Iphone pitanja

poruka: 14
|
čitano: 2.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone pitanja

Namjeravam kupiti iphone 3g i sad pitam hoče li sve applikacije raditi na 3g za godinu dvije kad več bude izašao iphone 5 (pitam to radi slabijeg hardvera)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone pitanja

To prvenstveno ovisi o tome hoće či iPhone 3G moći podržati software, tj. najnoviji firmware od iOS-a. Rađe onda uzmi 3GS.

I'm soo SERIAL

1 0 hvala 0
16 godina
Iphone pitanja

Iphone 3G ti je već sad star 2 godine i praktički već ga apple i sam napušta tako što mu ukida nove mogućnosti(tipa multitasking iz iOS 4,0) a vjerojatno kad izađu novije verzije pitanje koliko će novih featura dobiti. Također je dosta slaiji od 3gs-a pa ti neće sve igre raditi najbolje. Uglavnom dosta njih radi dobro, ali ono što sam vidio je bila gangstar ili tako nešto koji totalno neigriv na 3g-u, sve trza cijelo vrijeme osim ako ne gledaš u neboBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Iphone pitanja
Stoja kaže...

Iphone 3G ti je već sad star 2 godine i praktički već ga apple i sam napušta tako što mu ukida nove mogućnosti(tipa multitasking iz iOS 4,0) a vjerojatno kad izađu novije verzije pitanje koliko će novih featura dobiti. Također je dosta slaiji od 3gs-a pa ti neće sve igre raditi najbolje. Uglavnom dosta njih radi dobro, ali ono što sam vidio je bila gangstar ili tako nešto koji totalno neigriv na 3g-u, sve trza cijelo vrijeme osim ako ne gledaš u neboBelji se

True story!

I'm soo SERIAL
15 godina
Iphone pitanja

za dvi  če ti i Iphone4 biti po cijeni 3g sada pa  mislim da možeš uzeti i 3g

Damn I'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone pitanja

nemoj sad kupovati, pričekaj da izađe iPhone 4, pa će 3gs-u pasti cijena kao 3g.

a 95% sam siguran da iduće godine iOS 5 neće ići na 3g, kao što ove iOS 4 ne ide na 2g.

Apple rulz!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone pitanja

Za koliko si mislio kupiti 3G?

Sada je loše ići na 3G jer je on već usporen sa iOS 4, do sljedeće godine tko zna hoće li više biti iOS-a za njega.

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone pitanja

Baš sam pred malo prije gledao t-mobile stranicu, više ni nemaju u ponudi 3G model, samo 3Gs, osim ako ih još imaju u zalihama pa dok ne prodaju. Ali po meni isplativije je ići na polovnog jer se da naći i za 800kn...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Za koliko si mislio kupiti 3G?

Sada je loše ići na 3G jer je on već usporen sa iOS 4, do sljedeće godine tko zna hoće li više biti iOS-a za njega.

Za 1000kn je se isplati?

ili se više isplati 3gs za 800kn više i koliko če njemu biti rok trajanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 20:31 (AFK).
16 godina
AFK kaže...

Za 1000kn je se isplati?

ili se više isplati 3gs za 800kn više i koliko če njemu biti rok trajanja.

A čuj 1000kn bi ja rekao max za 3G, mada se sigurno može naći za još kojih stotinu kuna niže(moj frend je pred pola godine prodao 3G za 1000kn) A 3GS za 1800kn je dobar buy, a on će ti sigurno biti dobar još ovu i sljedeću godinu kad iphone 5 izađe, nakon toga će i on biti zastarjeli. Otprilike svako iphone 2-3 godine izdrži a onda ga apple otpišeBelji se

Stoja
16 godina
neaktivan
AFK kaže...

Namjeravam kupiti iphone 3g i sad pitam hoče li sve applikacije raditi na 3g za godinu dvije kad več bude izašao iphone 5 (pitam to radi slabijeg hardvera)?

3g je podosta slabiji od 3gs, tak da rade kupi 3gs jer znam da je meni na 3g onaj gta: china wars bio neigriv

Model fashion guru.
15 godina
neaktivan
Iphone pitanja

Odlučio sam se za 3gs i šta mislite dali da pričekam božić dali če do tad pojeftiniti mislim radi iphona 4 (mislim kupovat polovnog)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 21:02 (AFK).

0 0 hvala 0
16 godina
AFK kaže...

Odlučio sam se za 3gs i šta mislite dali da pričekam božić dali če do tad pojeftiniti mislim radi iphona 4 (mislim kupovat polovnog)?

Pa kad se iphone 4 pojavi kod nas pretpostavljam da će pojeftiniti jer će svi htjeti novi iphone, tako da ono, strpi se negdje do 9-10. mjeseca ako ti nije žurba da sad uzmeš mob...

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
AFK kaže...

Pa kad se iphone 4 pojavi kod nas pretpostavljam da će pojeftiniti jer će svi htjeti novi iphone, tako da ono, strpi se negdje do 9-10. mjeseca ako ti nije žurba da sad uzmeš mob...

Strpit ču se i do božića ako je potrebno 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice