Unlockao sam ga sa itunes 9.2,
firmware 3.1.2, blackra1n, ali sada je problem cydia treba 1 minutu ako ne i vise da se pokrene stoji na loading data, cini mi se kao vjecnot?
Zna li netko neko rijesenje?
Unlockao sam ga sa itunes 9.2,
firmware 3.1.2, blackra1n, ali sada je problem cydia treba 1 minutu ako ne i vise da se pokrene stoji na loading data, cini mi se kao vjecnot?
Zna li netko neko rijesenje?
to je normalno updataj cydiu al ona je inace spora!
kako da je updejtam, kada ju nece otvoriti po 5 minuta, samo pise loading data, i ako rkneem nest skidati krecu erori...
Probat cu sada sa novi jailbreak sa tvojim uputstvima..ovo me vec nervira..
Hvala na prethodnom objasnjenu jb-a, sve je proslo po planu jailbrekan i unlockan...
Hvala na prethodnom objasnjenu jb-a, sve je proslo po planu jailbrekan i unlockan...
;)
Možeš mu reći da mu se neće ništa desiti, uvijek postoje upute i ako ih se drži sve će biti uredu.
Što se tiče toga što dobiva jailbreakom reci prijatelju neka ode na Google i pogleda.. šta se imaš raspitivati za njega, jedino ako se nezna služiti računalom.
Jesi ti siguran da ga on nije uzeo na pretplatu kada već nema za internet...
E pa ne moze se jos 4-ka JB-ati(za sada)
E pa ne moze se jos 4-ka JB-ati(za sada)
Zašto nebi mogao, iOS 4.0 i 4.0.1 bez problema može a mislim da sam čak vidio na YouTubeu iOS 4.1 jailbreak
Nakon jailbreak-a nek proba s ibluetooth-om ili iblueNova, ja sam imao problema s njima, slike slao tek iz 5-6 pokušaja, muziku nikako... tak da treba vidjet
Jailbrake je LEGALAN presudio je sud u korist jailbraka!