Iphone3g problem sa bootloaderom

poruka: 3
|
čitano: 1.344
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Iphone3g problem sa bootloaderom

Pozdrav, napravio sam jailbreak iphone3g i sve je to lijepo funkcioniralo i radili su svi programi i igre, međutim nešto mi se telefon zblokao pa sam mu napravio restore, međutim napravio sam kobnu pogrešku dopustio sam da napravi restore ali preko applea što je kasnije rezultiralo povećanjem bootloader verzije sa 5.08 na 6.04, tako da yellosnow ne podrzava v6.04, nemogu napraviti downgrade zbog tog bootloader-a, znaci firmware bi trebao biti v2.28 bootloader v5.08, a moj je 2.30.3 bootloader v6.04, trazio sam malo po forumu i kazu da je za sada nemoguce napraviti downgrade sa bootloadera 6.04 na 5.08, pa me zanima jel iko ima kakvo rješenje ili da čekam os 3.0, hvala

 

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Iphone3g problem sa bootloaderom

Zaboravi na unlock!

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
RE: Iphone3g problem sa bootloaderom

A ništa, zeznio si stvar. Bootloader ti je stvar s kojom se ne trebaš igrati - ode bootloader, ode mob. I kad bude moguće downgrade (ako), onda će opet postojati velika mogućnost da ostaneš s ciglom ("brick"), jer, zamisli, u pol procesa se nešto dogodi - ti ostaneš bez bootloadera (ili koruptiranim), i sad više ne možeš ni upaliti mob (ni DFU, ništa, mrtvo). Onda imaš lijepu ciglu od nekoliko tisuća kuna. I još nešto, yellowsn0w nema veze s bootloaderom, njemu je basedband važan. A sad to što si zeznio baseband (tj. updateao ga) ti je pouka za ubuduće.

A sad, za 2.30.3 ti sigurno neće izaći yellowsn0w, jer su radovi za taj baseband obustavljeni kad je najavljen iPhone OS 3.0.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice