Iphone zamjena komponenata ,sklapanje itd...

poruka: 7
|
čitano: 2.023
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ovako ne planiram otvarat neku temu o kojoj ce se pisat o ovome ali evo posto su nazalost apple skupi proizvodi prico mi je jedan tip kako sam sebi slozi iphone 4s za 100 eura samo sa ebaya sve naruci

Naime izradili me na njusci za 1500 kn umjesto 4s na vip dobio cetvorku kodiran na francusku mrezu i dekdoiranje 150 eura dode i danas mi pukne cijelo prednje i zadnje staklo

i sad gledam sve to da zamjenim sa alatom dode oko 20 dolara to je nista jer mogu mislit njima u kini sastavljanje moba 100 eura uvrh glave dode,a  ostalo marketing i placanje " jabuke " . Pa sad mi recite ako ima neko tko se ovdje bavi tim da se javi u pm il ovdje napise dal se moze slozit i sta se mora pazit ako se slaze u dijelovima ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Re: Iphone zamjena komponenata ,sklapanje itd...
Sve mozes kupiti po relativno niskoj cijeni, ali ne i maticnu plocu, tako da mozes zaboraviti na sastavljanje iz dijelova. Ekan i zadnje staklo mozes na ebayu kupiti za cca 200-250kn, ali maticnu plocu neces naci. Tako da eventualno mozes traziti neki neispravan mobitel kojem je ispravna maticna za kupiti.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Sve mozes kupiti po relativno niskoj cijeni, ali ne i maticnu plocu, tako da mozes zaboraviti na sastavljanje iz dijelova. Ekan i zadnje staklo mozes na ebayu kupiti za cca 200-250kn, ali maticnu plocu neces naci. Tako da eventualno mozes traziti neki neispravan mobitel kojem je ispravna maticna za kupiti.

da sad gledam modele ploca ima ih par, jel sta utjece to puno na dijelove tj. nekompaktibilnosti ? 

13 godina
Tesko da ces po normalnoj cijeni na netu naci to sto tebi treba. Pogledaj malo, ili im je icloud locked ili su zakljucani, dakle sve su to ploce od ukradenih uredaja, kao sto je vjerojatno i ovaj tvoj. Moj svajet ti je da posaljes imei na facebook stranicu mrezi na koju je zakljucan, da ti potvrde je li ukraden ili ne (bez brige, nece ti nista napraviti, nego samo ti reci je li uredaj ukraden). Tako sam dva puta slao, jedno svedskom, jednom britanskom operateru i oba puta su uredaji bili blacklisted. Ukoliko ti to potvrde, najbolje da ga prodas u dijelove, ili zamjenis ekran pa koristis kao ipod, i eventualni uzmes neku maticnu kod nas ako ti uleti jeftino.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Tesko da ces po normalnoj cijeni na netu naci to sto tebi treba. Pogledaj malo, ili im je icloud locked ili su zakljucani, dakle sve su to ploce od ukradenih uredaja, kao sto je vjerojatno i ovaj tvoj. Moj svajet ti je da posaljes imei na facebook stranicu mrezi na koju je zakljucan, da ti potvrde je li ukraden ili ne (bez brige, nece ti nista napraviti, nego samo ti reci je li uredaj ukraden). Tako sam dva puta slao, jedno svedskom, jednom britanskom operateru i oba puta su uredaji bili blacklisted. Ukoliko ti to potvrde, najbolje da ga prodas u dijelove, ili zamjenis ekran pa koristis kao ipod, i eventualni uzmes neku maticnu kod nas ako ti uleti jeftino.

Ma gledo sam nije blacklisted niti ukraden a stric u francskoj ( sreca) ce vdiit sta moze, al ako u hrv uleti ploca za 250-300 kn uzmem i gotova stvar,il ga na ebayu rijesim za 200 dolara jer sad 10 dolara me digizer dode 

13 godina
Cijeli ekran kupi, komplet touch+lcd, jer su tvornicki sljepljeni, nema sanse da ih odvojis, a da lcd ne pukne.
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Cijeli ekran kupi, komplet touch+lcd, jer su tvornicki sljepljeni, nema sanse da ih odvojis, a da lcd ne pukne.

Gledam youtube i frendovi mi rekli da nije frka samo treba fenom proc da popustri ljepilo a meni ionako ekran skroz tj. staklo puklo do lcda 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice