone4 32GB koji je tvornicki otkljucan, no zanima me jailbreak! Ako ga jailbreak-ujem hoce li se zakljucati SIM i ako kasnije htjednem raditi sistem update, da li  je moguce da se zakljuca SIM i da li je moguce bez problema update-ovati sistem bez obzira na jailbreak (znam da gubim jailbreak updateovanjem)? Hvala unaprijed!

Nece se zakljucat, samo sibaj.

Mozes apdejtat normalno, jedino ce JB nestat.

http://isvijet.com.hr
13 godina
Jailbreak na Iphone 4
Ljudi nebojte se jailbreaka sta vam je... Cak apple ne tuzi tvorce jailbreak softvera vise...
ak ti se kaj pokvari resetiras bez po frke i nema ni traga jailbreaku... Jedino ak ti umre port za punjenje onda si ga na*ebo
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice