Iphone3g [Network problem] pomoc!!

poruka: 8
|
čitano: 2.226
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci imam problem..

Radi se o iphoneu 3G 8GB..

Jailbreako sam iphone i unlocko...na verziju 4.1 Firmware pise: 05.15.04. Normalno sve radi i sada vidim da gore u lijevome kutu pise No Service, pogledao sam na youtubu i odvelo me do cydie kada sam pokusao uci u nju izbacilo mi je problem Unable to load (The Internet connection appears to be offline). I ono vaznije cijelo vrijeme sam spojen na WI-FI...na youtubu nema takvih problema ima slicnijih, ali lakse je za popraviti...malo sam googlao i netko je otvorio temu isto ovako i odgovor je bio da mora jailbreakati verziju bas za IPHONE 3G...ja sam imao verziju 4.1.2 i opet nije radilo...neznam sto da napravim...isao sam pod GENERAL-RESET--RESET NETWORK SETTINGS i opet nista...ako netko zna sto treba neka pomogne hvala.

Naruto

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone3g [Network problem] pomoc!!

5.15.04 baseband se nemoze otkljucati, zato ispisuje no service. Sto se tice greske u Cydiji, broblem je u datumu i vremenu, namjesti datum i vrijeme i Cydia ce raditi.

Specijalizirani iPhone, iPad, iPod, Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iKlinika.hr
13 godina
neaktivan

Ovo nisam znao...a jel ja trebam napraviti nesto oko toga basebanda?

cydia nije to taj probelm...to se treba napraviti ako ima nesto cerfikat tako nesto u mome slucaju nije tako...meni ne zeli otvoriti ni safari nista u vezi interneta (meni je datum i vrijeme samo namjesteno tocno) tako da sumnjam da je to problem...sada sam pokusao i nije do toga.. ://

Naruto
13 godina
neaktivan
Sto se tice basebanda, treba ga flashat sa iPad basebandom. Sto se toce problema sa safariem, najvjerovatnije krivo jailbreakano. Najbolje je napraviti ponovno cisti restore, nakon toga jailbreakat i flashat sa iPad basebandom i nakon toga otkljucati.
Specijalizirani iPhone, iPad, iPod, Mac servis i prodaja Apple uređaja i dodatne opreme za iste - www.iKlinika.hr
13 godina
neaktivan

Ali to nema na svim verzijama, ja kada sam jailbrejko na 3.1.3 ili 3.1.2 cini mi se da sam tada vidio to, ali i kada sam instaliro sa ipad basebandom nije bilo nikakve promjene, ali kada sam instalirao verziju 3.1.2 pisalo je da sam i dalje na verziji 4.2.1...ima li neke solucije sada?

Naruto
13 godina
neaktivan

podigni cisti 4.2.1 te nakon toga jailbreakaj i stavi iPad baseband. Nakon toga napraviti otkljucavanje i gotovo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ali steka na 3g dosta 4.2.1 sustav...a i kada stavljam ja odma i jailbrejkam i unlockam..

Naruto
12 godina
neaktivan

kupio sm iphone 3g 8gb i usao na itunes i kada sam htio da sinhronizujem neke pjesme izbacivalo mi je gresku..i onda ko budala isao na obnovu i zeznuo mob i onda sam nasao na youtube klip kako se radi update iphone 3g s 4.2.1 na 6.15.00 baseband i povratio sam ga radi al sad me brine zasto nema mreze cita karticu a neizbacuje mi koji je operater

jasmin dzanko

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice