Ovako..
Prije par mjeseci moj iphone se krenuo naglo prazniti i nakon 2 dana se podpuno ugasio i prestao reagirati na bilo kakav punjac. Odnio sam ga u servis koji mi je rekao da je rijec o charging portu i da pricekam par dana da dio stigne. Kada sam ga dosao podici sa servisa majstor je rekao da u pitanju nije bio charging port vec baterija i da mi je stavio novu. Podigao sam mobitel otisao doma i nakon tjedan dana cjeđenja baterije u roku od 5 sati (100-0%) dogodila se ista stvar. Mobitel se jednostavno ugasio i prestao reagirati na punjace. Odnio sam mobitel u isti servis i majstor je opet stavio novu bateriju o svom trosku. Ta druga "nova" baterija je treajala 3 dana i opet se pojavio mrtav iphone koji ne reagira na punjace.
Opet sam ga odnio majstoru da bi mi ovaj puta rekao da je u pitanju nekakav dio u iphoneu koji se ne moze mjenjati i da on nezna kako se taj dio zove. Da se taj dio pregrijava i da tu nema popravka. Rekao je da vjeruje da moja originalna baterija koju je prvo izvadio vrlo vjerovatno valja.
Ako je netko imao slicnih problema sa ovim mobitelom i ima par savjeta za mene ili ako zna kako se tocno zove taj dio u mobitelu bio bih vam zahvalan.... :((((