Isplati li se ovo?

poruka: 6
|
čitano: 2.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ijmad

Dali se isplati kupiti laptop za 1500 kn i neki mob za1500, ili da radije kupim iphone 4 za 3000? Molim vas da mi cim prije odgovorite..E da imam doma xbox360 tako da mi laptop sluzi za net i pokoju stariju igru jer za te pare nemogu dobit dobar laptop

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ijmad
bancic123 kaže...

Dali se isplati kupiti laptop za 1500 kn i neki mob za1500, ili da radije kupim iphone 4 za 3000? Molim vas da mi cim prije odgovorite..E da imam doma xbox360 tako da mi laptop sluzi za net i pokoju stariju igru jer za te pare nemogu dobit dobar laptop

Sta mi znamo sto ti hoces,sto ti se svida i na sto se palis.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Isplati li se ovo?

Prvo koristi dugme edit u uredi post a ne dva puta otvaras istu temu...drugo uradi sta ti zelis a ne sta ti mi kazemo...ali da ces naci laptop za 1500kn da valja icemu tesko a da nije polovan, a polovan laptop da uzimas je malo rizicno

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ijmad
Iako nikad nisam koristio Apple proizvode, moj odabir je iPhone 4. Meni je Android telefon skoro zamjenio komp, valjda ce i tebi iPhone biti bolje rijesenje od laptopa. Jednostavnije je ;).
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
Isplati li se ovo?

možda zvuči malo smiješno,ali iPhone 4 ili bilo koji drugi smartphone koji košta 3000 kn će ti raditi bolje i brže nego laptop koji dobiješ za tu cijenu (1500kn),jako je upitno kakav laptop možeš naći za 1500kn a da je novi,a polovni je malo rizično uzimati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 22:27 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Isplati li se ovo?

Uzmi iPhone 4,ali ja bi isto isao samo na novo. Ako vec hoces da ustedis i kupis mob za 1500kn tesko ces naci laptop da valja za te pare,a to je vec sve polovno i max. iskoristeno :)

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice