Iphone guta lovu !!

poruka: 10
|
čitano: 4.039
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Iphone guta lovu !!

Pozz, ovako juče sam aktiviro novi iphone 3g i sad mi je ujutro došla poruka da sam prošo 1mg u freesurfu....

i sad sam nešo nešt da treba i ugasio sam 3G, EDGE, i fetch new data i daj bi još mogo od kuda cukat lovu ? i kak da provjerim da stvarno sad se nemože spojit nikako.... i imam SBSetings...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Iphone guta lovu !!
DodoNJa kaže...

Pozz, ovako juče sam aktiviro novi iphone 3g i sad mi je ujutro došla poruka da sam prošo 1mg u freesurfu....

i sad sam nešo nešt da treba i ugasio sam 3G, EDGE, i fetch new data i daj bi još mogo od kuda cukat lovu ? i kak da provjerim da stvarno sad se nemože spojit nikako.... i imam SBSetings...

Ako imaš wifi, odi preko Safarija na ovu stranicu i instaliraj si profil, to će ti onemogućiti ikakvo spajanje na internet osim preko wifija.

www.unlockit.co.nz

Kasnije to možeš obrisati preko:

Settings > General > Profile > Fake APN (tako će ti se zvati to nakon što napraviš profil)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:31 (Dom031).
15 godina
Iphone guta lovu !!

e thx jesam sve i sad dok idem pod settings pod profile piše FAKE APN.... to se traži....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone guta lovu !!

Možeš također pokušati ugasiti 3G i EDGE preko SBSettingsa, ali mislim da to baš i nefunkcionira.. možeš pokušati pa pratiti dali ti radi promet u postavkama. Ovo gore ti je ipak 100% sigurna metoda.

Za slučaj da neznaš, evo kako možeš vidjeti koliko ti internet promet radi iPhone:

Settings > General > Usage (skroz dolje - Cellular Network Data)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DodoNJa kaže...

e thx jesam sve i sad dok idem pod settings pod profile piše FAKE APN.... to se traži....

Odlično, kasnije ako si uzmeš neki internet paket, samo obrišeš taj profile i opet sve normalno. Isto tako ga možeš i opet instalirati 

15 godina
Iphone guta lovu !!

SBS-a sam sve pogasil osim Wi-Fi-a sad valjda nebude pa ima ja onaj flex obitelj 200 i napravil sam 230kn ali me ništa ne obavjeđtavaju možda sam u pretplati nešt ili jer uvjek me obavjeste dok pređem paket... !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DodoNJa kaže...

SBS-a sam sve pogasil osim Wi-Fi-a sad valjda nebude pa ima ja onaj flex obitelj 200 i napravil sam 230kn ali me ništa ne obavjeđtavaju možda sam u pretplati nešt ili jer uvjek me obavjeste dok pređem paket... !

Pa da i trebaju te obavještavati.. Joj, kavi su to lopovi, odi u t-mob i podnesi pritužbu, vjerojatno ćeš morati platiti pa tek ih onda tužiti  pa da ti vrate novac, ja sam u vipu u 2 mjesecu dobio račun 450 kn, otišao i poslao pritužbu, dobra djelatnica mi rekla da ne platim račun jer će me nazvati u roku 2 dana, i stvarno jesu i rekli da platim rc, ali da onda necu morati dok ne pređem tih 450 kn. pa budem na nuli.. i stvarno sljedeci racun mi bio 0. kn :) +1 za Vip..

Odsada smo Real i ja jedno!
16 godina
neaktivan
Iphone guta lovu !!

Ja imam isti problem, ali kad odem na tu stranicu pise mi "Safari could not open the page because the server stopped responding"...sta da radim?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Ja imam isti problem, ali kad odem na tu stranicu pise mi "Safari could not open the page because the server stopped responding"...sta da radim?

Nije u tebi problem..

Evo ja sam pokušao i preko Safarija i Opere, te na kompu i neće se stranica otvoriti

Valjda imaju problema sa serverom, probaj kasnije... vjerojatno će uskoro proraditi 

16 godina
neaktivan
Iphone guta lovu !!

Radi :)))))))), punoooooo vam hvala svima  Cool

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice